LAJMI I FUNDIT:

Besnik Osmani

32 Artikuj

Auditori Osmani kritikohet për mos auditimin financiar të RTK-së

Auditori Osmani kritikohet për mos auditimin financiar të RTK-së

Financa
Prezantohet raporti i Auditimit për 2019, deputetët thonë se gjetjet janë shqetësuese

Prezantohet raporti i Auditimit për 2019, deputetët thonë se gjetjet janë shqetësuese

Kosovë
Kryeministri Hoti dhe kryeauditori Osmani diskutojnë për progresin në reformën e menaxhimit të financave publike

Kryeministri Hoti dhe kryeauditori Osmani diskutojnë për progresin në reformën e menaxhimit të financave publike

Të Tjera
​Osmani: Shteti ka mbi gjysmë miliardi euro borxhe ndaj bizneseve dhe qytetarëve

​Osmani: Shteti ka mbi gjysmë miliardi euro borxhe ndaj bizneseve dhe qytetarëve

Financa
Bajrami: Rishikimi i buxhetit, shumë shpejt në Kuvend

Bajrami: Rishikimi i buxhetit, shumë shpejt në Kuvend

Financa
Bajrami flet me Auditorin e Përgjithshëm për projektet e MASHTI-t dhe menaxhimin e financave

Bajrami flet me Auditorin e Përgjithshëm për projektet e MASHTI-t dhe menaxhimin e financave

Kosovë
FSK dhe Policia e Kosovës tërheqin trupin e pajetë të Besnik Osmanit, i zhdukur nga 24 marsi

FSK dhe Policia e Kosovës tërheqin trupin e pajetë të Besnik Osmanit, i zhdukur nga 24 marsi

Kosovë
Rreth 100 policë në kërkim të Besnik Osmanit, s’gjejnë asnjë gjurmë të tij

Rreth 100 policë në kërkim të Besnik Osmanit, s’gjejnë asnjë gjurmë të tij

Kosovë
Besnik Osmani nga Presheva ende i zhdukur, fati për gjetjen e tij në duart e policisë lokale të Preshevës

Besnik Osmani nga Presheva ende i zhdukur, fati për gjetjen e tij në duart e policisë lokale të Preshevës

Xhejlane Kaçiu
Flet bashkëshortja e Besnik Osmanit i cili rezulton i zhdukur qe gjashtë ditë: Dyshoj se është arrestuar nga xhandarmëria serbe

Flet bashkëshortja e Besnik Osmanit i cili rezulton i zhdukur qe gjashtë ditë: Dyshoj se është arrestuar nga xhandarmëria serbe

Jehona Hulaj
I zhdukur që gjashtë ditë, Komuna e Preshevës vihet në kërkim të Besnik Osmanit

I zhdukur që gjashtë ditë, Komuna e Preshevës vihet në kërkim të Besnik Osmanit

Kosovë
Prej pesë ditësh rezulton i zhdukur – familja kërkon ndihmë për gjetjen e Besnik Osmanit nga Presheva

Prej pesë ditësh rezulton i zhdukur – familja kërkon ndihmë për gjetjen e Besnik Osmanit nga Presheva

Kosovë
Auditori: Policia dhe Ministria e Infrastrukturës nuk kanë qenë efikase në ofrimin e sigurisë rrugore

Auditori: Policia dhe Ministria e Infrastrukturës nuk kanë qenë efikase në ofrimin e sigurisë rrugore

Kosovë
Zyra Kombëtare e Auditimit anëtarësohet në INTOSAI

Zyra Kombëtare e Auditimit anëtarësohet në INTOSAI

Të Tjera
Nuk përfillin rekomandimet e Auditorit, komunat rrezikojnë të humbin fonde

Nuk përfillin rekomandimet e Auditorit, komunat rrezikojnë të humbin fonde

Kosovë
Auditori i Përgjithshëm kërkon mobilizimin e institucioneve për përmirësimin e cilësisë së ajrit

Auditori i Përgjithshëm kërkon mobilizimin e institucioneve për përmirësimin e cilësisë së ajrit

Kosovë
Qytetarët nuk marrin barnat e nevojshme dhe në kohën e duhur

Qytetarët nuk marrin barnat e nevojshme dhe në kohën e duhur

Shëndetësi
Osmani: Kosova ua ka borxh qytetarëve dhe bizneseve rreth 200 milionë euro

Osmani: Kosova ua ka borxh qytetarëve dhe bizneseve rreth 200 milionë euro

Kosovë
Abdixhiku kërkon nga Auditori të hedh dritë mbi udhëtimet e mëditjet

Abdixhiku kërkon nga Auditori të hedh dritë mbi udhëtimet e mëditjet

Të Tjera
Auditori i Përgjithshëm i SHBA-ve ofron përkrahje për Zyrën Kombëtare të Auditimit të Kosovës

Auditori i Përgjithshëm i SHBA-ve ofron përkrahje për Zyrën Kombëtare të Auditimit të Kosovës

Të Tjera
GAP: Procesi i faljes së borxheve s’ka qenë transparent

GAP: Procesi i faljes së borxheve s’ka qenë transparent

Financa
Publikohet projekti regjional për auditimin e performancës për prokurimin publik

Publikohet projekti regjional për auditimin e performancës për prokurimin publik

Të Tjera
Haradinaj: Lufta substanciale kundër korrupsionit ndriçon të ardhmen e fëmijëve tanë

Haradinaj: Lufta substanciale kundër korrupsionit ndriçon të ardhmen e fëmijëve tanë

Të Tjera
Auditori i Kosovës marrëveshje bashkëpunime me Auditorin e Uellsit

Auditori i Kosovës marrëveshje bashkëpunime me Auditorin e Uellsit

Të Tjera