LAJMI I FUNDIT:

Buxheti i Kosovës

260 Artikuj

Qeveria i hap rrugë zhbllokimit të mjeteve vetanake për komunat

Qeveria i hap rrugë zhbllokimit të mjeteve vetanake për komunat

Financa
AAK-ja thërret në interpelancë Muratin, kërkon që të bëhet rishikimi i buxhetit duke përfshirë rritjen e pagave në sektorin publik

AAK-ja thërret në interpelancë Muratin, kërkon që të bëhet rishikimi i buxhetit duke përfshirë rritjen e pagave në sektorin publik

Financa
Haradinaj kritikon Qeverinë: Për dy vjet i kanë tepruar 478 milionë, vetëm nga investimet kapitale

Haradinaj kritikon Qeverinë: Për dy vjet i kanë tepruar 478 milionë, vetëm nga investimet kapitale

Financa
Murati i përgjigjet Ramës: Pretendimi se Prishtinës po i bllokohen investimet është joserioz

Murati i përgjigjet Ramës: Pretendimi se Prishtinës po i bllokohen investimet është joserioz

Financa
Opozita përplaset me pushtetin: Nuk do të ketë normalitet në Kuvend nëse tentohet të cenohet pavarësia e komunave

Opozita përplaset me pushtetin: Nuk do të ketë normalitet në Kuvend nëse tentohet të cenohet pavarësia e komunave

Financa
Murati flet për rekord historik: Financat publike janë kthyer në binarë, thesi i shqyer është qepur

Murati flet për rekord historik: Financat publike janë kthyer në binarë, thesi i shqyer është qepur

Financa
Gjykimi ndaj ish-ministrit Rikalo dhe të tjerët, eksperti thotë se ridestinimi i mjeteve kishte shkaktuar dëm mbi 3 milionë euro

Gjykimi ndaj ish-ministrit Rikalo dhe të tjerët, eksperti thotë se ridestinimi i mjeteve kishte shkaktuar dëm mbi 3 milionë euro

Drejtësi
Kurti: Rritëm 100 milionë euro më shumë buxhetin e komunave, duhet të fokusohemi që shpenzimi të jetë transparent

Kurti: Rritëm 100 milionë euro më shumë buxhetin e komunave, duhet të fokusohemi që shpenzimi të jetë transparent

Financa
Buxheti vjetor i Kosovës për vitin 2023 – i mangët apo premtues?

Buxheti vjetor i Kosovës për vitin 2023 – i mangët apo premtues?

Financa
Kurti: Buxheti për vitin 2023 më i larti dhe më gjithëpërfshirësi

Kurti: Buxheti për vitin 2023 më i larti dhe më gjithëpërfshirësi

Financa
Kuvendi miraton Buxhetin për vitin 2023 – do të jetë mbi 3.2 miliardë euro

Kuvendi miraton Buxhetin për vitin 2023 – do të jetë mbi 3.2 miliardë euro

Financa
Kalon amendamenti i propozuar nga LDK-ja për mjetet financiare të pashpenzuara të komunave

Kalon amendamenti i propozuar nga LDK-ja për mjetet financiare të pashpenzuara të komunave

Financa
Hoti: Projektbuxheti mund të përfundoj në Gjykatë Kushtetuese

Hoti: Projektbuxheti mund të përfundoj në Gjykatë Kushtetuese

Financa
Buxheti mbi 3.2 miliardë euro – sot në shqyrtim të dytë Projektligji për vitin 2023

Buxheti mbi 3.2 miliardë euro – sot në shqyrtim të dytë Projektligji për vitin 2023

Financa
Murati: Buxheti për projekte kapitale është ndarë proporcionalisht, komunat e LVV-së i fituan veç 12 milionë euro

Murati: Buxheti për projekte kapitale është ndarë proporcionalisht, komunat e LVV-së i fituan veç 12 milionë euro

Financa
Kontrollorët e trafikut ajror paralajmërojnë veprime sindikale, nëse preken me Ligjin e Pagave

Kontrollorët e trafikut ajror paralajmërojnë veprime sindikale, nëse preken me Ligjin e Pagave

Financa
Ndarje jo e drejtë sipas GAP: 52 për qind e investimeve të reja kapitale, shkuan për tri komunat e LVV-së

Ndarje jo e drejtë sipas GAP: 52 për qind e investimeve të reja kapitale, shkuan për tri komunat e LVV-së

Financa
Kurti: Buxheti 2023 s’do të jetë si dikur shumë për disa, por do të jetë shumë për të gjithë

Kurti: Buxheti 2023 s’do të jetë si dikur shumë për disa, por do të jetë shumë për të gjithë

Ekonomi
Komunat shpresojnë që Qeveria nuk do t’ua marrë paratë nga të hyrat vetanake nga buxheti 2023

Komunat shpresojnë që Qeveria nuk do t’ua marrë paratë nga të hyrat vetanake nga buxheti 2023

Financa
Tahiri: Qeveria po i cenon përditë komunat me akte arbitrare, buxheti i 2023-së është mashtrim më i ulët që po u bëhet qytetarëve

Tahiri: Qeveria po i cenon përditë komunat me akte arbitrare, buxheti i 2023-së është mashtrim më i ulët që po u bëhet qytetarëve

Financa
Komunat e Kosovës të pakënaqura me buxhetin që ua jep Qeveria

Komunat e Kosovës të pakënaqura me buxhetin që ua jep Qeveria

Financa
AAK akuzon Qeverinë për ndërhyrje në autonominë e komunave

AAK akuzon Qeverinë për ndërhyrje në autonominë e komunave

Kosovë
Kurti prezanton buxhetin për vitin 2023 para prishtinasve

Kurti prezanton buxhetin për vitin 2023 para prishtinasve

Financa
Kurti prezanton buxhetin e vitit 2023 në Mitrovicë

Kurti prezanton buxhetin e vitit 2023 në Mitrovicë

Financa