LAJMI I FUNDIT:

Bard

11 Artikuj

Historia prapa krijimit të produktit GPTZero, një mjet global që detekton tekstet e krijuara nga Inteligjenca Artificiale

Historia prapa krijimit të produktit GPTZero, një mjet global që detekton tekstet e krijuara nga Inteligjenca Artificiale

Lajme Teknologji
“Apple GPT” – gjiganti i teknologjisë po zhvillon një chatbot me Inteligjencë Artificiale

“Apple GPT” – gjiganti i teknologjisë po zhvillon një chatbot me Inteligjencë Artificiale

Lajme Teknologji
Bard: Rivali ChatGPT i Google nis në Evropë dhe Brazil

Bard: Rivali ChatGPT i Google nis në Evropë dhe Brazil

Lajme Teknologji
Google u detyrua të shtynte lansimin e chatbotit të tij Bard në Bashkimin Evropian

Google u detyrua të shtynte lansimin e chatbotit të tij Bard në Bashkimin Evropian

Lajme Teknologji
Google do të lansojë inteligjencën artificiale në motorin e saj të kërkimit derisa kërkon të konkurrojë me Microsoftin

Google do të lansojë inteligjencën artificiale në motorin e saj të kërkimit derisa kërkon të konkurrojë me Microsoftin

Lajme Teknologji
Google do të prezantojë përditësime të mëdha të Inteligjencës Artificiale në eventin I/O

Google do të prezantojë përditësime të mëdha të Inteligjencës Artificiale në eventin I/O

Lajme Teknologji
Duhet ta kemi vizionin realist, që e sheh të mirën e AI-së

Duhet ta kemi vizionin realist, që e sheh të mirën e AI-së

Fakte
Bard i Google së shpejti mund të ndihmojë njerëzit për të koduar

Bard i Google së shpejti mund të ndihmojë njerëzit për të koduar

Lajme Teknologji
Sundar Pichai, drejtori ekzekutiv i Google, paralajmëron shoqërinë që të përgatitet për ndikimin e zhvillimit të inteligjencës artificiale

Sundar Pichai, drejtori ekzekutiv i Google, paralajmëron shoqërinë që të përgatitet për ndikimin e zhvillimit të inteligjencës artificiale

Lajme Teknologji
Së shpejti do të jeni në gjendje të flisni me robotin e inteligjencës artificiale të Google

Së shpejti do të jeni në gjendje të flisni me robotin e inteligjencës artificiale të Google

Lajme Teknologji
Google lanson chatbotin e tij Bard i ngjashëm me ChatGPT, por i disponueshëm vetëm në dy vende

Google lanson chatbotin e tij Bard i ngjashëm me ChatGPT, por i disponueshëm vetëm në dy vende

Lajme Teknologji