LAJMI I FUNDIT:

Beteja e Likoshanit

24 Artikuj

Krasniqi e Haradinaj kujtojnë 25 vjetorin e masakrës në Likoshan dhe Qirez

Krasniqi e Haradinaj kujtojnë 25 vjetorin e masakrës në Likoshan dhe Qirez

Kosovë
Kurti kujton 25 vjetorin e masakrës në Likoshan e Qirez të Drenicës

Kurti kujton 25 vjetorin e masakrës në Likoshan e Qirez të Drenicës

Kosovë
25 vjet nga beteja e Likoshanit dhe Qirezit

25 vjet nga beteja e Likoshanit dhe Qirezit

Kosovë
Kurti përkujton 24 vjetorin e masakrës së fshatrave Likoshan e Qirez të Drenicës

Kurti përkujton 24 vjetorin e masakrës së fshatrave Likoshan e Qirez të Drenicës

Kosovë
Konjufca nderon të rënët e Likoshanit dhe Çirezit

Konjufca nderon të rënët e Likoshanit dhe Çirezit

Kosovë
Pamje nga varrimi i 24 civilëve të vrarë në Likoshan dhe Qirez

Pamje nga varrimi i 24 civilëve të vrarë në Likoshan dhe Qirez

Kosovë
Në nderim të rënëve në Likoshan e Qirez, Kurti dhe Osmani kërkojnë dënimin e kriminelëve serbë

Në nderim të rënëve në Likoshan e Qirez, Kurti dhe Osmani kërkojnë dënimin e kriminelëve serbë

Kosovë
Haradinaj kujton heronjtë dhe martirët e Likoshanit dhe Qirezit: Flijimi i tyre është frymëzim për brezat që vijnë

Haradinaj kujton heronjtë dhe martirët e Likoshanit dhe Qirezit: Flijimi i tyre është frymëzim për brezat që vijnë

Kosovë
21 vjetori i betejës së Likoshanit dhe Qirezit

21 vjetori i betejës së Likoshanit dhe Qirezit

Kosovë
Nesër kujtohet beteja e Likoshanit dhe Qirezit

Nesër kujtohet beteja e Likoshanit dhe Qirezit

Kosovë
Veseli: Likoshani e Qirezi janë simbol i përjetshëm i kujtimit, nderit dhe krenarisë tonë

Veseli: Likoshani e Qirezi janë simbol i përjetshëm i kujtimit, nderit dhe krenarisë tonë

Kosovë
Thaçi kujton masakrën e Likoshanit dhe Qirezit

Thaçi kujton masakrën e Likoshanit dhe Qirezit

Kosovë
Bëhen 22 vjet nga beteja e UÇK-së në Likoshan dhe Çirez

Bëhen 22 vjet nga beteja e UÇK-së në Likoshan dhe Çirez

Kosovë
Historia rrëqethëse e të moshuarit nga Qirezi që serbët i vranë katër djemtë

Historia rrëqethëse e të moshuarit nga Qirezi që serbët i vranë katër djemtë

Kosovë
Thaçi: Beteja e UÇK-së në Likoshan e Çirez, fillimi i largimit të Serbisë nga Kosova

Thaçi: Beteja e UÇK-së në Likoshan e Çirez, fillimi i largimit të Serbisë nga Kosova

Kosovë
Veseli: Në Likoshan e Qirez nisi epoka e luftës çlirimtare

Veseli: Në Likoshan e Qirez nisi epoka e luftës çlirimtare

Kosovë
Haradinaj: Shteti i Kosovës i ka rrënjët në luftën e lavdishme çlirimtare dhe në rezistencën e shumë brezave

Haradinaj: Shteti i Kosovës i ka rrënjët në luftën e lavdishme çlirimtare dhe në rezistencën e shumë brezave

Kosovë
Bëhen 21 vite nga beteja e Likoshanit dhe Çirezit

Bëhen 21 vite nga beteja e Likoshanit dhe Çirezit

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 1998, tmerri dhe vuajtjet që shpejtë u harruan: Kosova në flakë!

Viti 1998, tmerri dhe vuajtjet që shpejtë u harruan: Kosova në flakë!

Agron Shala
Thaçi: Dëshmorët dhe martirët e Likoshanit e Çirezit ranë për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Thaçi: Dëshmorët dhe martirët e Likoshanit e Çirezit ranë për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Kosovë
Kuvendi një minutë heshtje në nderim të betejës së Likoshanit dhe Qirezit

Kuvendi një minutë heshtje në nderim të betejës së Likoshanit dhe Qirezit

Kosovë
Bëhen 20 vjet nga beteja e Likoshanit dhe Qirezit

Bëhen 20 vjet nga beteja e Likoshanit dhe Qirezit

Kosovë
Bëhen 19 vjet nga beteja e Likoshanit dhe Qirezit

Bëhen 19 vjet nga beteja e Likoshanit dhe Qirezit

Kosovë