LAJMI I FUNDIT:

Bajram Qerkini

50 Artikuj

Veseli: Inspirim për iniciativat e mia janë familjarët e të pagjeturve dhe viktimave

Veseli: Inspirim për iniciativat e mia janë familjarët e të pagjeturve dhe viktimave

Politikë
Qerkini: Do të kërkojmë drejtësi për të pagjeturit

Qerkini: Do të kërkojmë drejtësi për të pagjeturit

Kosovë
Shpresat te bashkësia ndërkombëtare për zbardhjen e fatit të pagjeturve

Shpresat te bashkësia ndërkombëtare për zbardhjen e fatit të pagjeturve

Kosovë
Lluka kritikon punën e EULEX-it rreth të pagjeturve

Lluka kritikon punën e EULEX-it rreth të pagjeturve

Auto
Çështja e të pagjeturve, pika e parë që do të diskutohet me Serbinë

Çështja e të pagjeturve, pika e parë që do të diskutohet me Serbinë

Kosovë
Serbia është adresa e të pagjeturve, kërkohet presion nga ndërkombëtarët

Serbia është adresa e të pagjeturve, kërkohet presion nga ndërkombëtarët

Kosovë
Shënohet 19 vjetori i të pagjeturve dhe martirëve në Mitrovicë (Foto)

Shënohet 19 vjetori i të pagjeturve dhe martirëve në Mitrovicë (Foto)

Elfije Boletini
Zhduken edhe gjërat e vlefshme të të zhdukurve (Video)

Zhduken edhe gjërat e vlefshme të të zhdukurve (Video)

Kosovë
Haradinaj: Të punohet më shumë në çështjen e personave të pagjetur

Haradinaj: Të punohet më shumë në çështjen e personave të pagjetur

Kosovë
Rrëfimi i babait, që 18 vjet pret një lajm për fatin e djalit të zhdukur (Video)

Rrëfimi i babait, që 18 vjet pret një lajm për fatin e djalit të zhdukur (Video)

Kosovë
Edhe 18 vjet pas luftës, familjarët kërkojnë mbi 1600 persona të pagjetur

Edhe 18 vjet pas luftës, familjarët kërkojnë mbi 1600 persona të pagjetur

Kosovë
Sfidat në identifikimin e të pagjeturve

Sfidat në identifikimin e të pagjeturve

Kosovë
Gjetaj: Do të punojmë edhe më tej për të zbardhur fatin e të pagjeturve

Gjetaj: Do të punojmë edhe më tej për të zbardhur fatin e të pagjeturve

Politikë
Gërmimet për varreza masive në Rashkë, pa ekspertë shqiptarë

Gërmimet për varreza masive në Rashkë, pa ekspertë shqiptarë

Kosovë
Përkujtohen të rënët e masakrës së Studimes

Përkujtohen të rënët e masakrës së Studimes

Kosovë
Familjarët e të pagjeturve akuzojnë institucionet për neglizhencë

Familjarët e të pagjeturve akuzojnë institucionet për neglizhencë

Kosovë
Familjarët e të zhdukurve e quajnë diskriminues Ligjin për persona të pagjetur

Familjarët e të zhdukurve e quajnë diskriminues Ligjin për persona të pagjetur

Kosovë
Shoqatat e të pagjeturve me qëndrime kontradiktore për komisionin e inicuar nga Thaçi (Video)

Shoqatat e të pagjeturve me qëndrime kontradiktore për komisionin e inicuar nga Thaçi (Video)

Kosovë
Këshilltari i Thaçit: Komisioni për të vërtetën e pajtimin nuk është zëvendësues i dialogut (Video)

Këshilltari i Thaçit: Komisioni për të vërtetën e pajtimin nuk është zëvendësues i dialogut (Video)

Kosovë
Tash në RTV Dukagjini, “Përballje”: A do të gjejë përkrahje komisioni i Thaçit për të vërtetën dhe pajtim? (Video)

Tash në RTV Dukagjini, “Përballje”: A do të gjejë përkrahje komisioni i Thaçit për të vërtetën dhe pajtim? (Video)

Kosovë
Familjarët e të pagjeturve kërkojnë ndryshimin e ligjit për personat e pagjetur (Video)

Familjarët e të pagjeturve kërkojnë ndryshimin e ligjit për personat e pagjetur (Video)

Kosovë
Synohet që të pagjeturit të zbulohen me një udhëzues

Synohet që të pagjeturit të zbulohen me një udhëzues

Kosovë
Zëvendësministri i Drejtësisë takon përfaqësuesit e familjeve të të pagjeturve

Zëvendësministri i Drejtësisë takon përfaqësuesit e familjeve të të pagjeturve

Kosovë
Familjarët e të pagjeturve kundërshtojnë ndërprerjen e gërmimeve

Familjarët e të pagjeturve kundërshtojnë ndërprerjen e gërmimeve

Politikë