LAJMI I FUNDIT:
Bilall Kasami

Bilall Kasami

424 Artikuj

Info

Bilall Kasami është kryetar i Komunës së Tetovës dhe kryetar i Lëvizjes Besa, në Maqedoninë e Veriut. Ai është zgjedhur kryetar komune më 31 tetor, 2021 si kandidat i Lëvizjes Besa. Mandati i tij duhet të përfundojë në vitin 2025.

Të punësuarit në “NPK Tetova” marrin rrogat e janarit, Kasami kërkon kompani private për menaxhimin e mbeturinave

Të punësuarit në “NPK Tetova” marrin rrogat e janarit, Kasami kërkon kompani private për menaxhimin e mbeturinave

Komunat
Politikanët shqiptarë në RMV urojnë qytetarët e besimit Islam për muajin e Ramazanit

Politikanët shqiptarë në RMV urojnë qytetarët e besimit Islam për muajin e Ramazanit

Politikë
Krerët e komunave të Kosovës vizitë në Tetovë, Kasami: Bashkëpunim në fushën e turizmit

Krerët e komunave të Kosovës vizitë në Tetovë, Kasami: Bashkëpunim në fushën e turizmit

Komunat
Kasami i reagon Ahmetit: Unifikojeni veten tuaj, pastaj merruni me të tjerët

Kasami i reagon Ahmetit: Unifikojeni veten tuaj, pastaj merruni me të tjerët

Politikë
Shërbimi “merimanga” në Tetovë del me fitim vjetor, automjetet mbeten ende nën koncesion

Shërbimi “merimanga” në Tetovë del me fitim vjetor, automjetet mbeten ende nën koncesion

Komunat
Këshilli i Komunës së Tetovës miratoi raportet financiare të ndërmarrjeve publike

Këshilli i Komunës së Tetovës miratoi raportet financiare të ndërmarrjeve publike

Komunat
Kasami për “Grupin e zjarrit”: Nëse duan bashkëpunim, le të formojnë parti

Kasami për “Grupin e zjarrit”: Nëse duan bashkëpunim, le të formojnë parti

Politikë
Vajza e tij u kafshua nga qentë endacak, Kasami viziton profesorin Bashkim Selmani në shtëpi

Vajza e tij u kafshua nga qentë endacak, Kasami viziton profesorin Bashkim Selmani në shtëpi

Maqedonia e Veriut
Komuna e Tetovës mbledh mbi 46 mijë euro për të prekurit nga tërmeti në Turqi dhe Siri

Komuna e Tetovës mbledh mbi 46 mijë euro për të prekurit nga tërmeti në Turqi dhe Siri

Komunat
Ekipi i shpëtimtarëve nga Tetova që kishin shkuar në Turqi kthehen në vend

Ekipi i shpëtimtarëve nga Tetova që kishin shkuar në Turqi kthehen në vend

Maqedonia e Veriut
Afrim Gashi e Bilall Kasami nuk përjashtojnë bashkëpunimin midis tyre

Afrim Gashi e Bilall Kasami nuk përjashtojnë bashkëpunimin midis tyre

Politikë
Kasami: Sot në mëngjes janë nisur dy kamionë me ndihma për të prekurit nga tërmeti

Kasami: Sot në mëngjes janë nisur dy kamionë me ndihma për të prekurit nga tërmeti

Maqedonia e Veriut
Zjarrfikësit e Tetovës shpëtojnë një grua nga gërmadhat e tërmetit në Turqi

Zjarrfikësit e Tetovës shpëtojnë një grua nga gërmadhat e tërmetit në Turqi

Maqedonia e Veriut
Lojërat e fatit, Kasami paralajmëron referendum

Lojërat e fatit, Kasami paralajmëron referendum

Maqedonia e Veriut
Tetova i del në ndihmë Turqisë, nëntë zjarrfikës do të shkojnë në zonat e prekura nga tërmeti

Tetova i del në ndihmë Turqisë, nëntë zjarrfikës do të shkojnë në zonat e prekura nga tërmeti

Maqedonia e Veriut
“Tetova Transport” punon me humbje – pa ndihmën e komunës nuk funksionon, ndahen edhe 4 milionë denarë

“Tetova Transport” punon me humbje – pa ndihmën e komunës nuk funksionon, ndahen edhe 4 milionë denarë

Komunat
Komuna e Tetovës humbi betejën me shpronësimin, Kasami këtë e sheh si presion

Komuna e Tetovës humbi betejën me shpronësimin, Kasami këtë e sheh si presion

Maqedonia e Veriut
Gjykata konfirmon: Komuna e Tetovës nuk ka bërë kërkesë për shpronësimin e tokës

Gjykata konfirmon: Komuna e Tetovës nuk ka bërë kërkesë për shpronësimin e tokës

Maqedonia e Veriut
Tre muaj pa rroga, protestojnë të punësuarit në “Ujësjellësi-Kanalizimi” në Tetovë

Tre muaj pa rroga, protestojnë të punësuarit në “Ujësjellësi-Kanalizimi” në Tetovë

Komunat
Kasami, Ahmetit: Kësaj radhe nuk të shpëton dot askush nga humbja e zgjedhjeve të ardhshme

Kasami, Ahmetit: Kësaj radhe nuk të shpëton dot askush nga humbja e zgjedhjeve të ardhshme

Politikë
Bilall Kasami tregon arsyet pse nuk shkon në takimin e ftuar nga Edi Rama në Tiranë

Bilall Kasami tregon arsyet pse nuk shkon në takimin e ftuar nga Edi Rama në Tiranë

Politikë
Liderët e partive shqiptare në Maqedoni sot në takim me Ramën në Tiranë

Liderët e partive shqiptare në Maqedoni sot në takim me Ramën në Tiranë

Politikë
Lëvizja BESA: I përgjigjemi pozitivisht ftesës së Edi Ramës por jo në një tavolinë për të amnestuar Ali Ahmetin

Lëvizja BESA: I përgjigjemi pozitivisht ftesës së Edi Ramës por jo në një tavolinë për të amnestuar Ali Ahmetin

Maqedonia e Veriut
Kasami: Gjykata dhe ish krerët e komunës janë fajtor për 1.1 milion euro kamatë për një parcelë në Tetovë

Kasami: Gjykata dhe ish krerët e komunës janë fajtor për 1.1 milion euro kamatë për një parcelë në Tetovë

Maqedonia e Veriut