LAJMI I FUNDIT:

Burdushi

42 Artikuj

Mësohet data kur do të vendoset për pasurinë e ‘Burdushit’

Mësohet data kur do të vendoset për pasurinë e ‘Burdushit’

Kosovë
”Burdushit” i vazhdohet paraburgimi edhe për dy muaj

”Burdushit” i vazhdohet paraburgimi edhe për dy muaj

Kosovë
‘Burdushi’ mbetet në paraburgim

‘Burdushi’ mbetet në paraburgim

Kosovë
Avokati i quan qesharake arsyet se pse po mbahet në paraburgim ‘Burdushi’

Avokati i quan qesharake arsyet se pse po mbahet në paraburgim ‘Burdushi’

Kronika e Zezë
Avokati do të kërkojë lirimin e ‘Burdushit’ nga paraburgimi

Avokati do të kërkojë lirimin e ‘Burdushit’ nga paraburgimi

Kosovë
Gjykata i cakton 30 ditë paraburgim Hysri Peqanit i njohur si “Burdushi”

Gjykata i cakton 30 ditë paraburgim Hysri Peqanit i njohur si “Burdushi”

Kosovë
‘Burdushi’ paraqitet në gjykatë, ka një kërkesë interesante

‘Burdushi’ paraqitet në gjykatë, ka një kërkesë interesante

Kosovë
Këto janë provat e prokurorisë ndaj ‘Burdushit’

Këto janë provat e prokurorisë ndaj ‘Burdushit’

Kosovë
Burdushi flet nga qendra e ndalimit, falënderon policinë për trajtim korrekt

Burdushi flet nga qendra e ndalimit, falënderon policinë për trajtim korrekt

Kosovë
Fehmi Ferati: “Burdushi” më ofroi 5,000-10,000 euro që ta ftoja në emision

Fehmi Ferati: “Burdushi” më ofroi 5,000-10,000 euro që ta ftoja në emision

Kosovë
Avokati i ‘Burdushit’ komenton akuzat dhe veturat e konfiskuara

Avokati i ‘Burdushit’ komenton akuzat dhe veturat e konfiskuara

Kosovë
Hysri Peqanit i njohur si ‘Burdushi’ i sekuestrohen edhe tri vetura

Hysri Peqanit i njohur si ‘Burdushi’ i sekuestrohen edhe tri vetura

Kosovë
Rrëfimi i ‘Burdushit’ për akuzën për mashtrim

Rrëfimi i ‘Burdushit’ për akuzën për mashtrim

Kosovë
Burdushi thotë se me 2018 do të ketë liberalizim, e se Qeveria nuk e mbijeton shtatorin!

Burdushi thotë se me 2018 do të ketë liberalizim, e se Qeveria nuk e mbijeton shtatorin!

Fun Lajme
Burdushi ka edhe një parashikim: Koalicioni do të bëhet mes LDK-së dhe VV-së!

Burdushi ka edhe një parashikim: Koalicioni do të bëhet mes LDK-së dhe VV-së!

Fun Lajme
Kush do ta sundojë estradën sipas Burdushit? (Video)

Kush do ta sundojë estradën sipas Burdushit? (Video)

Po Flitet
Besëtytnitë dhe magjitë: Versioni i Burdushit dhe ai shkencor rreth këtyre fenomeneve (Video)

Besëtytnitë dhe magjitë: Versioni i Burdushit dhe ai shkencor rreth këtyre fenomeneve (Video)

Interesante
Bestytnia te kosovarët, ja sa besojnë në magji (Video)

Bestytnia te kosovarët, ja sa besojnë në magji (Video)

Kosovë