LAJMI I FUNDIT:

Bashkësia Islame e Kosovës

120 Artikuj

Sa kushton haxhi për vendet e Ballkanit, Mali i Zi më i liri

Sa kushton haxhi për vendet e Ballkanit, Mali i Zi më i liri

Të Tjera
Tërnava për sulmin ndaj Valon Sylës: BIK-u dënon çdo akt dhune

Tërnava për sulmin ndaj Valon Sylës: BIK-u dënon çdo akt dhune

Kosovë
​Mesazhi i Myftiut Tërnava për Fitër Bajram: Lutem që në familjet tona kjo festë të sjellë ngrohtësi e harmoni

​Mesazhi i Myftiut Tërnava për Fitër Bajram: Lutem që në familjet tona kjo festë të sjellë ngrohtësi e harmoni

Kosovë
Hoxha Mazllam Mazllami pranon dhuratë një veturë me rastin e pensionimit të tij

Hoxha Mazllam Mazllami pranon dhuratë një veturë me rastin e pensionimit të tij

Kosovë
Fatmir Xhelili publikon dëshmitë: Naim Tërnava në emër të BIK-ut i dha UÇK-së 83 mijë marka

Fatmir Xhelili publikon dëshmitë: Naim Tërnava në emër të BIK-ut i dha UÇK-së 83 mijë marka

Kosovë
Bashkësia Islame përkrah marshin për drejtësi “Liria Ka Emër”

Bashkësia Islame përkrah marshin për drejtësi “Liria Ka Emër”

Kosovë
Bashkësia Islame arsyeton rritjen e çmimit për Haxh, thotë se kjo nuk e ka ulur interesimin për të shkuar në vendin e shenjtë

Bashkësia Islame arsyeton rritjen e çmimit për Haxh, thotë se kjo nuk e ka ulur interesimin për të shkuar në vendin e shenjtë

Donjeta Zeqiraj
Tërnava uron besimtarët për muajin e Ramazanit, bënë thirrje për ndaljen e luftërave dhe konflikteve

Tërnava uron besimtarët për muajin e Ramazanit, bënë thirrje për ndaljen e luftërave dhe konflikteve

Kosovë
BIK: Shkuarja në Haxh për këtë vit do të kushtojë 6,350 euro

BIK: Shkuarja në Haxh për këtë vit do të kushtojë 6,350 euro

Kosovë
Të enjten myslimanët nisin muajin e Ramazanit, BIK: Agjërim të lehtë dhe solidaritet me njëri-tjetrin

Të enjten myslimanët nisin muajin e Ramazanit, BIK: Agjërim të lehtë dhe solidaritet me njëri-tjetrin

Kosovë
Vaktia e Ramazanit 2023

Vaktia e Ramazanit 2023

Kosovë
Muaji i Ramazanit fillon të enjten, kjo është vaktia e agjërimit në Kosovë

Muaji i Ramazanit fillon të enjten, kjo është vaktia e agjërimit në Kosovë

Kosovë
Hakohet profili në Facebook i Bashkësisë Islame të Prizrenit, postohen fotografi me përmbajtje të papërshtatshme

Hakohet profili në Facebook i Bashkësisë Islame të Prizrenit, postohen fotografi me përmbajtje të papërshtatshme

Kosovë
Xhamitë në Kosovë mbledhin mbi 400 mijë euro për Turqinë

Xhamitë në Kosovë mbledhin mbi 400 mijë euro për Turqinë

Kosovë
Xhamitë në Prizren mbledhin rreth 100 mijë euro për të prekurit nga tërmeti në Turqi e Siri

Xhamitë në Prizren mbledhin rreth 100 mijë euro për të prekurit nga tërmeti në Turqi e Siri

Sociale
Askush plotësisht i kënaqur me Projektligjin për lirinë fetare në Kosovë

Askush plotësisht i kënaqur me Projektligjin për lirinë fetare në Kosovë

Kosovë
Myftiu Tërnava bën thirrje për ndërprerje të grevës dhe miratim të Projektligjit për Paga

Myftiu Tërnava bën thirrje për ndërprerje të grevës dhe miratim të Projektligjit për Paga

Kosovë
Bashkësia Islame në Mitrovicë obligon imamët të kursejnë energjinë elektrike

Bashkësia Islame në Mitrovicë obligon imamët të kursejnë energjinë elektrike

Kosovë
BIK-u i drejtohet Kurtit, kërkon që të lejohet bartja e shamisë në shkolla

BIK-u i drejtohet Kurtit, kërkon që të lejohet bartja e shamisë në shkolla

Kosovë
Ramiqi i quan hoxhallarët servilë: Shumë prej tyre e shfrytëzojnë Bashkësinë Islame për interesa personale

Ramiqi i quan hoxhallarët servilë: Shumë prej tyre e shfrytëzojnë Bashkësinë Islame për interesa personale

Kosovë
BIK: Sulmi ndaj imamit të Lupçit, sulm ndaj xhamisë dhe xhematit

BIK: Sulmi ndaj imamit të Lupçit, sulm ndaj xhamisë dhe xhematit

Kosovë
Këtë vit mbi 700 kosovarë e kryen haxhin

Këtë vit mbi 700 kosovarë e kryen haxhin

Kosovë
Bashkësia Islame thotë se mbi 12 mijë kurbanë janë therur për festën e Bajramit

Bashkësia Islame thotë se mbi 12 mijë kurbanë janë therur për festën e Bajramit

Kosovë
BIK: Namazi i Kurban Bajramit falet në orën 05:43

BIK: Namazi i Kurban Bajramit falet në orën 05:43

Kosovë