LAJMI I FUNDIT:

Blerim Kuçi

105 Artikuj

​Kuçi për hidrocentralet: Gjithçka që është në kundërshtim me ligjin, s’do të lejohet të ndodhë

​Kuçi për hidrocentralet: Gjithçka që është në kundërshtim me ligjin, s’do të lejohet të ndodhë

Të Tjera
Kuçi i AAK-së: Po e kërkojmë presidentin që koalicioni me LDK-në të jetë afatgjatë

Kuçi i AAK-së: Po e kërkojmë presidentin që koalicioni me LDK-në të jetë afatgjatë

Kosovë
Kuçi: Zgjidhja e ujit të pijes për Klinën është çështje muajsh

Kuçi: Zgjidhja e ujit të pijes për Klinën është çështje muajsh

Ekonomi
Kuçi dhe ambasadori Rohde flasin për rritjen e eksportit për në Gjermani

Kuçi dhe ambasadori Rohde flasin për rritjen e eksportit për në Gjermani

Biznes
Kuçi: Nuk ka pasur vendim nga asnjë Qeveri për ndaljen e hidrocentraleve

Kuçi: Nuk ka pasur vendim nga asnjë Qeveri për ndaljen e hidrocentraleve

Energjetika
Mbahet takimi për rimëkëmbjen e Telekomit të Kosovës

Mbahet takimi për rimëkëmbjen e Telekomit të Kosovës

Financa
Ministri i Zhvillimit Ekonomik: Mungesa e kuorumit për Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike është e turpshme

Ministri i Zhvillimit Ekonomik: Mungesa e kuorumit për Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike është e turpshme

Kosovë
Minatorët e “Trepçës” takojnë ministrin Kuçi, tregojnë kërkesat e tyre

Minatorët e “Trepçës” takojnë ministrin Kuçi, tregojnë kërkesat e tyre

Biznes
Bizneset diskutojnë rimëkëmbjen ekonomike me Ministrin Kuçi

Bizneset diskutojnë rimëkëmbjen ekonomike me Ministrin Kuçi

Të Tjera
Hoti: Telekomi do ta ketë mbështetjen e Qeverisë së Kosovës

Hoti: Telekomi do ta ketë mbështetjen e Qeverisë së Kosovës

Të Tjera
Nënshkruhet memorandumi që i hap rrugë projektit për trajtimin e ujërave të zeza në Prishtinë

Nënshkruhet memorandumi që i hap rrugë projektit për trajtimin e ujërave të zeza në Prishtinë

Ekonomi
Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit deklarohet për shkarkimin e bordeve në katër ndërmarrjet publike

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit deklarohet për shkarkimin e bordeve në katër ndërmarrjet publike

Të Tjera
Kuçi vlerëson lartë ndihmën dhe ekspertizën japoneze

Kuçi vlerëson lartë ndihmën dhe ekspertizën japoneze

Të Tjera
Punëtoria me BERZH-n për Ankandin Publik për Energji të Ripërtëritshme, Kuçi: Duhet të bëhet një identifikim i shpejtë i bazës ligjore

Punëtoria me BERZH-n për Ankandin Publik për Energji të Ripërtëritshme, Kuçi: Duhet të bëhet një identifikim i shpejtë i bazës ligjore

Energjetika
Qeveria miratoi shpronësimin e tokave për projektet në tri komuna të Kosovës

Qeveria miratoi shpronësimin e tokave për projektet në tri komuna të Kosovës

Të Tjera
Zhbllokohen llogaritë e Telekomit

Zhbllokohen llogaritë e Telekomit

Ekonomi
Kuçi: Presim që Kuvendi të kalojë Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike

Kuçi: Presim që Kuvendi të kalojë Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike

Ekonomi
Kuçi: Me falimentimin e Telekomit, rrezikohet edhe siguria nacionale

Kuçi: Me falimentimin e Telekomit, rrezikohet edhe siguria nacionale

Ekonomi
Kuçi dhe udhëheqësit e Odës Tregtare Kosovaro-Turke diskutuan për bashkëpunimin ekonomik

Kuçi dhe udhëheqësit e Odës Tregtare Kosovaro-Turke diskutuan për bashkëpunimin ekonomik

Të Tjera
Letra e dorëheqjes së bordit të Telekomit të Kosovës (Dokument)

Letra e dorëheqjes së bordit të Telekomit të Kosovës (Dokument)

Të Tjera
Kuçi: Përzgjedhja e anëtarëve të bordeve do të jetë me transparencë të plotë

Kuçi: Përzgjedhja e anëtarëve të bordeve do të jetë me transparencë të plotë

Lajme
Ministri Kuçi takon bordin, menaxhmentin dhe sindikalistët e Telekomit

Ministri Kuçi takon bordin, menaxhmentin dhe sindikalistët e Telekomit

Të Tjera
Deklarata e ministrit Kuçi në lidhje me situatën e krijuar në Telekomin e Kosovës

Deklarata e ministrit Kuçi në lidhje me situatën e krijuar në Telekomin e Kosovës

Financa
Kuçi ndan 400 mijë euro për pastrimin e Qendrës Transfer në Gjakovë

Kuçi ndan 400 mijë euro për pastrimin e Qendrës Transfer në Gjakovë

Ekonomi