LAJMI I FUNDIT:

Bebet

38 Artikuj

A duhet vërtet ta detyroni beben të gogësijë kur e ushqeni?

A duhet vërtet ta detyroni beben të gogësijë kur e ushqeni?

Këshilla për prindër
Bebet janë në gjendje të gjykojnë dhe të zgjedhin probleme qysh në moshën dhjetëmuajshe

Bebet janë në gjendje të gjykojnë dhe të zgjedhin probleme qysh në moshën dhjetëmuajshe

Bebja këtu
Sa orë duhet të flenë bebet e porsalindura?

Sa orë duhet të flenë bebet e porsalindura?

Bebja këtu
Bebja refuzon ushqimin? Ndoshta është me kandidë

Bebja refuzon ushqimin? Ndoshta është me kandidë

Për nënat
Bebet e identifikojnë mashtrimin

Bebet e identifikojnë mashtrimin

Fëmija juaj
Foshnjat e porsalindura qajnë pa lot: Zbuloni kur shfaqen lotët e parë

Foshnjat e porsalindura qajnë pa lot: Zbuloni kur shfaqen lotët e parë

Bebja këtu
Eliminoni problemin e nervozizmit dhe zbutni dhembjen për shkak të daljes së dhëmbëve

Eliminoni problemin e nervozizmit dhe zbutni dhembjen për shkak të daljes së dhëmbëve

Këshilla për prindër
Mësoni çfarë duhet të shmangni kur e vini fëmijën në gjumë

Mësoni çfarë duhet të shmangni kur e vini fëmijën në gjumë

Bebja
Prindër, kujdes: Mos i vini bebes shirit në kokë kur vendosni ta vini në gjumë

Prindër, kujdes: Mos i vini bebes shirit në kokë kur vendosni ta vini në gjumë

Këshilla për prindër
Këshilla e mjekëve: Mënyra efikase si ta largoni temperaturën e lartë te fëmijët

Këshilla e mjekëve: Mënyra efikase si ta largoni temperaturën e lartë te fëmijët

Këshilla mjekësore
Shërimi me antibiotikë është i lidhur me astmën

Shërimi me antibiotikë është i lidhur me astmën

Shëndetësi Lajme
Nënat janë të ngazëllyera me sprejin për jastëk për shkak të të cilit bebet nuk zgjohen gjatë natës

Nënat janë të ngazëllyera me sprejin për jastëk për shkak të të cilit bebet nuk zgjohen gjatë natës

Për nënat
A janë të lidhura rritja e dhëmbëve dhe përskuqja te bebet

A janë të lidhura rritja e dhëmbëve dhe përskuqja te bebet

Këshilla mjekësore
Përse bebet që nga muaji i katërt duhet të konsumojnë kikirikë dhe vezë?

Përse bebet që nga muaji i katërt duhet të konsumojnë kikirikë dhe vezë?

Këshilla mjekësore
Si të ndaloni kollën tek bebet me metoda natyrale

Si të ndaloni kollën tek bebet me metoda natyrale

Këshilla për prindër
Sindroma e vdekjes së papritur e fëmijës: Ankthi i çdo nëne – çka patjetër duhet të dini që të mbroni më të dashurit tuaj

Sindroma e vdekjes së papritur e fëmijës: Ankthi i çdo nëne – çka patjetër duhet të dini që të mbroni më të dashurit tuaj

Këshilla për prindër
Nëna 29-vjeçare e tregon trukun se si ta nxirrni vetëm nga një faculetë të bebeve nga paketimi

Nëna 29-vjeçare e tregon trukun se si ta nxirrni vetëm nga një faculetë të bebeve nga paketimi

Këshilla për prindër
Pemët në menynë e bebes: Kur dhe si përfshihen në ushqim pjeshkat dhe nektarinat

Pemët në menynë e bebes: Kur dhe si përfshihen në ushqim pjeshkat dhe nektarinat

Këshilla për prindër
Bebeve assesi nuk duhet t’i jepni mjaltë. Mjalti mund të shkaktojë infektim shumë të rrezikshëm të traktit digjestiv

Bebeve assesi nuk duhet t’i jepni mjaltë. Mjalti mund të shkaktojë infektim shumë të rrezikshëm të traktit digjestiv

Këshilla për prindër
Infermierja shkëmbeu 5 mijë bebe në spital, thotë se e bëri për argëtim

Infermierja shkëmbeu 5 mijë bebe në spital, thotë se e bëri për argëtim

Nga Bota
Përse bebet e duan lojën e fshehjes?

Përse bebet e duan lojën e fshehjes?

Bebja këtu
Mjeku përgjigjet: A do të jetë bebja më e shëndetshme nëse nuk hamë mish?

Mjeku përgjigjet: A do të jetë bebja më e shëndetshme nëse nuk hamë mish?

Këshilla mjekësore
Foshnjat nën rrezik: Pse nevojitet rehabilitimi fizioterapeutik i hershëm?

Foshnjat nën rrezik: Pse nevojitet rehabilitimi fizioterapeutik i hershëm?

Temat Javore
Nga muaji i tetë spinaqi duhet të përfshihet në menynë e ushqimit të bebeve

Nga muaji i tetë spinaqi duhet të përfshihet në menynë e ushqimit të bebeve

Ushqim i shëndetshëm