LAJMI I FUNDIT:

Bojkotoni produktet e Serbisë

14 Artikuj

Piraj: Bojkoti po tregon se Kosova nuk varet nga mallrat serbe

Piraj: Bojkoti po tregon se Kosova nuk varet nga mallrat serbe

Biznes
Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Bojkotimi i produkteve nga Serbia, këto janë 22 qendrat tregtare dhe restorantet nga Kosova e Shqipëria që nuk i shesin këto prodhime

Prodhime Vendore
Rritet dukshëm numri i bizneseve dhe restoranteve që nuk shesin produkte me origjinë nga Serbia

Rritet dukshëm numri i bizneseve dhe restoranteve që nuk shesin produkte me origjinë nga Serbia

Prodhime Vendore
Humbi mbi 30 familjarë në luftë, bën thirrje për bojkotimin e produkteve serbe

Humbi mbi 30 familjarë në luftë, bën thirrje për bojkotimin e produkteve serbe

Prodhime Vendore
“Mos e fuqizoni Serbinë”, vazhdon thirrja që të mos blihen produktet serbe

“Mos e fuqizoni Serbinë”, vazhdon thirrja që të mos blihen produktet serbe

Ekonomi
‘Bojkoto produktet serbe’ – fushata që po bënë thirrje që të mos konsumohen prodhimet nga Serbia

‘Bojkoto produktet serbe’ – fushata që po bënë thirrje që të mos konsumohen prodhimet nga Serbia

Prodhime Vendore
Të enjten protestohet për bojkotim të produkteve serbe

Të enjten protestohet për bojkotim të produkteve serbe

Ekonomi
Vazhdon aksioni për largimin e produkteve serbe me mbishkrimin ”Kosovë dhe Metohi”

Vazhdon aksioni për largimin e produkteve serbe me mbishkrimin ”Kosovë dhe Metohi”

Kosovë
I pamundshëm bojkoti i produkteve të Serbisë? (Video)

I pamundshëm bojkoti i produkteve të Serbisë? (Video)

Biznes
Jo produkteve serbe, konsumo produkte vendore: Forcoje shtetin me nacionalizëm ekonomik

Jo produkteve serbe, konsumo produkte vendore: Forcoje shtetin me nacionalizëm ekonomik

Lulzim Ahmeti
Inspektori i Veterinës: Keni kujdes me produktet, Serbia tenton në çdo mënyrë të na dëmtoj

Inspektori i Veterinës: Keni kujdes me produktet, Serbia tenton në çdo mënyrë të na dëmtoj

Të Tjera
Këto produkte të Serbisë, mund të zëvendësohen lehtë me ato vendore (Foto)

Këto produkte të Serbisë, mund të zëvendësohen lehtë me ato vendore (Foto)

Lulzim Ahmeti
Bojkotoni produktet e Serbisë: Politika nacionaliste serbe, t’i vuajë pasojat në ekonomi!

Bojkotoni produktet e Serbisë: Politika nacionaliste serbe, t’i vuajë pasojat në ekonomi!

Blendi Devolli
Qytetarët kërkojnë t’i thuhet JO numrit 860: Mbrojeni Atdheun duke bojkotuar produktet e Serbisë!

Qytetarët kërkojnë t’i thuhet JO numrit 860: Mbrojeni Atdheun duke bojkotuar produktet e Serbisë!

Biznes