LAJMI I FUNDIT:

Biblioteka Kombëtare e Kosovës

11 Artikuj

Biblioteka Kombëtare e Kosovës dhe ajo e Izraelit nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Biblioteka Kombëtare e Kosovës dhe ajo e Izraelit nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Kosovë
Sot hapet ekspozita “Jeta nën qiell e najlon”, e fotografit Ridvan Slivova

Sot hapet ekspozita “Jeta nën qiell e najlon”, e fotografit Ridvan Slivova

Cult+
Koleksionet e veçanta të BKK-së

Koleksionet e veçanta të BKK-së

Cult+
U promovuan librat “Testamenti” dhe “Kukuta e Sokratit” të Sabri Hamitit

U promovuan librat “Testamenti” dhe “Kukuta e Sokratit” të Sabri Hamitit

Cult+
Travel Channel: Kosova është destinacioni evropian në trend

Travel Channel: Kosova është destinacioni evropian në trend

Çfarë të vizitosh
Të mërkurën në Prishtinë, Stefan Çapaliku promovon romanin e tij të fundit

Të mërkurën në Prishtinë, Stefan Çapaliku promovon romanin e tij të fundit

Cult+
Shënohet 74-vjetori i Themelimit të Bibliotekës Kombëtare

Shënohet 74-vjetori i Themelimit të Bibliotekës Kombëtare

Cult+
Shënohet 110 vjetori i Kongresit të Manastirit

Shënohet 110 vjetori i Kongresit të Manastirit

Cult+
Librat e vjetër për Skënderbeun, ekspozohen në Bibliotekën Kombëtare

Librat e vjetër për Skënderbeun, ekspozohen në Bibliotekën Kombëtare

Cult+
Ekspozitë për konservim të Bibliotekës Kombëtare (Video)

Ekspozitë për konservim të Bibliotekës Kombëtare (Video)

Cult+
Lajm i madh për Prishtinën: Biblioteka Kombëtare – Mrekulli e arkitekturës moderne (Foto)

Lajm i madh për Prishtinën: Biblioteka Kombëtare – Mrekulli e arkitekturës moderne (Foto)

Dizajn dhe Arkitekturë