LAJMI I FUNDIT:

Bardhosh Gërvalla

31 Artikuj

Kurti: Vrasja e Jusufit, Bardhoshit e Kadrisë ndodhi për shkak të aktiviteti i tyre për më shumë liri

Kurti: Vrasja e Jusufit, Bardhoshit e Kadrisë ndodhi për shkak të aktiviteti i tyre për më shumë liri

Kosovë
Në 41-vjetorin e rënies së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës, Osmani dhe Konjufca priten në Dubovik nga Donika Gërvalla  

Në 41-vjetorin e rënies së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës, Osmani dhe Konjufca priten në Dubovik nga Donika Gërvalla  

Kosovë
Krasniqi kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Veprimtaria e tyre heroike u bë frymëzim për mijëra atdhetarë

Krasniqi kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Veprimtaria e tyre heroike u bë frymëzim për mijëra atdhetarë

Kosovë
Haradinaj: 17 janari i lidhë Jusuf e Bardhosh Gërvallen dhe Kadri Zekën, me Gjergjin Kastriotin, në të njëjtën nyje – flijimin për atdhe

Haradinaj: 17 janari i lidhë Jusuf e Bardhosh Gërvallen dhe Kadri Zekën, me Gjergjin Kastriotin, në të njëjtën nyje – flijimin për atdhe

Kosovë
Përkujtohen veprimtarët, Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Përkujtohen veprimtarët, Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Kosovë
Viti 1982: Vrasja e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Viti 1982: Vrasja e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Agron Shala
Artikulli i ditores “Der spiegel” (25 janar 1982), për vrasjen e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Artikulli i ditores “Der spiegel” (25 janar 1982), për vrasjen e Jusuf Gërvallës, Kadri Zekës dhe Bardhosh Gërvallës

Histori
Ish-agjenti i UDB-së, Bozhidar Spasiq sërish flet për vrasjen e Kadri Zekës dhe vëllezërve Gërvalla, deputeti i LVV-së thotë se edhe ndonjë dorë shqiptari mund të ketë shtënë

Ish-agjenti i UDB-së, Bozhidar Spasiq sërish flet për vrasjen e Kadri Zekës dhe vëllezërve Gërvalla, deputeti i LVV-së thotë se edhe ndonjë dorë shqiptari mund të ketë shtënë

Drejtësi
Kurti në 40-vjetorin e vrasjes së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës: Liria e Kosovës ka qenë ëndrra e përjetshme e tyre

Kurti në 40-vjetorin e vrasjes së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës: Liria e Kosovës ka qenë ëndrra e përjetshme e tyre

Kosovë
​Në 40-vjetorin e vrasjes përkujtohen veprimtarët Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

​Në 40-vjetorin e vrasjes përkujtohen veprimtarët Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Kosovë
Haradinaj kujton kryeheroin Gjergj Kastrioti dhe heronjtë Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Haradinaj kujton kryeheroin Gjergj Kastrioti dhe heronjtë Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka

Kosovë
Kurti përkujton Jusuf e Bardhosh Gërvallën dhe Kadri Zekën, në 40-vjetorin e vrasjes së tyre

Kurti përkujton Jusuf e Bardhosh Gërvallën dhe Kadri Zekën, në 40-vjetorin e vrasjes së tyre

Kosovë
Krasniqi kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Tre heronj ranë, por mijëra patriotë të tjerë u ngritën

Krasniqi kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Tre heronj ranë, por mijëra patriotë të tjerë u ngritën

Kosovë
“Kush u mundue për nder, nder ka gjetë”, Osmani kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën me një thënie të Jusufit

“Kush u mundue për nder, nder ka gjetë”, Osmani kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën me një thënie të Jusufit

Kosovë
40 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zeka

40 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zeka

Kosovë
Donika Gërvalla përkujton babain e axhën në 40 vjetorin e atentatit ndaj tyre në Gjermani

Donika Gërvalla përkujton babain e axhën në 40 vjetorin e atentatit ndaj tyre në Gjermani

Kosovë
Hoxhaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka ishin frymëzuesit e UÇK-së dhe lirisë sonë

Hoxhaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka ishin frymëzuesit e UÇK-së dhe lirisë sonë

Kosovë
Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

Kosovë
​39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

​39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

Kosovë
Mustafa kujton vëllezërit Gërvalla dhe Zekën: Idealet e tyre triumfuan

Mustafa kujton vëllezërit Gërvalla dhe Zekën: Idealet e tyre triumfuan

Kosovë
Thaçi: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka u vranë nga shërbimi sekret jugosllav

Thaçi: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka u vranë nga shërbimi sekret jugosllav

Kosovë
Haradinaj kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Ata ranë, por lanë trashëgim planet e lirisë

Haradinaj kujton vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën: Ata ranë, por lanë trashëgim planet e lirisë

Kosovë
Kurti kujton 37 vjetorin e rënies së vëllezërve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zekës

Kurti kujton 37 vjetorin e rënies së vëllezërve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zekës

Kosovë
Sulmohet me armë shtëpia e familjes së Jusuf e Bardhosh Gërvallës (Video)

Sulmohet me armë shtëpia e familjes së Jusuf e Bardhosh Gërvallës (Video)

Kronika e Zezë