LAJMI I FUNDIT:

Blerim Kuçi

104 Artikuj

Drejtori i Bankës Botërore për Kosovën, Massimiliano Paolucci premton përkrahje për rimëkëmbjen ekonomike

Drejtori i Bankës Botërore për Kosovën, Massimiliano Paolucci premton përkrahje për rimëkëmbjen ekonomike

Financa
​Kuçi: Së pari të rritet përformanca e Telekomit, pastaj të privatizohet

​Kuçi: Së pari të rritet përformanca e Telekomit, pastaj të privatizohet

Të Tjera
​Ministri Kuçi ka dilema për shkarkimin dhe emërimin e bordit të përkohshëm të “Trepçës”

​Ministri Kuçi ka dilema për shkarkimin dhe emërimin e bordit të përkohshëm të “Trepçës”

Ekonomi
Ministri i Qeverisë Hoti: Më mirë me reciprocitet sesa pa të

Ministri i Qeverisë Hoti: Më mirë me reciprocitet sesa pa të

Kosovë
Blerim Kuçi merr detyrën e ministrit të Ambientit

Blerim Kuçi merr detyrën e ministrit të Ambientit

Të Tjera
Dy ministra të AAK-së sot pranojnë detyrën zyrtare

Dy ministra të AAK-së sot pranojnë detyrën zyrtare

Kosovë
Këto janë profilet e ministrave të AAK-së në Qeverinë Hoti

Këto janë profilet e ministrave të AAK-së në Qeverinë Hoti

Kosovë
Mandatari Hoti prezanton kabinetin qeveritar, Selmanaj, Tahiri, Balaj dhe Rakiq zëvendës të tij

Mandatari Hoti prezanton kabinetin qeveritar, Selmanaj, Tahiri, Balaj dhe Rakiq zëvendës të tij

Kosovë
Selmanaj e quajti AAK-në “grup kriminal”, përgjigjet Blerim Kuçi

Selmanaj e quajti AAK-në “grup kriminal”, përgjigjet Blerim Kuçi

Kosovë
AAK me katër ministri në Qeverinë e re, Haradinaj tregon emrat e të propozuarve për ministër

AAK me katër ministri në Qeverinë e re, Haradinaj tregon emrat e të propozuarve për ministër

Kosovë
AAK tregon pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 11:00

AAK tregon pjesëmarrjen në zgjedhje deri në orën 11:00

Zgjedhjet 2019
Kuçi: Vota për Ramush Haradinajn është referendum për shtetin

Kuçi: Vota për Ramush Haradinajn është referendum për shtetin

Zgjedhjet 2019
Kuçi: Nëse opozita arrin t’i bëjë 61 vota le ta rrëzojë Qeverinë

Kuçi: Nëse opozita arrin t’i bëjë 61 vota le ta rrëzojë Qeverinë

Kosovë
Përfaqësuesit e partive politike tregojnë nëse janë opsion real zgjedhjet e parakohshme

Përfaqësuesit e partive politike tregojnë nëse janë opsion real zgjedhjet e parakohshme

Politikë
Selmanaj: Koha po e dëshmon se Gjykata Speciale, ishte ndër vendimet më të gabuara të Kosovës (Video)

Selmanaj: Koha po e dëshmon se Gjykata Speciale, ishte ndër vendimet më të gabuara të Kosovës (Video)

Kosovë
Lahi Brahimaj për thirrjen e Kuçit nga Specialja: Nuk dyshoj në fitoren e radhës

Lahi Brahimaj për thirrjen e Kuçit nga Specialja: Nuk dyshoj në fitoren e radhës

Kosovë
Blerim Kuçi ftohet nga Gjykata Speciale

Blerim Kuçi ftohet nga Gjykata Speciale

Kosovë
Përfundimisht, AAK nuk e aprovon dorëheqjen e Kuçit

Përfundimisht, AAK nuk e aprovon dorëheqjen e Kuçit

Kosovë
AAK nuk pajtohet me dorëheqjen e Blerim Kuçit

AAK nuk pajtohet me dorëheqjen e Blerim Kuçit

Kosovë
Blerim Kuçi dorëzon kërkesën e dorëheqjes nga posti i deputetit

Blerim Kuçi dorëzon kërkesën e dorëheqjes nga posti i deputetit

Kosovë
Kuçi nuk ngutet të mbajë premtimin për dorëheqje: E kemi votimin e ushtrisë… (Video)

Kuçi nuk ngutet të mbajë premtimin për dorëheqje: E kemi votimin e ushtrisë… (Video)

Kosovë
Hoti i thotë Kuçit: Mbaje fjalën, jep dorëheqje!

Hoti i thotë Kuçit: Mbaje fjalën, jep dorëheqje!

Politikë
Blerim Kuçi do të dorëzojë mandatin e deputetit, nëse nuk ndodhë liberalizimi sivjet

Blerim Kuçi do të dorëzojë mandatin e deputetit, nëse nuk ndodhë liberalizimi sivjet

Kosovë
Kuçi: Nuk u frikësohemi kërcënimeve për rrëzimin e Qeverisë

Kuçi: Nuk u frikësohemi kërcënimeve për rrëzimin e Qeverisë

Politikë