LAJMI I FUNDIT:

Besim Beqaj

223 Artikuj

Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria me projekte të përbashkëta në fushën e inovacionit

Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria me projekte të përbashkëta në fushën e inovacionit

Të Tjera
Ministri Beqaj prezanton potencialet ekonomike të vendit në WBAIF

Ministri Beqaj prezanton potencialet ekonomike të vendit në WBAIF

Biznes
Maqedonia e Veriut dhe Kosova së bashku do të punojnë në zhvillimin e digjitalizimit

Maqedonia e Veriut dhe Kosova së bashku do të punojnë në zhvillimin e digjitalizimit

Maqedonia e Veriut
Qasje e përbashkët rajonale për digjitalizim

Qasje e përbashkët rajonale për digjitalizim

Të Tjera
Avokatët në rastin ‘Pronto’: Aktakuza u ngrit si rezultat i presionit mediatik

Avokatët në rastin ‘Pronto’: Aktakuza u ngrit si rezultat i presionit mediatik

Kosovë
Të akuzuarit dhe avokatët kundërshtojnë akuzat në rastin ‘Pronto’

Të akuzuarit dhe avokatët kundërshtojnë akuzat në rastin ‘Pronto’

Kosovë
Ministri Beqaj u prit nga Komisionerja e BE-se Mariya Gabriel

Ministri Beqaj u prit nga Komisionerja e BE-se Mariya Gabriel

Të Tjera
Ministri Beqaj në forumin World Business Angels në Kroaci

Ministri Beqaj në forumin World Business Angels në Kroaci

Të Tjera
Beqaj në Dubai: Kosova të jetë një qendër rajonale për zhvillimin e ekonomisë digjitale

Beqaj në Dubai: Kosova të jetë një qendër rajonale për zhvillimin e ekonomisë digjitale

Të Tjera
Beqaj: Kosova dhe Emiratet e Bashkuara Arabe do ta forcojnë bashkëpunimin ekonomike

Beqaj: Kosova dhe Emiratet e Bashkuara Arabe do ta forcojnë bashkëpunimin ekonomike

Të Tjera
Ministri Beqaj prezanton Kosovën në Dubai

Ministri Beqaj prezanton Kosovën në Dubai

Të Tjera
Kosova eksporton 30 milionë euro shërbime inovative

Kosova eksporton 30 milionë euro shërbime inovative

Të Tjera
Beqaj: Kosova në vitin 2018 është bërë pjesë e Agjendës Digjitale të BE-së për Ballkanin Perëndimor

Beqaj: Kosova në vitin 2018 është bërë pjesë e Agjendës Digjitale të BE-së për Ballkanin Perëndimor

Të Tjera
Sot dalin para gjyqit Grabovci dhe të akuzuarit e tjerë për “Pronto”

Sot dalin para gjyqit Grabovci dhe të akuzuarit e tjerë për “Pronto”

Kosovë
20 milionë euro pritet të jetë buxheti i Ministrisë së Inovacionit (Video)

20 milionë euro pritet të jetë buxheti i Ministrisë së Inovacionit (Video)

Të Tjera
Beqaj: Marrja e domainit shtetëror për Kosovën, çështje politike (Video)

Beqaj: Marrja e domainit shtetëror për Kosovën, çështje politike (Video)

Lajme Teknologji
Beqaj: Strategjia Kombëtare e Inovacionit mundëson miliona euro përkrahje për bizneset (Video)

Beqaj: Strategjia Kombëtare e Inovacionit mundëson miliona euro përkrahje për bizneset (Video)

Të Tjera
Beqaj: Kosova ka nevojë për komercializim të dijes dhe avancimeve teknologjike

Beqaj: Kosova ka nevojë për komercializim të dijes dhe avancimeve teknologjike

Të Tjera
Kosova e Sllovenia mund të bashkëpunojnë për dixhitalizimin e administratës dhe ekonomisë

Kosova e Sllovenia mund të bashkëpunojnë për dixhitalizimin e administratës dhe ekonomisë

Të Tjera
Ministri Beqaj për vizitë zyrtare në Slloveni

Ministri Beqaj për vizitë zyrtare në Slloveni

Të Tjera
Peja në vitin 2019 do të bëhet me Qendër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Peja në vitin 2019 do të bëhet me Qendër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Të Tjera
Beqaj: Të rinjtë nuk janë vetëm liderët e së nesërmes, por edhe të së ardhmes

Beqaj: Të rinjtë nuk janë vetëm liderët e së nesërmes, por edhe të së ardhmes

Të Tjera
Ministri Beqaj do të merr pjesë në Samitin e Bosforit për zhvillim të qëndrueshëm

Ministri Beqaj do të merr pjesë në Samitin e Bosforit për zhvillim të qëndrueshëm

Biznes
Beqaj: Bashkëpunimi i ndërmarrësve nga diaspora dhe Kosova mund të shndërrohet në fuqi ekonomike

Beqaj: Bashkëpunimi i ndërmarrësve nga diaspora dhe Kosova mund të shndërrohet në fuqi ekonomike

Të Tjera