LAJMI I FUNDIT:

Bebja

335 Artikuj

Si të kuptoni se frymëmarrja e foshnjës dhe fëmijës tuaj është e keqe: Mjekja paralajmëron për këto gjëra

Si të kuptoni se frymëmarrja e foshnjës dhe fëmijës tuaj është e keqe: Mjekja paralajmëron për këto gjëra

Këshilla mjekësore
Mësoni si ta mbështillni beben tuaj: Ajo do të flejë më mirë dhe do të zgjohet më pak

Mësoni si ta mbështillni beben tuaj: Ajo do të flejë më mirë dhe do të zgjohet më pak

Për nënat
Bebja rreth javës së 28-të hap sytë në bark: Xhirimi magjepsës me ultrazë

Bebja rreth javës së 28-të hap sytë në bark: Xhirimi magjepsës me ultrazë

Bebja këtu
Mjekja pediatër zbulon a bën nënat t’u japin gji foshnjave derisa kanë temperaturë

Mjekja pediatër zbulon a bën nënat t’u japin gji foshnjave derisa kanë temperaturë

Për nënat
A është e sigurt që bebja të hajë me lugë para se t’i mbushë gjashtë muaj

A është e sigurt që bebja të hajë me lugë para se t’i mbushë gjashtë muaj

Për nënat
A është qumështi i sojës i mirë për bebet?

A është qumështi i sojës i mirë për bebet?

Këshilla për prindër
Influencuesja bëri një trajtim të plotë zbukurimi para se të sillte në jetë fëmijën

Influencuesja bëri një trajtim të plotë zbukurimi para se të sillte në jetë fëmijën

Shtatzëna
Si ta evitoni thartirën e shtuar gjatë shtatzënisë?

Si ta evitoni thartirën e shtuar gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
Çfarë mund të rrisë rrezikun e shfaqjes së autizmit te bebja gjatë shtatzënisë

Çfarë mund të rrisë rrezikun e shfaqjes së autizmit te bebja gjatë shtatzënisë

Shtatzëna
Sekreti qëndron në pozitën në të cilën e mbani: Shikoni si e qetësoi beben mjekja në vetëm tre sekonda

Sekreti qëndron në pozitën në të cilën e mbani: Shikoni si e qetësoi beben mjekja në vetëm tre sekonda

Për nënat
Mastiti më shpesh nënkupton fundin e ushqyerjes me gji: Gjashtë mënyra për të parandaluar fryrjen e gjirit

Mastiti më shpesh nënkupton fundin e ushqyerjes me gji: Gjashtë mënyra për të parandaluar fryrjen e gjirit

Për nënat
Aplikimi i ushqimeve në menynë e fëmijëve: Kur bebja bën të hajë mjaltë?

Aplikimi i ushqimeve në menynë e fëmijëve: Kur bebja bën të hajë mjaltë?

Këshilla për prindër
Mos u jepni bebeve rruzare: Mund të jenë të dëmshme për shëndetin dhe zhvillimin e tyre

Mos u jepni bebeve rruzare: Mund të jenë të dëmshme për shëndetin dhe zhvillimin e tyre

Këshilla për prindër
Si ndikon ndotja e ajrit në zhvillimin e foshnjës

Si ndikon ndotja e ajrit në zhvillimin e foshnjës

Shëndetësi Lajme
Foshnjës deri në muajin e nëntë këtë ushqim nuk duhet t’ia jepni: Bëhuni të kujdesshëm

Foshnjës deri në muajin e nëntë këtë ushqim nuk duhet t’ia jepni: Bëhuni të kujdesshëm

Këshilla për prindër
Ekspertët zgjidhën dilemën: A do të jenë flokët e bebes më të dendur dhe më të forta pas qethjes?

Ekspertët zgjidhën dilemën: A do të jenë flokët e bebes më të dendur dhe më të forta pas qethjes?

Këshilla për prindër
Bebja fle ditën, rri zgjuar natën: Këto janë këshilla të vërtetuara se çfarë duhet të bëni për t’ia ndryshuar atë shprehi

Bebja fle ditën, rri zgjuar natën: Këto janë këshilla të vërtetuara se çfarë duhet të bëni për t’ia ndryshuar atë shprehi

Këshilla për prindër
A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

Temat Javore
Përse shërben shiriti i verdhë në mes të pelenave?

Përse shërben shiriti i verdhë në mes të pelenave?

Këshilla për prindër
Numëroni lëvizjet e bebes suaj në bark: Ideale është t’i ndieni dhjetë goditje në një orë

Numëroni lëvizjet e bebes suaj në bark: Ideale është t’i ndieni dhjetë goditje në një orë

Shtatzëna
Foshnja që u bë hit në internet për shkak të krahasimit me Woody Harrelson

Foshnja që u bë hit në internet për shkak të krahasimit me Woody Harrelson

Bebja
A e shton birra sasinë e qumështit?

A e shton birra sasinë e qumështit?

Për nënat
Akullore nga qumështi i nënës: Mënyrë ideale për të freskuar beben, gjithashtu lehtëson dhimbjen e dhëmbëve

Akullore nga qumështi i nënës: Mënyrë ideale për të freskuar beben, gjithashtu lehtëson dhimbjen e dhëmbëve

Për nënat
A është normale dëshira për ta kafshuar foshnjën?

A është normale dëshira për ta kafshuar foshnjën?

Këshilla për prindër