LAJMI I FUNDIT:

Babagjysh

20 Artikuj

Fëmija u zvarrit në oxhak për të gjetur Babagjyshin

Fëmija u zvarrit në oxhak për të gjetur Babagjyshin

Fun Lajme
“Kam një dëshirë për ty, të rregullosh situatën në pjesën veriore” – letra emocionuese e një fëmije drejtuar babagjyshit të Vitit të Ri

“Kam një dëshirë për ty, të rregullosh situatën në pjesën veriore” – letra emocionuese e një fëmije drejtuar babagjyshit të Vitit të Ri

Kosovë
Shkup, sot mbahet gara e babagjyshave

Shkup, sot mbahet gara e babagjyshave

Maqedonia e Veriut
Pronari ka hyrë në shtëpi i veshur si Babagjysh, shikoni si ka reaguar qeni i tij

Pronari ka hyrë në shtëpi i veshur si Babagjysh, shikoni si ka reaguar qeni i tij

Fun Lajme
Vogëlushja i shkroi një letër emocionuese Babagjyshit

Vogëlushja i shkroi një letër emocionuese Babagjyshit

Fun Lajme
Të gjithë tallen me deklaratën e Putinit: Babagjyshi më bëri president

Të gjithë tallen me deklaratën e Putinit: Babagjyshi më bëri president

Fun Lajme
Masat kundër COVID-19 do të vlejnë edhe gjatë festave të fundvitit, qeveria belge i shkruan Babagjyshit: Mbaj distancën, pastroj duart dhe bartë maskë

Masat kundër COVID-19 do të vlejnë edhe gjatë festave të fundvitit, qeveria belge i shkruan Babagjyshit: Mbaj distancën, pastroj duart dhe bartë maskë

Evropa
Gjetja e shtatë objekteve në mesin e Babagjyshërve nuk është aspak e lehtë, vështirë të gjenden të gjitha brenda një kohe të shkurtër

Gjetja e shtatë objekteve në mesin e Babagjyshërve nuk është aspak e lehtë, vështirë të gjenden të gjitha brenda një kohe të shkurtër

Fun Lajme
“Babagjyshi” i verës, shpërndau televizorë të vjetër tek 50 shtëpi në SHBA dhe askush se di pse

“Babagjyshi” i verës, shpërndau televizorë të vjetër tek 50 shtëpi në SHBA dhe askush se di pse

Interesante
Reagimi qesharak i vogëlushit kur sheh mustaqet e vizatuara në fytyrë (Video)

Reagimi qesharak i vogëlushit kur sheh mustaqet e vizatuara në fytyrë (Video)

Fun Lajme
Shitësja pushohet nga puna, i tregoi 7-vjeçares të vërtetën për Babagjyshin

Shitësja pushohet nga puna, i tregoi 7-vjeçares të vërtetën për Babagjyshin

Dështime
Ishte e dehur kur pranoi se do të vishte çfarëdo që i blente nëna, tani duhet ta mbajë premtimin (Video)

Ishte e dehur kur pranoi se do të vishte çfarëdo që i blente nëna, tani duhet ta mbajë premtimin (Video)

Dështime
Babagjyshi i Krishtlindjeve fillon shpërndarjen e dhuratave!

Babagjyshi i Krishtlindjeve fillon shpërndarjen e dhuratave!

Interesante
Ilustrimi enigmatik me ariun e fshehur mes drerëve, konsiderohet si më i vështiri për ta gjetur (Foto)

Ilustrimi enigmatik me ariun e fshehur mes drerëve, konsiderohet si më i vështiri për ta gjetur (Foto)

Fun Lajme
Babagjyshi ndaloi veturën, ndihmoi kalimtaren që rrëshqiti në rrugën e ngrirë (Video)

Babagjyshi ndaloi veturën, ndihmoi kalimtaren që rrëshqiti në rrugën e ngrirë (Video)

Interesante
Pagoi 35 dollarë që djemtë e saj të dalin në foto me Babagjyshin, mbeti e habitur e kuptoi se njëri prej tyre kishte ngritur gishtin e mesëm (Foto)

Pagoi 35 dollarë që djemtë e saj të dalin në foto me Babagjyshin, mbeti e habitur e kuptoi se njëri prej tyre kishte ngritur gishtin e mesëm (Foto)

Dështime
Zbulohet prejardhja e babagjyshit të Krishtlindjes? (Foto)

Zbulohet prejardhja e babagjyshit të Krishtlindjes? (Foto)

Interesante
Takimi me babagjyshin e Vitit të Ri, për disa fëmija ka qenë shumë i frikshëm (Foto)

Takimi me babagjyshin e Vitit të Ri, për disa fëmija ka qenë shumë i frikshëm (Foto)

Dështime
Babagjyshi i Vitit të Ri pa sajën me drerë, fluturon lartë me dronin gjigant (Video)

Babagjyshi i Vitit të Ri pa sajën me drerë, fluturon lartë me dronin gjigant (Video)

Fun Lajme
Provoni të gjeni delen e fshehur në mesin e babagjyshave të Vitit të Ri (Foto)

Provoni të gjeni delen e fshehur në mesin e babagjyshave të Vitit të Ri (Foto)

Fun Lajme