LAJMI I FUNDIT:

Banka e Shqipërisë

143 Artikuj

Emigrantët dërguan 444 milionë euro në Shqipëri, fluks i madh nga Gjermania e Anglia

Emigrantët dërguan 444 milionë euro në Shqipëri, fluks i madh nga Gjermania e Anglia

Shqipëri
Banka e Shqipërisë pret përfaqësuesin rajonal të FMN-së: Inflacioni kthehet në objektiv në mesin e vitit 2024

Banka e Shqipërisë pret përfaqësuesin rajonal të FMN-së: Inflacioni kthehet në objektiv në mesin e vitit 2024

Shqipëri
Banka e Shqipërisë përkujton shënjtërimin e Nënë Terezës me një monedhë të veçantë

Banka e Shqipërisë përkujton shënjtërimin e Nënë Terezës me një monedhë të veçantë

Shqipëri
Zgjedhja e guvernatorit, Gent Sejko i BSH-së uron Ahmet Ismailin me rastin e emërimit në krye të BQK-së

Zgjedhja e guvernatorit, Gent Sejko i BSH-së uron Ahmet Ismailin me rastin e emërimit në krye të BQK-së

Financa
Lek i ri apo i vjetër, 58 vjet më parë nisi këmbimi i monedhës por shumë shqiptarë vazhdojnë të hasin vështirësi në emërtimin e tij

Lek i ri apo i vjetër, 58 vjet më parë nisi këmbimi i monedhës por shumë shqiptarë vazhdojnë të hasin vështirësi në emërtimin e tij

Shqipëri
Banka e Shqipërisë: Forcimi i lekut e ka ulur inflacionin me 2.5 pikë përqindje

Banka e Shqipërisë: Forcimi i lekut e ka ulur inflacionin me 2.5 pikë përqindje

Shqipëri
Forcimi i lekut vjen nga turizmi, Sejko: Banka e Shqipërisë ndërhynë nëse dëmtohet funksionimi i tregut

Forcimi i lekut vjen nga turizmi, Sejko: Banka e Shqipërisë ndërhynë nëse dëmtohet funksionimi i tregut

Shqipëri
Bie besimi në ekonominë shqiptare në korrik për herë të parë në tetë muaj

Bie besimi në ekonominë shqiptare në korrik për herë të parë në tetë muaj

Shqipëri
Rënia e valutës evropiane, eksportuesit shqiptarë raportojnë 100 milionë euro humbje

Rënia e valutës evropiane, eksportuesit shqiptarë raportojnë 100 milionë euro humbje

Biznes
Ngadalësohet rritja e besimit të bizneseve e konsumatorëve në ekonominë shqiptare

Ngadalësohet rritja e besimit të bizneseve e konsumatorëve në ekonominë shqiptare

Shqipëri
Zhvlerësimi i euros në Shqipëri, banka qëndrore dhe FMN: Tregu ka funksionuar normalisht, nuk ka spekulime

Zhvlerësimi i euros në Shqipëri, banka qëndrore dhe FMN: Tregu ka funksionuar normalisht, nuk ka spekulime

Shqipëri
Gjykata lë në burg ish-punonjësen e BSH të akuzuar për mashtrim

Gjykata lë në burg ish-punonjësen e BSH të akuzuar për mashtrim

Shqipëri
Treguesi i ndjesisë ekonomike në Shqipëri, rritet besimi për bizneset por ulet për konsumatorët

Treguesi i ndjesisë ekonomike në Shqipëri, rritet besimi për bizneset por ulet për konsumatorët

Shqipëri
Banka e Shqipërisë: Synojmë ta ulim inflacionin në 3 për qind

Banka e Shqipërisë: Synojmë ta ulim inflacionin në 3 për qind

Shqipëri
Zhvlerësimi i euros në Shqipëri, qeveria prezanton masat për të ndihmuar eksportuesit

Zhvlerësimi i euros në Shqipëri, qeveria prezanton masat për të ndihmuar eksportuesit

Shqipëri
Çfarë po ndodh me euron, monedha evropiane bie në nivele rekord

Çfarë po ndodh me euron, monedha evropiane bie në nivele rekord

Ekonomi
Banka e Shqipërisë: Inflacioni pritet të normalizohet në vitin 2024

Banka e Shqipërisë: Inflacioni pritet të normalizohet në vitin 2024

Shqipëri
Treguesi i besimit në ekonominë shqiptare arrin nivelin më të lartë historik

Treguesi i besimit në ekonominë shqiptare arrin nivelin më të lartë historik

Shqipëri
Çmimet e banesave pësuan rënie në gjysmën e dytë të vitit të kaluar, Banka e Shqipërisë nxjerr të dhënat

Çmimet e banesave pësuan rënie në gjysmën e dytë të vitit të kaluar, Banka e Shqipërisë nxjerr të dhënat

Shqipëri
Mbledhjet e FMN dhe Bankës Botërore, Sejko: Tregu bankar shqiptar, i shëndetshëm dhe larg rreziqeve

Mbledhjet e FMN dhe Bankës Botërore, Sejko: Tregu bankar shqiptar, i shëndetshëm dhe larg rreziqeve

Shqipëri
Banka Botërore: Ekonomia e Shqipërisë rrezikohet nga PPP-të dhe rënia e popullsisë

Banka Botërore: Ekonomia e Shqipërisë rrezikohet nga PPP-të dhe rënia e popullsisë

Shqipëri
Besimi i bizneseve, konsumatorëve në Shqipëri u përmirësua ndjeshëm në muajin mars

Besimi i bizneseve, konsumatorëve në Shqipëri u përmirësua ndjeshëm në muajin mars

Shqipëri
Inflacioni i lartë, ul fuqinë blerëse

Inflacioni i lartë, ul fuqinë blerëse

Shqipëri
Banka e Shqipërisë mban përsëri të pandryshuar normën bazë të interesit

Banka e Shqipërisë mban përsëri të pandryshuar normën bazë të interesit

Shqipëri