LAJMI I FUNDIT:
Bujar Osmani

Bujar Osmani

1333 Artikuj

Info

Bujar Osmani është Ministër i Punëve të Jashtme në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Më herët, nga qershori i vitit 2017 emërohet si Zëvendëskryetar i Qeverisë për Çështje Evropiane.

Më 30 gusht 2020, Bujar Osmani zgjidhet Ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në BDI e mban rolin e zëdhënësit të partisë.

 

Një vit nga Dialogu strategjik në mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së

Një vit nga Dialogu strategjik në mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së

Maqedonia e Veriut
Bujar Osmani në takim me Lirman diskutoi për zhvillimet në Kosovë: Të kthehet dialogu

Bujar Osmani në takim me Lirman diskutoi për zhvillimet në Kosovë: Të kthehet dialogu

Politikë
Osmani: Me Çernevën kemi zhvilluar negociatat më të vështira

Osmani: Me Çernevën kemi zhvilluar negociatat më të vështira

Maqedonia e Veriut
Takimi Osmani-Vllahovski: E vlerësojmë mbështetjen e vazhdueshme të Sllovakisë për integrimin e RMV-së në BE

Takimi Osmani-Vllahovski: E vlerësojmë mbështetjen e vazhdueshme të Sllovakisë për integrimin e RMV-së në BE

Politikë
Bujar Osmani: Më shumë integrim të Ballkanit Perëndimor për stabilitet, parashikueshmëri dhe besim në marrëdhëniet e ndërsjella

Bujar Osmani: Më shumë integrim të Ballkanit Perëndimor për stabilitet, parashikueshmëri dhe besim në marrëdhëniet e ndërsjella

Politikë
Osmani në Bratisllavë takon të dërguarin e Francës për Ukrainën, Ejbron dhe opozitaren bjelloruse, Tihanovskaja

Osmani në Bratisllavë takon të dërguarin e Francës për Ukrainën, Ejbron dhe opozitaren bjelloruse, Tihanovskaja

Maqedonia e Veriut
Bujar Osmani bën thirrje për qetësimin e tensioneve në veri të Kosovës

Bujar Osmani bën thirrje për qetësimin e tensioneve në veri të Kosovës

Maqedonia e Veriut
Presidentja Osmani në takim me kryesuesin e OSBE-së thekson shkeljet e vazhdueshme të Serbisë karshi marrëveshjeve të Brukselit

Presidentja Osmani në takim me kryesuesin e OSBE-së thekson shkeljet e vazhdueshme të Serbisë karshi marrëveshjeve të Brukselit

Kosovë
Gërvalla e Osmani diskutojnë për rolin e OSBE-së Kosovë dhe zhvillimet në botë

Gërvalla e Osmani diskutojnë për rolin e OSBE-së Kosovë dhe zhvillimet në botë

Kosovë
Bujar Osmani në Kosovë: Dialogu i udhëhequr nga BE kontribuon në stabilitetin rajonal

Bujar Osmani në Kosovë: Dialogu i udhëhequr nga BE kontribuon në stabilitetin rajonal

Politikë
Bujar Osmani sot do të qëndrojë për vizitë në Kosovë

Bujar Osmani sot do të qëndrojë për vizitë në Kosovë

Politikë
Osmani-Daçiq: Të intensifikohet dialogu dhe bashkëpunimi në rajon

Osmani-Daçiq: Të intensifikohet dialogu dhe bashkëpunimi në rajon

Politikë
Bujar Osmani viziton Serbinë, do të ketë takime me kreun e shtetit dhe partnerët e OSBE-së

Bujar Osmani viziton Serbinë, do të ketë takime me kreun e shtetit dhe partnerët e OSBE-së

Politikë
Bujar Osmani në Këshillin për Punë të Jashtme të BE-së në Bruksel: Nevojitet vendim strategjik për integrimin e përshpejtuar të rajonit në BE

Bujar Osmani në Këshillin për Punë të Jashtme të BE-së në Bruksel: Nevojitet vendim strategjik për integrimin e përshpejtuar të rajonit në BE

Politikë
Osmani-Varhelyi: Maqedonia e Veriut mbetet e përkushtuar për anëtarësim në BE

Osmani-Varhelyi: Maqedonia e Veriut mbetet e përkushtuar për anëtarësim në BE

Politikë
Bujar Osmani: OSBE-ja dhe Këshilli i Evropës do t’i ruajnë parimet dhe vlerat e përbashkëta demokratike

Bujar Osmani: OSBE-ja dhe Këshilli i Evropës do t’i ruajnë parimet dhe vlerat e përbashkëta demokratike

Maqedonia e Veriut
Osmani: Mos miratimi i ndryshimeve kushtetuese mund të çojë në izolim Maqedoninë

Osmani: Mos miratimi i ndryshimeve kushtetuese mund të çojë në izolim Maqedoninë

Politikë
Osmani – Al Saud: Ekzistojnë mundësi për thellimin e marrëdhënieve dypalëshe në mes Maqedonisë së Veriut dhe Arabisë Saudite

Osmani – Al Saud: Ekzistojnë mundësi për thellimin e marrëdhënieve dypalëshe në mes Maqedonisë së Veriut dhe Arabisë Saudite

Politikë
MPJ Maqedoni thirrje publike për diasporën për përfshirje në projektin “MKARTA”

MPJ Maqedoni thirrje publike për diasporën për përfshirje në projektin “MKARTA”

Maqedonia e Veriut
Osmani për “Global Europe”: Diplomacia është edhe punë me njerëz në terren, nuk është vetëm negociata në tavolinë

Osmani për “Global Europe”: Diplomacia është edhe punë me njerëz në terren, nuk është vetëm negociata në tavolinë

Maqedonia e Veriut
Osmani nga Mostari: OSBE do të vazhdojë të mbështesë projektet që e forcojnë besimin në mes të komuniteteve

Osmani nga Mostari: OSBE do të vazhdojë të mbështesë projektet që e forcojnë besimin në mes të komuniteteve

Maqedonia e Veriut
Bujar Osmani: OSBE-ja do të vazhdojë ta mbështesë dialogun efektiv dhe tejkalimin e dallimeve në Bosnjë

Bujar Osmani: OSBE-ja do të vazhdojë ta mbështesë dialogun efektiv dhe tejkalimin e dallimeve në Bosnjë

Politikë
Bujar Osmani për vizitë pune në Bosnje dhe Hercegovinë

Bujar Osmani për vizitë pune në Bosnje dhe Hercegovinë

Maqedonia e Veriut
Bujar Osmani: Investojmë të gjitha resurset në shtet për të pasqyruar historinë e suksesshme evropiane të Irlandës

Bujar Osmani: Investojmë të gjitha resurset në shtet për të pasqyruar historinë e suksesshme evropiane të Irlandës

Maqedonia e Veriut