LAJMI I FUNDIT:

BMW X7

38 Artikuj

BMW prezanton versionin e rifreskuar, më agresiv – e tejet më luksoz të X7

BMW prezanton versionin e rifreskuar, më agresiv – e tejet më luksoz të X7

Auto Lajme
Pronarët e disa veturave BMW-së vendosën të ngrenë një padi ndaj kësaj kompanie – për shkak të një gabimi në dizajn

Pronarët e disa veturave BMW-së vendosën të ngrenë një padi ndaj kësaj kompanie – për shkak të një gabimi në dizajn

Auto Lajme
BMW X5, X6 dhe X7 marrin versione speciale

BMW X5, X6 dhe X7 marrin versione speciale

Auto Lajme
Makina më e madhe SUV nga BMW nuk do ta ketë tretmanin M Performance

Makina më e madhe SUV nga BMW nuk do ta ketë tretmanin M Performance

Modelet e Reja
BMW do ta sjellë një X7 special gjatë javës që vjen

BMW do ta sjellë një X7 special gjatë javës që vjen

Modelet e Reja
Lexus LQ do të vijë që të dominojë në tregun e makinave SUV

Lexus LQ do të vijë që të dominojë në tregun e makinave SUV

Modelet e Reja
Audi SQ7 me çmim më të lartë se që pritej

Audi SQ7 me çmim më të lartë se që pritej

Modelet e Reja
BMW do të bëjë përditësime të shumta në makinat kryesore SUV

BMW do të bëjë përditësime të shumta në makinat kryesore SUV

Modelet e Reja
BMW M po punon në hibridin X8, që do jetë më i shtrenjtë se modelet e deritanishme

BMW M po punon në hibridin X8, që do jetë më i shtrenjtë se modelet e deritanishme

Modelet e Reja
BMW 5 Series kapet duke u testuar, ndryshime të dukshme në krahasim me modelin e tanishëm

BMW 5 Series kapet duke u testuar, ndryshime të dukshme në krahasim me modelin e tanishëm

Modelet e Reja
Lista e plotë e 35 automjeteve në garën “Vetura e vitit”, figuron edhe një model që ende nuk është prezantuar

Lista e plotë e 35 automjeteve në garën “Vetura e vitit”, figuron edhe një model që ende nuk është prezantuar

Auto Lajme
BMW M3 është parë me një grill masiv, të njëjtë sikur X7 dhe 7 Series

BMW M3 është parë me një grill masiv, të njëjtë sikur X7 dhe 7 Series

Modelet e Reja
BMW shfaqë një model të ri, dukjen e së cilit do ta kenë edhe makinat që i sjellë në të ardhmen

BMW shfaqë një model të ri, dukjen e së cilit do ta kenë edhe makinat që i sjellë në të ardhmen

Modelet e Reja
BMW largon disa modele, do të sjellë një X8 SUV tërësisht të ri

BMW largon disa modele, do të sjellë një X8 SUV tërësisht të ri

Modelet e Reja
BMW 5 Series i përditësuar si një hibrid me teknologji të lart

BMW 5 Series i përditësuar si një hibrid me teknologji të lart

Modelet e Reja
BMW lansoi gjeneratën e re të modelit X6 (Foto)

BMW lansoi gjeneratën e re të modelit X6 (Foto)

Modelet e Reja
BMW prezanton gjeneratën e tretë të 1 Series (Foto)

BMW prezanton gjeneratën e tretë të 1 Series (Foto)

Modelet e Reja
BMW 5 Series do të ketë kapacitetin e 8 Series (Foto)

BMW 5 Series do të ketë kapacitetin e 8 Series (Foto)

Modelet e Reja
Mercedes-Maybach i ri u kap duke u testuar në rrugë (Video)

Mercedes-Maybach i ri u kap duke u testuar në rrugë (Video)

Modelet e Reja
Mercedes GLS ka rritur për të rivalizuar me BMW X7 (Foto)

Mercedes GLS ka rritur për të rivalizuar me BMW X7 (Foto)

Modelet e Reja
Mercedes GLS po bëhet gati të rivalizojë me BMW X7 (Foto)

Mercedes GLS po bëhet gati të rivalizojë me BMW X7 (Foto)

Modelet e Reja
BMW që tani po konsideron një model tjetër pas X7 (Foto)

BMW që tani po konsideron një model tjetër pas X7 (Foto)

Modelet e Reja
15 prezantimet më të rëndësishme në LA Auto Show 2018 (Foto)

15 prezantimet më të rëndësishme në LA Auto Show 2018 (Foto)

Auto Lajme
Dukja që do të kenë BMW X7 dhe X8 po që se shndërrohen në pickup (Foto)

Dukja që do të kenë BMW X7 dhe X8 po që se shndërrohen në pickup (Foto)

Auto Fun