LAJMI I FUNDIT:

Bechtel & Enka

72 Artikuj

Trajanov kërkon moratorium të projektit me “Bechtel dhe Enka”

Trajanov kërkon moratorium të projektit me “Bechtel dhe Enka”

Maqedonia e Veriut
‘Bechtel & Enka’ mori 49 milionë euro dhe nuk kreu punët shtesë në autostradën ‘Arbën Xhaferi’

‘Bechtel & Enka’ mori 49 milionë euro dhe nuk kreu punët shtesë në autostradën ‘Arbën Xhaferi’

Të Tjera
Ankohen ferizajasit: U dëmtuam nga vendimi i Qeverisë

Ankohen ferizajasit: U dëmtuam nga vendimi i Qeverisë

Kosovë
Haradinaj: Qeveria Kurti ka tendenca për të mashtruar qytetarët, këtë e tregoi edhe vendimi për Bechtel Enka-n

Haradinaj: Qeveria Kurti ka tendenca për të mashtruar qytetarët, këtë e tregoi edhe vendimi për Bechtel Enka-n

Kosovë
Qeveria në largim parasheh punë shtesë për “Bechtel-Enka-n”, prej mbi 32 milionë euro

Qeveria në largim parasheh punë shtesë për “Bechtel-Enka-n”, prej mbi 32 milionë euro

Të Tjera
Pesë vjet punë, miliona euro të shpenzuara dhe punëtorë të vdekur – fakte interesante rreth Autostradës “Arbën Xhaferi”

Pesë vjet punë, miliona euro të shpenzuara dhe punëtorë të vdekur – fakte interesante rreth Autostradës “Arbën Xhaferi”

Lulzim Ahmeti
Lëshohet për qarkullim Autostrada “Arbën Xhaferi” (Video)

Lëshohet për qarkullim Autostrada “Arbën Xhaferi” (Video)

Të Tjera
Protestojnë 25 kompani vendore, thonë se u mashtruan nga ‘Bektel & Enka’ në ndërtimin e autostradës ‘Arbën Xhaferi’

Protestojnë 25 kompani vendore, thonë se u mashtruan nga ‘Bektel & Enka’ në ndërtimin e autostradës ‘Arbën Xhaferi’

Të Tjera
Lekaj: Pagesa prej 53 milionë euro ndaj Bechtel & Enka do të përfundoj më 1 qershor

Lekaj: Pagesa prej 53 milionë euro ndaj Bechtel & Enka do të përfundoj më 1 qershor

Të Tjera
Lekaj: Reciprocitet me Bechtel-Enka, për Autostradën ‘Arbën Xhaferi’ (Video)

Lekaj: Reciprocitet me Bechtel-Enka, për Autostradën ‘Arbën Xhaferi’ (Video)

Të Tjera
Përfundimi i punëve në autostradën Prishtinë – Hani i Elezit varet nga temperaturat

Përfundimi i punëve në autostradën Prishtinë – Hani i Elezit varet nga temperaturat

Të Tjera
Lekaj: Buxheti për infrastrukturë 312 milionë euro, Bechtel & Enka mund të gjobitet për vonesat në autostradë  (Video)

Lekaj: Buxheti për infrastrukturë 312 milionë euro, Bechtel & Enka mund të gjobitet për vonesat në autostradë (Video)

Të Tjera
Ministria e Infrastrukturës po e shqyrton gjobën ndaj “Bechtel & Enka”-s

Ministria e Infrastrukturës po e shqyrton gjobën ndaj “Bechtel & Enka”-s

Të Tjera
Kërkohet hetim për kontratën e 53 milionë eurove me “Bechtel & Enka”

Kërkohet hetim për kontratën e 53 milionë eurove me “Bechtel & Enka”

Të Tjera
Qeveria mund ta penalizojë Bechtel & Enka-n për autostradën që e lidh Prishtinën me Shkupin

Qeveria mund ta penalizojë Bechtel & Enka-n për autostradën që e lidh Prishtinën me Shkupin

Të Tjera
Për nëntë muaj “Bechtel & Enka” mori 101 milionë euro

Për nëntë muaj “Bechtel & Enka” mori 101 milionë euro

Financa
Lekaj tregon se kur do t’i paguhen 53 milionë euro ‘Bechtel & Enka’

Lekaj tregon se kur do t’i paguhen 53 milionë euro ‘Bechtel & Enka’

Të Tjera
Bie një pjesë e vinçit, gjashtë punëtorë të Bechtel-Enkas të lënduar

Bie një pjesë e vinçit, gjashtë punëtorë të Bechtel-Enkas të lënduar

Kosovë
Kontratat që po e ‘hanë’ buxhetin e shtetit

Kontratat që po e ‘hanë’ buxhetin e shtetit

Të Tjera
Komuna e Hanit të Elezit dhe ‘Bechtel-Enka’ nuk merren vesh për punimet në autostradë

Komuna e Hanit të Elezit dhe ‘Bechtel-Enka’ nuk merren vesh për punimet në autostradë

Të Tjera
Hani i Elezit ndërpret bashkëpunimin me kompaninë Bechtel-Enka

Hani i Elezit ndërpret bashkëpunimin me kompaninë Bechtel-Enka

Të Tjera
Ibrahimi: Për më pak se nëntë muaj, 17 të vdekur në vendet e punës (Video)

Ibrahimi: Për më pak se nëntë muaj, 17 të vdekur në vendet e punës (Video)

Lulzim Ahmeti
Qeveria Haradinaj shpenzon gati të gjithë Rezervën Financiare shtetërore

Qeveria Haradinaj shpenzon gati të gjithë Rezervën Financiare shtetërore

Albert Spahiu
Haradinaj inspektoi punimet në autostradën ‘Arbën Xhaferi’

Haradinaj inspektoi punimet në autostradën ‘Arbën Xhaferi’

Të Tjera