LAJMI I FUNDIT:

Blerim Rexha

31 Artikuj

Çka kërkon tregu i punës e çka studiojnë të rinjtë në Kosovë

Çka kërkon tregu i punës e çka studiojnë të rinjtë në Kosovë

Arsim
Bie dukshëm numri i të rinjve që aplikojnë për studime në Universitetin e Prishtinës

Bie dukshëm numri i të rinjve që aplikojnë për studime në Universitetin e Prishtinës

Arsim
Rexha i reagon Murturit pasi nuk u pranua në UP: Kandidati tjetër i ka plotësuar teknikisht kushtet e konkursit më mirë

Rexha i reagon Murturit pasi nuk u pranua në UP: Kandidati tjetër i ka plotësuar teknikisht kushtet e konkursit më mirë

Kosovë
Rexha: Politika ka qenë gjithmonë prezente në universitet

Rexha: Politika ka qenë gjithmonë prezente në universitet

Kosovë
Rexha: Ka programe në UP me 5 studentë, më lirë na del nëse i dërgojmë ata të studiojnë në Vjenë

Rexha: Ka programe në UP me 5 studentë, më lirë na del nëse i dërgojmë ata të studiojnë në Vjenë

Arsim
DOKU.TECH shpalosë folësit e emisionit të katërt

DOKU.TECH shpalosë folësit e emisionit të katërt

Marketing
Rexha i reagon ministrit Likaj për rritjen e numrit të studentëve në Mjekësi: Për ndërhyrje të tilla u përjashtuam nga EQAR dhe ENQA

Rexha i reagon ministrit Likaj për rritjen e numrit të studentëve në Mjekësi: Për ndërhyrje të tilla u përjashtuam nga EQAR dhe ENQA

Kosovë
Rexha: Familja shqetësohej se mos do të përfundoja si rasti i Dino Asanajt

Rexha: Familja shqetësohej se mos do të përfundoja si rasti i Dino Asanajt

Të Tjera
Rexha: Pesë mijë ari tokë u shitën për vetëm nga 1 euro ari nga Agjencia Kosovare e Privatizimit

Rexha: Pesë mijë ari tokë u shitën për vetëm nga 1 euro ari nga Agjencia Kosovare e Privatizimit

Të Tjera
Kriza e universiteteve për doktorë

Kriza e universiteteve për doktorë

Kosovë
Rexha i reagon Haradinajt pasi ai e quajti “hajn ordiner”

Rexha i reagon Haradinajt pasi ai e quajti “hajn ordiner”

Kosovë
Haradinaj e quan Blerim Rexhën hajn ordiner (Video)

Haradinaj e quan Blerim Rexhën hajn ordiner (Video)

Kosovë
Reagime të shumta pas përjashtimit të AKA-së nga EQAR-i

Reagime të shumta pas përjashtimit të AKA-së nga EQAR-i

Arsim
Rexha: Studentët do të dëmtohen më së shumti nga përjashtimi i AKA-së nga EQAR

Rexha: Studentët do të dëmtohen më së shumti nga përjashtimi i AKA-së nga EQAR

Kosovë
Rexha: Ministri Bytyqi të largohet, nuk është kompetent të udhëheqë me arsimin e lartë (Video)

Rexha: Ministri Bytyqi të largohet, nuk është kompetent të udhëheqë me arsimin e lartë (Video)

Politikë
Rexha: Përjashtimi i AKA-së nga EQAR, lajm i keq për institucionet e arsimit të lartë

Rexha: Përjashtimi i AKA-së nga EQAR, lajm i keq për institucionet e arsimit të lartë

Politikë
Hakerët rrezikojnë sistemin bankar në Kosovë

Hakerët rrezikojnë sistemin bankar në Kosovë

Financa
Rexha: E kisha të vështirë çfarë tu them dy anëtarëve ndërkombëtarë për shkarkimin (Video)

Rexha: E kisha të vështirë çfarë tu them dy anëtarëve ndërkombëtarë për shkarkimin (Video)

Politikë
Rexha: Kryeministri u vu në lajthitje nga këshilltarët e vet ose nga grupet e interesit (Video)

Rexha: Kryeministri u vu në lajthitje nga këshilltarët e vet ose nga grupet e interesit (Video)

Politikë
Rexha: Është ofenduese që shkarkimi i bordit të AKA-së të arsyetohet me mungesën e profesionalizmit

Rexha: Është ofenduese që shkarkimi i bordit të AKA-së të arsyetohet me mungesën e profesionalizmit

Arsim
S’ka universitete private në Kosovë

S’ka universitete private në Kosovë

Kosovë
Rexha tregon pse u pezullua programi i gazetarisë në MA dhe doktoraturë (Video)

Rexha tregon pse u pezullua programi i gazetarisë në MA dhe doktoraturë (Video)

Politikë
Rexha: Pezullimi i 131 programeve te studimit u bë për mungesë të stafit akademik (Video)

Rexha: Pezullimi i 131 programeve te studimit u bë për mungesë të stafit akademik (Video)

Politikë
Rexha: Institucionet e arsimit të lartë të përmbushin kriteret, ose do t’u tërhiqen akreditimet  (Video)

Rexha: Institucionet e arsimit të lartë të përmbushin kriteret, ose do t’u tërhiqen akreditimet (Video)

Arsim