LAJMI I FUNDIT:

Bërnjak

72 Artikuj

Policia jep detaje për bazën në Bërnjak: Kemi dërguar pajisje logjistike për zyrtarët kufitarë

Policia jep detaje për bazën në Bërnjak: Kemi dërguar pajisje logjistike për zyrtarët kufitarë

Kosovë
Fillon ngritja e një baze në Bërnjak për policinë kufitare

Fillon ngritja e një baze në Bërnjak për policinë kufitare

Kosovë
Ikja e Milan Radojçiqit nga pika kufitare Bërnjak, IPK rekomandon suspendimin e tre policëve

Ikja e Milan Radojçiqit nga pika kufitare Bërnjak, IPK rekomandon suspendimin e tre policëve

Kosovë
Policia konfirmon se Milan Radojiçiq iku me veturë nga Bërnjaku

Policia konfirmon se Milan Radojiçiq iku me veturë nga Bërnjaku

Kosovë
Milan Radojiçiq u iku nga “duart” policëve të Kosovës në Bërnjak

Milan Radojiçiq u iku nga “duart” policëve të Kosovës në Bërnjak

Kosovë
NATO: KFOR-i do të vazhdojë mandatin në gjithën Kosovën, përfshirë edhe veriun

NATO: KFOR-i do të vazhdojë mandatin në gjithën Kosovën, përfshirë edhe veriun

Mirjeta Hajzeraj
Një javë nga marrëveshja për targat mes Kosovës dhe Serbisë, MPB lëshon mbi 13 mijë stikersa

Një javë nga marrëveshja për targat mes Kosovës dhe Serbisë, MPB lëshon mbi 13 mijë stikersa

Jehona Hulaj
Sveçla në Jarinje e Bërnjakë, MPB: Zbatimi i marrëveshjes ka filluar pa asnjë problem

Sveçla në Jarinje e Bërnjakë, MPB: Zbatimi i marrëveshjes ka filluar pa asnjë problem

Siguri
Situatë e qetë në veri gjatë zbatimit të marrëveshjes për targat

Situatë e qetë në veri gjatë zbatimit të marrëveshjes për targat

Kosovë
Hyrja në fuqi e marrëveshjes për targa, Policia e Kosovës nis vendosjen e stikersave në tabelat nga Serbia

Hyrja në fuqi e marrëveshjes për targa, Policia e Kosovës nis vendosjen e stikersave në tabelat nga Serbia

Kosovë
Marrëveshja e Brukselit, nga sot fillon mbulimi i targave të Kosovës dhe Serbisë me afishe

Marrëveshja e Brukselit, nga sot fillon mbulimi i targave të Kosovës dhe Serbisë me afishe

Kosovë
Mediat ndërkombëtare raportojnë për marrëveshjen Kosovë-Serbi

Mediat ndërkombëtare raportojnë për marrëveshjen Kosovë-Serbi

Kosovë
Komandanti i KFOR-it viziton pikat 1 dhe 31 në veri: Jemi këtu në mbështetje të zbatimit të marrëveshjes Prishtinë-Beograd

Komandanti i KFOR-it viziton pikat 1 dhe 31 në veri: Jemi këtu në mbështetje të zbatimit të marrëveshjes Prishtinë-Beograd

Kosovë
Trembëdhjetë ditë bllokade në Jarinje dhe Bërnjakë, gjithçka çfarë ndodhi të shtunën gjatë largimit të barrikadave dhe Njësisë Speciale nga veriu

Trembëdhjetë ditë bllokade në Jarinje dhe Bërnjakë, gjithçka çfarë ndodhi të shtunën gjatë largimit të barrikadave dhe Njësisë Speciale nga veriu

Kosovë
Momenti kur pjesëtari i Njësisë Speciale përshëndet ushtarin e KFOR-it në veri

Momenti kur pjesëtari i Njësisë Speciale përshëndet ushtarin e KFOR-it në veri

Kosovë
Zbatimi i marrëveshjes për targa – fillon qarkullimi i lirë në veri nën mbikëqyrjen e KFOR-it

Zbatimi i marrëveshjes për targa – fillon qarkullimi i lirë në veri nën mbikëqyrjen e KFOR-it

Kosovë
Barrikadat në veri të Kosovës, serbët vendosin portrete të Putinit

Barrikadat në veri të Kosovës, serbët vendosin portrete të Putinit

Siguri
Dy pasoja që mund t’i ketë Kosova nëse vendoset KFOR-i në pikat kufitare në veri, sipas Hasanit

Dy pasoja që mund t’i ketë Kosova nëse vendoset KFOR-i në pikat kufitare në veri, sipas Hasanit

Kosovë
Pamje të KFOR-it gjatë patrullimit me helikopter në veri të Kosovës

Pamje të KFOR-it gjatë patrullimit me helikopter në veri të Kosovës

Kosovë
Kërcënimi në kufij si presion politik ndaj Kosovës

Kërcënimi në kufij si presion politik ndaj Kosovës

Kosovë
Situatë e qetë në veri, Njësia Speciale dhe KFOR-i shihen në patrullime

Situatë e qetë në veri, Njësia Speciale dhe KFOR-i shihen në patrullime

Siguri
Largohen dy kamionë nga barrikadat e krijuara në Bërnjak

Largohen dy kamionë nga barrikadat e krijuara në Bërnjak

Kosovë
Njohësi i çështjeve të sigurisë: Rritja e prezencës së policisë në veri është proporcionale me nevojat e zbatimit të vendimin për targa

Njohësi i çështjeve të sigurisë: Rritja e prezencës së policisë në veri është proporcionale me nevojat e zbatimit të vendimin për targa

Siguri
Vela për situatën në veri: Beogradi mbanë përgjegjësi të plotë për çdo përshkallëzim të situatës

Vela për situatën në veri: Beogradi mbanë përgjegjësi të plotë për çdo përshkallëzim të situatës

Kosovë