LAJMI I FUNDIT:

BIK

150 Artikuj

BIK: Të enjten përfundon Ramazani, të premten festa e Fitër Bajramit

BIK: Të enjten përfundon Ramazani, të premten festa e Fitër Bajramit

Kosovë
Imami Labinot Maliqi shtron iftar për kryeministrin Kurti e ambasadorët e vendeve mike

Imami Labinot Maliqi shtron iftar për kryeministrin Kurti e ambasadorët e vendeve mike

Kosovë
Abdixhiku shtron iftar për BIK-un: Gjithmonë janë shquar për vlera humane

Abdixhiku shtron iftar për BIK-un: Gjithmonë janë shquar për vlera humane

Kosovë
Haradinaj shtron iftar për Bashkësinë Islame të Kosovës

Haradinaj shtron iftar për Bashkësinë Islame të Kosovës

Kosovë
BIK-u mbështet marshin për drejtësi, në mbështetje të ish krerëve të UÇK-së

BIK-u mbështet marshin për drejtësi, në mbështetje të ish krerëve të UÇK-së

Kosovë
Bashkësia Islame përkrah marshin për drejtësi “Liria Ka Emër”

Bashkësia Islame përkrah marshin për drejtësi “Liria Ka Emër”

Kosovë
Të enjten myslimanët nisin muajin e Ramazanit, BIK: Agjërim të lehtë dhe solidaritet me njëri-tjetrin

Të enjten myslimanët nisin muajin e Ramazanit, BIK: Agjërim të lehtë dhe solidaritet me njëri-tjetrin

Kosovë
Vaktia e Ramazanit 2023

Vaktia e Ramazanit 2023

Kosovë
Muaji i Ramazanit fillon të enjten, kjo është vaktia e agjërimit në Kosovë

Muaji i Ramazanit fillon të enjten, kjo është vaktia e agjërimit në Kosovë

Kosovë
BIK-u reagon ndaj incidentit me imamin në Podujevë, mbyllet përkohësisht xhamia

BIK-u reagon ndaj incidentit me imamin në Podujevë, mbyllet përkohësisht xhamia

Kosovë
Ramiqi i quan hoxhallarët servilë: Shumë prej tyre e shfrytëzojnë Bashkësinë Islame për interesa personale

Ramiqi i quan hoxhallarët servilë: Shumë prej tyre e shfrytëzojnë Bashkësinë Islame për interesa personale

Kosovë
Kryeimami i Podujevës: Në xhaminë ku u rrah imami, u tentua të instalohet tjetër islam

Kryeimami i Podujevës: Në xhaminë ku u rrah imami, u tentua të instalohet tjetër islam

Sociale
Bashkësia Islame thotë se mbi 12 mijë kurbanë janë therur për festën e Bajramit

Bashkësia Islame thotë se mbi 12 mijë kurbanë janë therur për festën e Bajramit

Kosovë
Krasniqi: Të frymëzohemi nga simbolika e Kurban Bajramit për të punuar për vendin

Krasniqi: Të frymëzohemi nga simbolika e Kurban Bajramit për të punuar për vendin

Kosovë
Festa e Kurban Bajramit, thirrje për solidaritet e paqe

Festa e Kurban Bajramit, thirrje për solidaritet e paqe

Kosovë
BIK-u dhe AUV-i apelojnë te qytetarët që therjen e Kurbanit ta bëjnë sipas rregullave dhe kushteve të parapara

BIK-u dhe AUV-i apelojnë te qytetarët që therjen e Kurbanit ta bëjnë sipas rregullave dhe kushteve të parapara

Kosovë
U nisën për në haxh, por mbeten në Aeroportin e Prishtinës – aeroplani defekt teknik

U nisën për në haxh, por mbeten në Aeroportin e Prishtinës – aeroplani defekt teknik

Kosovë
Leja për ndërtimin e xhamisë qendrore në Prishtinë, BIK jep detaje

Leja për ndërtimin e xhamisë qendrore në Prishtinë, BIK jep detaje

Kosovë
BIK: Na është dhënë leja përfundimtare për ndërtimin e xhamisë qendrore në Prishtinë

BIK: Na është dhënë leja përfundimtare për ndërtimin e xhamisë qendrore në Prishtinë

Kosovë
Opozita viziton BIK-un, urojnë besimtarët për festën e Fitër Bajramit

Opozita viziton BIK-un, urojnë besimtarët për festën e Fitër Bajramit

Kosovë
Konjufca: BIK-u gjithmonë ka kultivuar solidaritetin dhe bamirësinë në shoqëri

Konjufca: BIK-u gjithmonë ka kultivuar solidaritetin dhe bamirësinë në shoqëri

Kosovë
Memli Krasniqi shtron iftar për krerët e BIK-ut: Qoftë muaj i frymëzimit të veprave të mira për shoqërinë e shtetin

Memli Krasniqi shtron iftar për krerët e BIK-ut: Qoftë muaj i frymëzimit të veprave të mira për shoqërinë e shtetin

Kosovë
A janë deradikalizuar ish-luftëtarët nga Kosova që morën pjesë në luftërat e huaja?

A janë deradikalizuar ish-luftëtarët nga Kosova që morën pjesë në luftërat e huaja?

Kosovë
Kompanitë private për shërbime funerale në Prishtinë të enjten protestojnë

Kompanitë private për shërbime funerale në Prishtinë të enjten protestojnë

Prishtina