LAJMI I FUNDIT:

Banka Popullore e Maqedonisë

260 Artikuj

Maqedonia ka 3.8 miliardë euro rezerva devizore

Maqedonia ka 3.8 miliardë euro rezerva devizore

Ekonomi
Banka Popullore: Përforcohet qëndrueshmëria e bankave në Maqedoni

Banka Popullore: Përforcohet qëndrueshmëria e bankave në Maqedoni

Ekonomi
Banka Popullore e Maqedonisë: Mjetet e qytetarëve në llogaritë bankare janë të sigurta, po punohet për tejkalimin e problemit me kartelat

Banka Popullore e Maqedonisë: Mjetet e qytetarëve në llogaritë bankare janë të sigurta, po punohet për tejkalimin e problemit me kartelat

Ekonomi
Nivel i lartë i harmonizimit të Bankës Popullore të RMV-së me praktikat e BE-së

Nivel i lartë i harmonizimit të Bankës Popullore të RMV-së me praktikat e BE-së

Ekonomi
Banka Popullore: Sistemi bankar në RMV është i shëndoshë dhe stabil

Banka Popullore: Sistemi bankar në RMV është i shëndoshë dhe stabil

Ekonomi
Inflacioni në Maqedoni pritet të bie nën 10 për qind në shtator

Inflacioni në Maqedoni pritet të bie nën 10 për qind në shtator

Ekonomi
Çmimi i banesave në Maqedoni nuk pritet të bie

Çmimi i banesave në Maqedoni nuk pritet të bie

Ekonomi
Banka Popullore e Maqedonisë: Rritje ekonomike prej 2.1 për qind për këtë vit

Banka Popullore e Maqedonisë: Rritje ekonomike prej 2.1 për qind për këtë vit

Ekonomi
Mitreska: Nuk ka rritje ekonomike të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse pa barazi gjinore

Mitreska: Nuk ka rritje ekonomike të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse pa barazi gjinore

Ekonomi
Takime me Bankën Botërore: Banka Popullore në vazhdimësi i përforcon kapacitetet për mbajtjen e stabilitetit financiar

Takime me Bankën Botërore: Banka Popullore në vazhdimësi i përforcon kapacitetet për mbajtjen e stabilitetit financiar

Maqedonia e Veriut
Rriten çmimet e banesave në Shkup

Rriten çmimet e banesave në Shkup

Ekonomi
Bezhoska: Shohim sinjale të uljes së inflacionit, por duhet kujdes

Bezhoska: Shohim sinjale të uljes së inflacionit, por duhet kujdes

Maqedonia e Veriut
BPRM: Sektori bankar është stabil, rënia e SVB nuk do të ketë efekte të drejtpërdrejta

BPRM: Sektori bankar është stabil, rënia e SVB nuk do të ketë efekte të drejtpërdrejta

Ekonomi
Rriten çmimet e banesave në Maqedoni

Rriten çmimet e banesave në Maqedoni

Ekonomi
Angellovska-Bezhoska: Ekonomia e Maqedonisë është më e cenueshme, kemi varësi të lartë energjetike

Angellovska-Bezhoska: Ekonomia e Maqedonisë është më e cenueshme, kemi varësi të lartë energjetike

Ekonomi
Angellovska-Bezhoska: Prioriteti i bankave qendrore është sigurimi i stabilitetit afatmesëm të çmimeve

Angellovska-Bezhoska: Prioriteti i bankave qendrore është sigurimi i stabilitetit afatmesëm të çmimeve

Maqedonia e Veriut
Tre mijë vizita të ekspozitës për denarin e RMV-së e cila gjashtë muaj ishte e hapur në Muzeun e Bankës Popullore

Tre mijë vizita të ekspozitës për denarin e RMV-së e cila gjashtë muaj ishte e hapur në Muzeun e Bankës Popullore

Maqedonia e Veriut
Banka Popullore e RMV-së: Është rritur numri i kredive të gjelbra në tremujorin e tretë të këtij viti

Banka Popullore e RMV-së: Është rritur numri i kredive të gjelbra në tremujorin e tretë të këtij viti

Ekonomi
Kërcënim për bombë në nëntë shkolla të Shkupit dhe objektin e Bankës Popullore

Kërcënim për bombë në nëntë shkolla të Shkupit dhe objektin e Bankës Popullore

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut e futur në 7.7 miliardë euro borxhe

Maqedonia e Veriut e futur në 7.7 miliardë euro borxhe

Maqedonia e Veriut
Banka Popullore e Maqedonisë së Veriut vendosi të futet kuna e Kroacisë në tregun vendor

Banka Popullore e Maqedonisë së Veriut vendosi të futet kuna e Kroacisë në tregun vendor

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Banka Popullore me korrigjime në rënie të BPV-së, pushteti parashikon rritje prej 2.9%

Maqedoni: Banka Popullore me korrigjime në rënie të BPV-së, pushteti parashikon rritje prej 2.9%

Ekonomi
Banka Popullore-Maqedoni: Këtë vit e mbyllim me inflacion prej 14.3 %

Banka Popullore-Maqedoni: Këtë vit e mbyllim me inflacion prej 14.3 %

Ekonomi
Dinari serb nga sot është në kursin e Bankës Popullore të Maqedonisë

Dinari serb nga sot është në kursin e Bankës Popullore të Maqedonisë

Ekonomi