LAJMI I FUNDIT:

BONEVET

70 Artikuj

Dita Ndërkombëtare e Fëmijës Vajzë – fuqizimi i vajzave nga BONEVET ndër vite

Dita Ndërkombëtare e Fëmijës Vajzë – fuqizimi i vajzave nga BONEVET ndër vite

Marketing
BONEVET përmbyll donacionet e mburojave të fytyrës në kuadër të kampanjës “Bashkojuni Luftës”

BONEVET përmbyll donacionet e mburojave të fytyrës në kuadër të kampanjës “Bashkojuni Luftës”

Kosovë
Fillon regjistrimi për sezonin e tretë të garës së robotikës – Kosova Makers League Open

Fillon regjistrimi për sezonin e tretë të garës së robotikës – Kosova Makers League Open

Marketing
Hapet aplikimi për klasat online në BONEVET

Hapet aplikimi për klasat online në BONEVET

Marketing
Hapet aplikimi për Kampet Verore Virtuale nga BONEVET

Hapet aplikimi për Kampet Verore Virtuale nga BONEVET

Marketing
Ambasada e SHBA-së financon themelimin e Qendrës Edukative në Mitrovicë

Ambasada e SHBA-së financon themelimin e Qendrës Edukative në Mitrovicë

Kosovë
KOSOVA MAKERS LEAGUE ka filluar me aktivitete online për eksploruesit e rinj të gjuhës programuese “Scratch”

KOSOVA MAKERS LEAGUE ka filluar me aktivitete online për eksploruesit e rinj të gjuhës programuese “Scratch”

Marketing
Kompanitë kosovare i falënderojnë institucionet shëndetësore të Kosovës

Kompanitë kosovare i falënderojnë institucionet shëndetësore të Kosovës

Devolli Group
BONEVET publikon kampanjën “Bashkojuni luftës” – nevojitet të prodhohen 10,000 mburoja të fytyrës për institucionet e Kosovës!

BONEVET publikon kampanjën “Bashkojuni luftës” – nevojitet të prodhohen 10,000 mburoja të fytyrës për institucionet e Kosovës!

Kosovë
BONEVET mbështet punëtorët edhe gjatë pandemisë, pranon grand të jashtëzakonshëm nga Fondacioni ”UNË E DU KOSOVËN”

BONEVET mbështet punëtorët edhe gjatë pandemisë, pranon grand të jashtëzakonshëm nga Fondacioni ”UNË E DU KOSOVËN”

Arsim
Google rikthehet përsëri në rajon me projektin “QYTETARI DIGJITIAL”, ku përfituese është edhe Kosova

Google rikthehet përsëri në rajon me projektin “QYTETARI DIGJITIAL”, ku përfituese është edhe Kosova

Marketing
Kosova Makers League fillon implementimin e projektit “SFIDA KREATIVE – BREATHE DATA”

Kosova Makers League fillon implementimin e projektit “SFIDA KREATIVE – BREATHE DATA”

Marketing
BONEVET fillon projektin “Edukimi pa Barriera”

BONEVET fillon projektin “Edukimi pa Barriera”

Marketing
Për herë të parë në histori, Kosova po përfaqësohet në Garën Botërore Robotike në Guangzhou, Kinë

Për herë të parë në histori, Kosova po përfaqësohet në Garën Botërore Robotike në Guangzhou, Kinë

Teknologji
Kompanitë mbeten të kënaqura nga edicioni i katërt i Festivalit të Gjelbër

Kompanitë mbeten të kënaqura nga edicioni i katërt i Festivalit të Gjelbër

Prodhime Vendore
​Bonevet promovon projektin më të ri “Electric Buggy”

​Bonevet promovon projektin më të ri “Electric Buggy”

Auto Lajme
BONEVET shënon pesë vjetorin e themelimit

BONEVET shënon pesë vjetorin e themelimit

Marketing
Gjakova dhe Malësia e Gjakovës nderojnë kongresistin Eliot Engel, me emërtimin e një rruge

Gjakova dhe Malësia e Gjakovës nderojnë kongresistin Eliot Engel, me emërtimin e një rruge

Kosovë
Fondacioni BONEVET organizon Finalën e Garës së Robotikës (KML)

Fondacioni BONEVET organizon Finalën e Garës së Robotikës (KML)

Marketing
Fondacioni BONEVET publikon buletinin për të arriturat deri sot!

Fondacioni BONEVET publikon buletinin për të arriturat deri sot!

Lajme Teknologji
“Dukagjini”, Forumi për Iniciativa Qytetare dhe BONEVET organizojnë kampanjën “Blej një libër, Eduko një fëmijë”

“Dukagjini”, Forumi për Iniciativa Qytetare dhe BONEVET organizojnë kampanjën “Blej një libër, Eduko një fëmijë”

Marketing
Liderët e Rinj në Shkencë dhe Teknologji (Foto)

Liderët e Rinj në Shkencë dhe Teknologji (Foto)

Lajme Teknologji
 Në Mitrovicë u mbajt gara e robotikës “Kosova Makers League” (Foto)

 Në Mitrovicë u mbajt gara e robotikës “Kosova Makers League” (Foto)

Komunat
Vend me shumë mundësi për të rinjtë në Kosovë – BONEVET në Gjakovë dhe Prishtinë

Vend me shumë mundësi për të rinjtë në Kosovë – BONEVET në Gjakovë dhe Prishtinë

Lajme Teknologji