LAJMI I FUNDIT:

Behare Bajraktari

25 Artikuj

Gjermania e shpikjeve dhe e shkencës

Gjermania e shpikjeve dhe e shkencës

Botë
Përparim Rama: Do ta ulim ndotjen për 95% me e-scooters, autobus elektrik dhe eko-kaldaja

Përparim Rama: Do ta ulim ndotjen për 95% me e-scooters, autobus elektrik dhe eko-kaldaja

Kosovë
Fahrije Hoti shpallet “Evropiania e Vitit 2022” në Kosovë

Fahrije Hoti shpallet “Evropiania e Vitit 2022” në Kosovë

Kosovë
Behare Bajraktari, kandidate e BE-së “Evropiani i Viti 2022” për gazetarinë e gjelbër

Behare Bajraktari, kandidate e BE-së “Evropiani i Viti 2022” për gazetarinë e gjelbër

Psikoprofil
Shala: Prishtina, Peja dhe Gjilani me tejkalime të shpeshta – Obiliqi, ndër komunat më të ndotura në Kosovë

Shala: Prishtina, Peja dhe Gjilani me tejkalime të shpeshta – Obiliqi, ndër komunat më të ndotura në Kosovë

Të tjera
Meteorologu Rugova: Atmosfera, gazi që mbështjell planetin tonë nuk njeh kufij politik

Meteorologu Rugova: Atmosfera, gazi që mbështjell planetin tonë nuk njeh kufij politik

Të tjera
Burim Berisha: Faktor më ndotës është trafiku sesa KEK-u, gjatë 24 orëve në Fushë-Kosovë kalojnë rreth 60 mijë vetura

Burim Berisha: Faktor më ndotës është trafiku sesa KEK-u, gjatë 24 orëve në Fushë-Kosovë kalojnë rreth 60 mijë vetura

Të tjera
Rektori Hajrizi: Mjedisin duhet ta trajtojmë me konceptet e sistemeve të mençura

Rektori Hajrizi: Mjedisin duhet ta trajtojmë me konceptet e sistemeve të mençura

Të tjera
Burimet natyrore, pushtimi i Ukrainës dhe krimet mjedisore të luftës

Burimet natyrore, pushtimi i Ukrainës dhe krimet mjedisore të luftës

Botë
Dr. Haki Jashari: Si pasojë e ndotjeve mjedisore në Obiliq, në vitin e kaluar, nga 140 mijë vizita, 10 mijë fëmijë kanë kërkuar ndihmën mjekësore

Dr. Haki Jashari: Si pasojë e ndotjeve mjedisore në Obiliq, në vitin e kaluar, nga 140 mijë vizita, 10 mijë fëmijë kanë kërkuar ndihmën mjekësore

Shëndetësi Lajme
14 vjet shtet: Mjedisi i Kosovës është ai çfarë jemi ne, por a ka zgjidhje?

14 vjet shtet: Mjedisi i Kosovës është ai çfarë jemi ne, por a ka zgjidhje?

Të tjera
Magjia e radios! Behare Bajraktari, themeluesja e Gazetarisë së Gjelbër në Kosovë

Magjia e radios! Behare Bajraktari, themeluesja e Gazetarisë së Gjelbër në Kosovë

Intervista
Dr. Aida Kumnova: Ajri i ndotur sjellë lindje të parakohshme, foshnje me peshë të vogël dhe probleme të tjera shëndetësore

Dr. Aida Kumnova: Ajri i ndotur sjellë lindje të parakohshme, foshnje me peshë të vogël dhe probleme të tjera shëndetësore

Këshilla mjekësore
Dr. Artan Ahmeti: Ajri i ndotur mund të shkaktojë sëmundje të zemrës me invaliditet dhe vdekshmëri shumë të lartë

Dr. Artan Ahmeti: Ajri i ndotur mund të shkaktojë sëmundje të zemrës me invaliditet dhe vdekshmëri shumë të lartë

Këshilla mjekësore
Dr. Besim Morina: Ajri i ndotur është një prej faktorëve kryesorë të sëmundjeve respiratore

Dr. Besim Morina: Ajri i ndotur është një prej faktorëve kryesorë të sëmundjeve respiratore

Këshilla mjekësore
Nga ajri i ndotur bebet lindin me peshë më të vogël

Nga ajri i ndotur bebet lindin me peshë më të vogël

Këshilla mjekësore
Ambientalistja dhe ambasadorja e Suedisë me mesazh për fundvit

Ambientalistja dhe ambasadorja e Suedisë me mesazh për fundvit

Kosovë
Ambasadorja suedeze në Kosovë, Karin Hernmarck: Ajri i ndotur ka pasoja të rënda shëndetësore

Ambasadorja suedeze në Kosovë, Karin Hernmarck: Ajri i ndotur ka pasoja të rënda shëndetësore

Shëndetësi Lajme
Katër fëmijë lëpijnë një akullore dhe nuk kanë frikë nga virusi

Katër fëmijë lëpijnë një akullore dhe nuk kanë frikë nga virusi

Arsim
8 Marsi i grave me përkatësi

8 Marsi i grave me përkatësi

Psikoprofil
Për Radion…

Për Radion…

Kulturë
BEHARJA, PËRTEJ ËNDRRAVE TË RADIOS

BEHARJA, PËRTEJ ËNDRRAVE TË RADIOS

Gazmend Kajtazi
A janë eksplicite dhe pa përmbajtje tekstet e këngëve të tanishme? (Video)

A janë eksplicite dhe pa përmbajtje tekstet e këngëve të tanishme? (Video)

Po Flitet
Sqarimi i Komisionit disiplinor të RTK-së

Sqarimi i Komisionit disiplinor të RTK-së

Kosovë