LAJMI I FUNDIT:

BLINK

40 Artikuj

Ekipi shqiptar BLINK do të përballen me ekipin Nexus në Play-Off të turneut të CS:GO – European Pro League

Ekipi shqiptar BLINK do të përballen me ekipin Nexus në Play-Off të turneut të CS:GO – European Pro League

eSports
BLINK kanë shënuar fitore ndaj ekipit polak AGO në ndeshjen e parë të turneut – European Pro League CS:GO

BLINK kanë shënuar fitore ndaj ekipit polak AGO në ndeshjen e parë të turneut – European Pro League CS:GO

eSports
Ekipi shqiptar BLINK do të garojnë në turneun e CS:GO – European Pro League

Ekipi shqiptar BLINK do të garojnë në turneun e CS:GO – European Pro League

eSports
Ekipi shqiptar BLINK përfundon garën në vendin e dytë në turneun e CS:GO – European Pro League

Ekipi shqiptar BLINK përfundon garën në vendin e dytë në turneun e CS:GO – European Pro League

eSports
BLINK do të përballet me ekipin ENCE Academy në finale të turneut të CS:GO – European Pro League

BLINK do të përballet me ekipin ENCE Academy në finale të turneut të CS:GO – European Pro League

eSports
Ekipi shqiptar BLINK ka siguruar finalen në turneun e CS:GO – European Pro League

Ekipi shqiptar BLINK ka siguruar finalen në turneun e CS:GO – European Pro League

eSports
Ekipi shqiptar BLINK do të përballet me ekipin Viperio në turneun e CS:GO – European Pro League

Ekipi shqiptar BLINK do të përballet me ekipin Viperio në turneun e CS:GO – European Pro League

eSports
Zyrtare: Deb0 bëhet pjesë e ekipit shqiptar të CS:GO – BLINK

Zyrtare: Deb0 bëhet pjesë e ekipit shqiptar të CS:GO – BLINK

eSports
Ekipi shqiptar BLINK ka siguruar gjysmëfinalen në turneun Adria CS:GO

Ekipi shqiptar BLINK ka siguruar gjysmëfinalen në turneun Adria CS:GO

eSports
BLINK është mposhtur nga ekipi bullgar SKADE dhe ka përfunduar garën në vendin e dytë në turneun e CS:GO Clash of Leagues

BLINK është mposhtur nga ekipi bullgar SKADE dhe ka përfunduar garën në vendin e dytë në turneun e CS:GO Clash of Leagues

eSports
Ekipi shqiptar BLINK do të përballet me ekipin bullgar SKADE në finale të turneut të CS:GO Clash of Leagues

Ekipi shqiptar BLINK do të përballet me ekipin bullgar SKADE në finale të turneut të CS:GO Clash of Leagues

eSports
Ekipi shqiptar BLINK do të garojë në turneun e CS:GO Clash of Leagues

Ekipi shqiptar BLINK do të garojë në turneun e CS:GO Clash of Leagues

eSports
Ekipi shqiptar BLINK fiton ndeshjen e dytë në turneun kualifikues për CCT Central Europe Series

Ekipi shqiptar BLINK fiton ndeshjen e dytë në turneun kualifikues për CCT Central Europe Series

eSports
Ekipi shqiptar BLINK fiton ndeshjen e parë në turneun kualifikues CCT Central Europe Series 1

Ekipi shqiptar BLINK fiton ndeshjen e parë në turneun kualifikues CCT Central Europe Series 1

eSports
BLINK do të përballet me ekipin Entropiq Prague në turneun kualifikues CCT Central Europe Series 1

BLINK do të përballet me ekipin Entropiq Prague në turneun kualifikues CCT Central Europe Series 1

eSports
Ekipi BLINK përfundon garën në vendin e tretë në turneun Adria CS:GO në Kroaci

Ekipi BLINK përfundon garën në vendin e tretë në turneun Adria CS:GO në Kroaci

eSports
Ekipi BLINK fiton ndeshjen ndaj Monad dhe vazhdojnë garën në turneun Adria CS:GO në Kroaci

Ekipi BLINK fiton ndeshjen ndaj Monad dhe vazhdojnë garën në turneun Adria CS:GO në Kroaci

eSports
Ekipi shqiptar BLINK mposhtet nga 4Glory në turneun e CS:GO në Kroaci

Ekipi shqiptar BLINK mposhtet nga 4Glory në turneun e CS:GO në Kroaci

eSports
Dy ekipet shqiptare BLINK dhe XTEAM kanë udhëtuar për në Zagreb për turneun Adria CS:GO

Dy ekipet shqiptare BLINK dhe XTEAM kanë udhëtuar për në Zagreb për turneun Adria CS:GO

eSports
Ekipi shqiptar BLINK mposht BlueJays dhe siguron pjesëmarrjen në turneun LAN në Kroaci

Ekipi shqiptar BLINK mposht BlueJays dhe siguron pjesëmarrjen në turneun LAN në Kroaci

eSports
XTEAM fiton në super ndeshjen ndaj ekipit BLINK dhe siguron pjesëmarrjen në turneun LAN në Kroaci

XTEAM fiton në super ndeshjen ndaj ekipit BLINK dhe siguron pjesëmarrjen në turneun LAN në Kroaci

eSports
Dy ekipet shqiptare BLINK dhe XTEAM do të përballen në turneun Adria CS:GO për një vend në turneun LAN në Kroaci

Dy ekipet shqiptare BLINK dhe XTEAM do të përballen në turneun Adria CS:GO për një vend në turneun LAN në Kroaci

eSports
Dy ekipet shqiptare BLINK dhe XTEAM do të përballen në gjysmëfinale të turneut të CS:GO Kuvo OneTap

Dy ekipet shqiptare BLINK dhe XTEAM do të përballen në gjysmëfinale të turneut të CS:GO Kuvo OneTap

eSports
BLINK do të takohet me ekipin BlueJays në finale të turneut A1 Adria League CS:GO

BLINK do të takohet me ekipin BlueJays në finale të turneut A1 Adria League CS:GO

eSports