LAJMI I FUNDIT:

Balfin Group

24 Artikuj

Shijoni verën në Dhërmi me Heb’s – pula e famshme vjen në bregdet

Shijoni verën në Dhërmi me Heb’s – pula e famshme vjen në bregdet

Marketing
Sekreti i Grupit BALFIN për gjetjen, zhvillimin dhe mbajtjen e talenteve!

Sekreti i Grupit BALFIN për gjetjen, zhvillimin dhe mbajtjen e talenteve!

Biznes
GOCAT – Galeria më e madhe e artit bashkëkohor nga Fondacioni Mane

GOCAT – Galeria më e madhe e artit bashkëkohor nga Fondacioni Mane

Ekonomi
Samir Mane përballë studentëve të Harvardit: Tregu i përbashkët rajonal duhet nxitur

Samir Mane përballë studentëve të Harvardit: Tregu i përbashkët rajonal duhet nxitur

Të Tjera
Presidenti i Grupit BALFIN, Samir Mane: Menaxherët shqiptarë ndër më të mirët kudo në botë

Presidenti i Grupit BALFIN, Samir Mane: Menaxherët shqiptarë ndër më të mirët kudo në botë

Biznes
Grupi BALFIN zbulon projektin më të ri në Kanada, një investim prej 40 milionë euro

Grupi BALFIN zbulon projektin më të ri në Kanada, një investim prej 40 milionë euro

Biznes
UBT në Prishtinë i jep Mirënjohje presidentit të Grupit Balfin, Samir Mane

UBT në Prishtinë i jep Mirënjohje presidentit të Grupit Balfin, Samir Mane

Biznes
Më shumë se kurrë investime në turizëm në Shqipëri nga sektori privat

Më shumë se kurrë investime në turizëm në Shqipëri nga sektori privat

Biznes
Grupet më të mëdha me investime në Kosovë e rajon – Grupi BALFIN me shtrirjen më të madhe

Grupet më të mëdha me investime në Kosovë e rajon – Grupi BALFIN me shtrirjen më të madhe

Biznes
Zëvendëspresident i Grupit BALFIN: Sfidat për biznesin në Shqipëri e Kosovë, viti 2024 pritet pozitiv

Zëvendëspresident i Grupit BALFIN: Sfidat për biznesin në Shqipëri e Kosovë, viti 2024 pritet pozitiv

Biznes
Samir Mane, presidenti i BALFIN Group flet për Telegrafin, paralajmëron donacione të reja në Kosovë

Samir Mane, presidenti i BALFIN Group flet për Telegrafin, paralajmëron donacione të reja në Kosovë

Elfije Boletini
BALFIN Group dhuron donacion për kabinetin e informatikës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Prishtinë

BALFIN Group dhuron donacion për kabinetin e informatikës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Prishtinë

Elfije Boletini


mob5