LAJMI I FUNDIT:

Bajram Karabolli

137 Artikuj

A është një përrallë, çdo tregim?

A është një përrallë, çdo tregim?

Fakte
DERA MISTERIOZE

DERA MISTERIOZE

Fjala+
Realizmi magjik

Realizmi magjik

Analiza
Pse bërtasin njerëzit?

Pse bërtasin njerëzit?

Fjala+
Tiran apo guvernator?

Tiran apo guvernator?

Fjala+
ALFONSINA

ALFONSINA

Fjala+
KUR TË HUMBASËSH NËNËN

KUR TË HUMBASËSH NËNËN

Fjala+
Dhuna

Dhuna

Fakte
DO TA THUR TRISHTIMIN

DO TA THUR TRISHTIMIN

Fjala+
VETMI

VETMI

Fjala+
Koka e Millosheviqit

Koka e Millosheviqit

Fakte
GRUAJA

GRUAJA

Fjala+
ZEMRA

ZEMRA

Poezi
DREJTËSIA!

DREJTËSIA!

Fjala+
FJALË DHE VETËM FJALË

FJALË DHE VETËM FJALË

Fjala+
VALIXHJA E ZOTIT

VALIXHJA E ZOTIT

Fjala+
FRIKË NGA ZEMËRIMI

FRIKË NGA ZEMËRIMI

Cult+
MBARTËSIT E ËNDRRAVE

MBARTËSIT E ËNDRRAVE

Fjala+
Arsyetim dhe reflektim: Zakon i keq

Arsyetim dhe reflektim: Zakon i keq

Cult+
KRYEMINISTRI

KRYEMINISTRI

Fjala+
SHEFI

SHEFI

Fjala+
Ngjashmëritë e diktaturës së Truhijos me atë të Enver Hoxhës

Ngjashmëritë e diktaturës së Truhijos me atë të Enver Hoxhës

Cult+
GJYQTARI I PADREJTË DHE I AKUZUARI

GJYQTARI I PADREJTË DHE I AKUZUARI

Fjala+
MBI HERONJTË DHE VARRET

MBI HERONJTË DHE VARRET

Fjala+