LAJMI I FUNDIT:

Behxhet Shala

52 Artikuj

Familjet e ushtarëve shqiptarë të vrarë në ish-armatën jugosllave kërkojnë drejtësi

Familjet e ushtarëve shqiptarë të vrarë në ish-armatën jugosllave kërkojnë drejtësi

Drejtësi
​Vit i vështirë për personat e moshuar, shteti nuk e di sa prej tyre jetojnë të vetmuar

​Vit i vështirë për personat e moshuar, shteti nuk e di sa prej tyre jetojnë të vetmuar

Të Tjera
​Për shtatë muaj raportohen 125 persona të zhdukur

​Për shtatë muaj raportohen 125 persona të zhdukur

Kosovë
​Keqtrajtimi i të burgosurve, Ministria e Drejtësisë: Nuk ka asgjë shqetësuese, janë raste sporadike

​Keqtrajtimi i të burgosurve, Ministria e Drejtësisë: Nuk ka asgjë shqetësuese, janë raste sporadike

Kosovë
Ministria e Drejtësisë nuk e di se ku do t’i transferojë të burgosurit e Gjilanit për t’u bërë vend atyre nga Danimarka

Ministria e Drejtësisë nuk e di se ku do t’i transferojë të burgosurit e Gjilanit për t’u bërë vend atyre nga Danimarka

Kosovë
Afganët mund të vendosen në ish-kampin gjerman në Prizren dhe atë francez në Vushtrri

Afganët mund të vendosen në ish-kampin gjerman në Prizren dhe atë francez në Vushtrri

Kosovë
Kërkohet drejtësi për fëmijët e vrarë gjatë luftës

Kërkohet drejtësi për fëmijët e vrarë gjatë luftës

Kosovë
Në vit të ri me plagë të vjetra, ku janë të zhdukurit e luftës?

Në vit të ri me plagë të vjetra, ku janë të zhdukurit e luftës?

Kosovë
Qytetarët të pabarabartë para ligjit

Qytetarët të pabarabartë para ligjit

Financa
Masat e Qeverisë, kufizim i të drejtave të njeriut, në emër të shpëtimit të jetëve

Masat e Qeverisë, kufizim i të drejtave të njeriut, në emër të shpëtimit të jetëve

Kosovë
Kufizim i të drejtave të njeriut, në emër të shpëtimit të jetëve

Kufizim i të drejtave të njeriut, në emër të shpëtimit të jetëve

Kosovë
Kosova nuk po arrin të identifikojë personat e radikalizuar

Kosova nuk po arrin të identifikojë personat e radikalizuar

Kosovë
Dhomat e sigurta në QKUK, në favor të të burgosurve me ndikim

Dhomat e sigurta në QKUK, në favor të të burgosurve me ndikim

Kosovë
Adem Demaçit do t’i ngritët shtatore në Prishtinë (Video)

Adem Demaçit do t’i ngritët shtatore në Prishtinë (Video)

Kosovë
Karaçeva, fshati i cili e njeh më së miri migrimin

Karaçeva, fshati i cili e njeh më së miri migrimin

Kosovë
Në Kosovë i domosdoshëm Ligji për lustrimin e figurave publike

Në Kosovë i domosdoshëm Ligji për lustrimin e figurave publike

Kosovë
Analistët parashikojnë prishjen e koalicionit dhe krijimin e një qeverie të re

Analistët parashikojnë prishjen e koalicionit dhe krijimin e një qeverie të re

Kosovë
Abuzimi i të miturës në Drenas mund të dekurajoj lajmërimin e rasteve të tjera në Polici

Abuzimi i të miturës në Drenas mund të dekurajoj lajmërimin e rasteve të tjera në Polici

Elfije Boletini
15 raste të trafikimit me qenie njerëzore në 2018

15 raste të trafikimit me qenie njerëzore në 2018

Kosovë
Çështja e të pagjeturve, pika e parë që do të diskutohet me Serbinë

Çështja e të pagjeturve, pika e parë që do të diskutohet me Serbinë

Kosovë
“Harrohet” lënda për sulmin me granatë në Kuvendin e Kosovës

“Harrohet” lënda për sulmin me granatë në Kuvendin e Kosovës

Kosovë
Liberalizim të vizave mund të mos ketë as në vitin 2019

Liberalizim të vizave mund të mos ketë as në vitin 2019

Kosovë
Ritualet fetare të policëve, problem i sigurisë apo i të drejtave të njeriut?

Ritualet fetare të policëve, problem i sigurisë apo i të drejtave të njeriut?

Kosovë
Analistët: Formimi i ushtrisë përmes ndryshimeve kushtetuese, i pamundur

Analistët: Formimi i ushtrisë përmes ndryshimeve kushtetuese, i pamundur

Kosovë