Blerand Stavileci

Blerand Stavileci

Blerand Stavileci ka lindur më 8 mars të vitit 1980 në Prishtinë. Shkollën e mesme e kreu në Prishtinë. Ai është master i shkencave të menaxhmentit dhe teknologjisë informative.

Në prill të vitit 2010 ai ishte ministër i Bujqësisë, mandat të cilin e zotëroi deri në vitin 2014. Aktualisht ai është ministër për Zhvillimin Ekonomik.

Blerand Stavileci nuk e ka fshehur asnjëherë pasionin për basketbollin, ku më parë zeja e tij ishte pikërisht basketbolli, ku ka qenë ndër lojtarët kryesorë të KB Prishtinës. Sot, ai është president i KB Prishtinës të cilën e udhëhoqi drejt sukseseve ndërkombëtare në Ligën Ballkanike, trofe të cilin klubi kryeqytetas e fitoi dy herë radhazi.

Ai ka një jetë aktive shoqërore, teksa ka një shije të veçantë dhe dashuri për modën, ku gjithmonë shihet në hap me trendet e kohës, duke ju përkushtuar shumë paraqitjes në publik.

Ai i flet pesë gjuhë.

Blerand Stavileci është i martuar dhe ka një fëmijë.

222 Artikuj