LAJMI I FUNDIT:

Bashkim Evropian

186 Artikuj

Njohës të çështjeve të ekonomisë thonë se masat e BE-së janë të dëmshme

Njohës të çështjeve të ekonomisë thonë se masat e BE-së janë të dëmshme

Biznes
Rusia paralajmëron Lituaninë në lidhje me kufizimet në Kaliningrad

Rusia paralajmëron Lituaninë në lidhje me kufizimet në Kaliningrad

Evropa
Komisioneri Evropian: Pasaportat COVID do të përdoren deri në fund të pandemisë

Komisioneri Evropian: Pasaportat COVID do të përdoren deri në fund të pandemisë

Evropa
Rritet papunësia në vendet e BE-së, gratë u prekën më shumë nga humbja e vendeve të punës

Rritet papunësia në vendet e BE-së, gratë u prekën më shumë nga humbja e vendeve të punës

Botë
BE-ja harton kornizën e bisedimeve me Tiranën dhe Shkupin për anëtarësim

BE-ja harton kornizën e bisedimeve me Tiranën dhe Shkupin për anëtarësim

Shqipëri
BE-ja e dërgoi serinë e fundit të materialeve mjekësore për Maqedoninë e Veriut

BE-ja e dërgoi serinë e fundit të materialeve mjekësore për Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Shqiptarët me numrin më të madh të aplikimeve për azil në BE nga Ballkani

Shqiptarët me numrin më të madh të aplikimeve për azil në BE nga Ballkani

Ballkan
Taksa e internetit, del në horizont një ‘thyerje tregtare’ SHBA-Evropë

Taksa e internetit, del në horizont një ‘thyerje tregtare’ SHBA-Evropë

Botë
Hapen sërish kufijtë e Evropës pas pandemisë COVID-19

Hapen sërish kufijtë e Evropës pas pandemisë COVID-19

Botë
Detajet e marrëveshjes së arritur për të ndihmuar vendet e BE-së pas pandemisë së COVID-19

Detajet e marrëveshjes së arritur për të ndihmuar vendet e BE-së pas pandemisë së COVID-19

Financa
Evropa ndanë 540 miliardë euro për të tejkaluar krizën e pandemisë

Evropa ndanë 540 miliardë euro për të tejkaluar krizën e pandemisë

Financa
Eurozona gati me programin e huave të ndihmës ekonomike pas COVID-19

Eurozona gati me programin e huave të ndihmës ekonomike pas COVID-19

Financa
Ministrat e Financave të BE-së dështojnë të arrijnë marrëveshjen për ndihmë kundër COVID-19

Ministrat e Financave të BE-së dështojnë të arrijnë marrëveshjen për ndihmë kundër COVID-19

Financa
KE-ja ndanë 100 miliardë euro për të paguar pagat e punëtorëve të prekur nga pandemia COVID-19

KE-ja ndanë 100 miliardë euro për të paguar pagat e punëtorëve të prekur nga pandemia COVID-19

Financa
Takim vendimtar i ministrave të Financave të BE-së në kohën e pandemisë së Coronavirusit

Takim vendimtar i ministrave të Financave të BE-së në kohën e pandemisë së Coronavirusit

Financa
Apostolova: Mund të vihen në dispozicion deri në 160 milionë euro për Kosovën në luftën kundër COVID-19

Apostolova: Mund të vihen në dispozicion deri në 160 milionë euro për Kosovën në luftën kundër COVID-19

Biznes
BE-ja propozon ‘Plan Marshall’ për ta luftuar pandeminë e Coronavirusit

BE-ja propozon ‘Plan Marshall’ për ta luftuar pandeminë e Coronavirusit

Financa
Pse po i kundërshton veriu i Evropës letrat me vlerë ‘Corona’?

Pse po i kundërshton veriu i Evropës letrat me vlerë ‘Corona’?

Financa
BE-ja pritet t’i ndajë 100 miliardë euro për të zbutur ekonominë nga pandemia e Coronavirusit

BE-ja pritet t’i ndajë 100 miliardë euro për të zbutur ekonominë nga pandemia e Coronavirusit

Financa
BE-ja ndanë 63 milionë euro për Kosovën për rimëkëmbjen ekonomike pas pandemisë së Coronavirusit

BE-ja ndanë 63 milionë euro për Kosovën për rimëkëmbjen ekonomike pas pandemisë së Coronavirusit

Financa
BE-ja dhe disa anëtarë të OBT-së afër zgjidhjes së mosmarrëveshjeve tregtare

BE-ja dhe disa anëtarë të OBT-së afër zgjidhjes së mosmarrëveshjeve tregtare

Të Tjera
Nënshkruhen marrëveshjet për pjesëmarrjen e Kosovës në programin ‘Dogana 2020’ dhe ‘Fiskal 2020’

Nënshkruhen marrëveshjet për pjesëmarrjen e Kosovës në programin ‘Dogana 2020’ dhe ‘Fiskal 2020’

Financa
Apostolova: Mirëpres miratimin e buxhetit, udhëheqësit duhet t’i kalojnë dallimet politike në çështje me interes kombëtar

Apostolova: Mirëpres miratimin e buxhetit, udhëheqësit duhet t’i kalojnë dallimet politike në çështje me interes kombëtar

Politikë
BE-ja njofton masa për të ndihmuar bizneset e goditura nga Coronavirusi

BE-ja njofton masa për të ndihmuar bizneset e goditura nga Coronavirusi

Biznes