LAJMI I FUNDIT:

Bahri Hyseni

42 Artikuj

Sulmi me granatë dore në shtëpinë e kryesuesit të Bordit të Trepçës, arrestohet personi i dyshuar

Sulmi me granatë dore në shtëpinë e kryesuesit të Bordit të Trepçës, arrestohet personi i dyshuar

Drejtësi
Policia jep detaje për sulmin me granatë dore në shtëpinë e kryesuesit të Bordit të Trepçës

Policia jep detaje për sulmin me granatë dore në shtëpinë e kryesuesit të Bordit të Trepçës

Kosovë
Mjet shpërthyes në oborr të shtëpisë së kryesuesit të Bordit të Trepçës, Bahri Hyseni

Mjet shpërthyes në oborr të shtëpisë së kryesuesit të Bordit të Trepçës, Bahri Hyseni

Kronika e Zezë
Kurti: Menaxherët e ri të Kosovës të gjejnë frymëzim te Nazmi Mikullovci

Kurti: Menaxherët e ri të Kosovës të gjejnë frymëzim te Nazmi Mikullovci

Kosovë
Menaxhmenti i kombinatit Trepça: Po punojmë sa për të mbijetuar

Menaxhmenti i kombinatit Trepça: Po punojmë sa për të mbijetuar

Financa
Kurti takon Bordin e Trepçës, investimet kapitale nga buxheti vetanak gjatë 2022-së janë rritur për 20 për qind

Kurti takon Bordin e Trepçës, investimet kapitale nga buxheti vetanak gjatë 2022-së janë rritur për 20 për qind

Ekonomi
Mbahet takimi i koordinatorëve të prokurorive për veprat penale kundër integritetit seksual

Mbahet takimi i koordinatorëve të prokurorive për veprat penale kundër integritetit seksual

Drejtësi
Kush menaxhon me njësinë e Trepçës në veri?

Kush menaxhon me njësinë e Trepçës në veri?

Energjetika
IKD kërkon hetime për avancimet e kundërligjshme në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit dhe mijëra euro shtesa të palejuara

IKD kërkon hetime për avancimet e kundërligjshme në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit dhe mijëra euro shtesa të palejuara

Kosovë
Ambasada Amerikane kritikon vendimmarrjen e Këshillit Prokurorial të Kosovës

Ambasada Amerikane kritikon vendimmarrjen e Këshillit Prokurorial të Kosovës

Kosovë
Bahri Hyseni i dorëzon detyrën e kryesuesit të KPK-së, Jetish Malokut

Bahri Hyseni i dorëzon detyrën e kryesuesit të KPK-së, Jetish Malokut

Kosovë
Prezantohet Projekt-strategjia për Sundimin e Ligjit

Prezantohet Projekt-strategjia për Sundimin e Ligjit

Kosovë
Këshilli Prokurorial i Kosovës prezanton punën njëvjeçare

Këshilli Prokurorial i Kosovës prezanton punën njëvjeçare

Kosovë
Selimi: Çdo proces ku janë të përfshirë të gjithë hisedarët e sistemit të drejtësisë do të jetë më lehtë i zbatueshëm

Selimi: Çdo proces ku janë të përfshirë të gjithë hisedarët e sistemit të drejtësisë do të jetë më lehtë i zbatueshëm

Kosovë
Pas tërheqjes së Ambasadës Amerikane nga monitorimi i procesit të zgjedhjes së kryeprokurorëve, ​KPK merr masa

Pas tërheqjes së Ambasadës Amerikane nga monitorimi i procesit të zgjedhjes së kryeprokurorëve, ​KPK merr masa

Kosovë
Vazhdon bashkëpunimi i sistemit prokurorial të Kosovës me EULEX-in

Vazhdon bashkëpunimi i sistemit prokurorial të Kosovës me EULEX-in

Kosovë
Hyseni takon ministrin Selimi, e njofton për sfidat e sistemit prokurorial

Hyseni takon ministrin Selimi, e njofton për sfidat e sistemit prokurorial

Kosovë
Gjyqësori i Kosovës po vendnumëron

Gjyqësori i Kosovës po vendnumëron

Drejtësi
Bahri Hyseni dhe Lars Gunnar Wigemark flasin për sundimin e ligjit në Kosovë

Bahri Hyseni dhe Lars Gunnar Wigemark flasin për sundimin e ligjit në Kosovë

Drejtësi
Ministrja Haxhiu do t’i mbështesë të gjitha proceset e sistemit prokurorial

Ministrja Haxhiu do t’i mbështesë të gjitha proceset e sistemit prokurorial

Kosovë
MPJ pret nga Prokuroria ngritjen e aktakuzave pas shqyrtimit të dosjeve për krime lufte

MPJ pret nga Prokuroria ngritjen e aktakuzave pas shqyrtimit të dosjeve për krime lufte

Kosovë
Lufta kundër korrupsionit bashkon Hysenin dhe Havollin

Lufta kundër korrupsionit bashkon Hysenin dhe Havollin

Drejtësi
KPK-GIZ, marrëveshje për fuqizimin e mekanizmave të Zyrës për Mbrojtjen dhe Ndihmën e Viktimave

KPK-GIZ, marrëveshje për fuqizimin e mekanizmave të Zyrës për Mbrojtjen dhe Ndihmën e Viktimave

Drejtësi
Prezantohet draft rregullorja për emërimin e Kryeprokurorit të Shtetit

Prezantohet draft rregullorja për emërimin e Kryeprokurorit të Shtetit

Drejtësi