LAJMI I FUNDIT:

Burim Piraj

29 Artikuj

Piraj: Bojkoti po tregon se Kosova nuk varet nga mallrat serbe

Piraj: Bojkoti po tregon se Kosova nuk varet nga mallrat serbe

Biznes
Mashtrimi me origjinën e produkteve, për tre muaj gjobiten 30 markete në Kosovë

Mashtrimi me origjinën e produkteve, për tre muaj gjobiten 30 markete në Kosovë

Biznes
Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Prodhime Vendore
Rritet dukshëm numri i bizneseve dhe restoranteve që nuk shesin produkte me origjinë nga Serbia

Rritet dukshëm numri i bizneseve dhe restoranteve që nuk shesin produkte me origjinë nga Serbia

Prodhime Vendore
Kompania “Meka Halal Food” ndan ndihma për familjet e prekura nga vërshimet në Skënderaj

Kompania “Meka Halal Food” ndan ndihma për familjet e prekura nga vërshimet në Skënderaj

Ekonomi
‘Bojkoto produktet serbe’ – fushata që po bënë thirrje që të mos konsumohen prodhimet nga Serbia

‘Bojkoto produktet serbe’ – fushata që po bënë thirrje që të mos konsumohen prodhimet nga Serbia

Prodhime Vendore
Piraj: Fakti se prodhimet e Kosovës eksportohen tregon se janë shumë të mira – dallon shija dhe cilësia

Piraj: Fakti se prodhimet e Kosovës eksportohen tregon se janë shumë të mira – dallon shija dhe cilësia

Prodhime Vendore
Fushata “Bojkoto prodhimet serbe”, Piraj: Serbia na kërcënon e sjell tanke në kufi, ne po e pasurojmë atë

Fushata “Bojkoto prodhimet serbe”, Piraj: Serbia na kërcënon e sjell tanke në kufi, ne po e pasurojmë atë

Prodhime Vendore
Bizneset në Kosovë në sfidë për të siguruar lëndën e parë

Bizneset në Kosovë në sfidë për të siguruar lëndën e parë

Biznes
“Besa Besë” me fushatë sensibilizuese: Mos blini produkte serbe

“Besa Besë” me fushatë sensibilizuese: Mos blini produkte serbe

Kosovë
Afaristi Piraj vendos që paga minimale në kompaninë e tij të jetë 400 euro

Afaristi Piraj vendos që paga minimale në kompaninë e tij të jetë 400 euro

Financa
Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Financa
Kompania vendore edhe këtë vit ua shpërndan rrogën e 14-të punëtorëve

Kompania vendore edhe këtë vit ua shpërndan rrogën e 14-të punëtorëve

Prodhime Vendore
Mungesa e rrymës largon investitorët e huaj nga Kosova

Mungesa e rrymës largon investitorët e huaj nga Kosova

Biznes
Në kohë të pandemisë, biznesi vendor ua paguan pagën e 13-të punëtorëve

Në kohë të pandemisë, biznesi vendor ua paguan pagën e 13-të punëtorëve

Financa
Pas miratimit të Pakos Emergjente Fiskale, kompania vendore vendos që vet t’ua paguaj punëtorëve detyrimet financiare

Pas miratimit të Pakos Emergjente Fiskale, kompania vendore vendos që vet t’ua paguaj punëtorëve detyrimet financiare

Biznes
Kosova 13 pozita më ulët në raportin e të bërit biznes – burokracia dhe ndalimi i reformave ndër faktorët kryesorë

Kosova 13 pozita më ulët në raportin e të bërit biznes – burokracia dhe ndalimi i reformave ndër faktorët kryesorë

Albert Spahiu
Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re

Albert Spahiu
Kompania vendore ua shpërndan rrogën e 14-të punëtorëve

Kompania vendore ua shpërndan rrogën e 14-të punëtorëve

Prodhime Vendore
Krijimi i shumë zonave ekonomike i panevojshëm

Krijimi i shumë zonave ekonomike i panevojshëm

Biznes
Kosova ka nevojë për promovimin e produkteve në panaire

Kosova ka nevojë për promovimin e produkteve në panaire

Albert Spahiu
Në Panairin Ndërkombëtar “Prishtina 2018” vijnë 70 kompani nga Serbia

Në Panairin Ndërkombëtar “Prishtina 2018” vijnë 70 kompani nga Serbia

Biznes
Biznesmeni kosovar mban premtimin, punëtorëve ua jep pagën e 14-të

Biznesmeni kosovar mban premtimin, punëtorëve ua jep pagën e 14-të

Biznes
Biznesmeni kosovar u dha punëtorëve pagën e shtatë, të 14-n u premton në janar

Biznesmeni kosovar u dha punëtorëve pagën e shtatë, të 14-n u premton në janar

Biznes