LAJMI I FUNDIT:

Avokati i Popullit

247 Artikuj

Mungesa e kushteve për të kthyerit e komunitetit rom, ashkali e egjiptian nga Maqedonia e Veriut në Obiliq, Avokati i Popullit del me rekomandime

Mungesa e kushteve për të kthyerit e komunitetit rom, ashkali e egjiptian nga Maqedonia e Veriut në Obiliq, Avokati i Popullit del me rekomandime

Kosovë
Shtatë muaj pas, Ligji për Paga ende në shqyrtim nga Kushtetuesja

Shtatë muaj pas, Ligji për Paga ende në shqyrtim nga Kushtetuesja

Elfije Boletini
Avokati i Popullit adreson problemet e qytetarëve në Prishtinë, Rama: Kemi nisur zgjidhjen

Avokati i Popullit adreson problemet e qytetarëve në Prishtinë, Rama: Kemi nisur zgjidhjen

Prishtina
MFPT i reagon Avokatit të Popullit për ndryshimin e Ligjit për Tatimin në Pronë

MFPT i reagon Avokatit të Popullit për ndryshimin e Ligjit për Tatimin në Pronë

Ekonomi
Avokati i Popullit dhe shoqëria civile dalin bashkë kundër dhunës në Kuvend

Avokati i Popullit dhe shoqëria civile dalin bashkë kundër dhunës në Kuvend

Kosovë
Sërgjan Sentiq zgjidhet zëvendës i Avokatit të Popullit

Sërgjan Sentiq zgjidhet zëvendës i Avokatit të Popullit

Kosovë
Të burgosurit me probleme mendore dhe përdoruesit e substancave narkotike në pavijone të njëjta me të burgosurit e tjerë

Të burgosurit me probleme mendore dhe përdoruesit e substancave narkotike në pavijone të njëjta me të burgosurit e tjerë

Sociale
Rekomandimet e Avokatit të Popullit nuk merren seriozisht nga institucionet

Rekomandimet e Avokatit të Popullit nuk merren seriozisht nga institucionet

Drejtësi
Deklarata për të pagjeturit, lirimi i të akuzuarit në rastin Pajazitaj dhe “pagat” në Gjykatën Kushtetuese  – top lajmet e javës

Deklarata për të pagjeturit, lirimi i të akuzuarit në rastin Pajazitaj dhe “pagat” në Gjykatën Kushtetuese  – top lajmet e javës

Besnike Salihu
​Ligji i Pagave në Kushtetuese, LDK: Do të rrëzohen padrejtësitë e Kurtit

​Ligji i Pagave në Kushtetuese, LDK: Do të rrëzohen padrejtësitë e Kurtit

Financa
Ligji i Pagave në Kushtetuese, Tahiri: Do të konstatohet shkelja e parimeve bazë të drejtave kushtetuese

Ligji i Pagave në Kushtetuese, Tahiri: Do të konstatohet shkelja e parimeve bazë të drejtave kushtetuese

Financa
Avokati i Popullit tregon nenet kontestuese, shkaku i të cilave e dërgoi Ligjin e Pagave në Kushtetuese

Avokati i Popullit tregon nenet kontestuese, shkaku i të cilave e dërgoi Ligjin e Pagave në Kushtetuese

Financa
Ligji për Paga dërgohet në Kushtetuese

Ligji për Paga dërgohet në Kushtetuese

Financa
Arsimi dhe aftësimi profesional, Avokati i Popullit: Nuk është në përputhje me kërkesat e tregut të punës

Arsimi dhe aftësimi profesional, Avokati i Popullit: Nuk është në përputhje me kërkesat e tregut të punës

Arsim
Jankullovska ka dorëzuar dy ankesa te Avokati i Popullit

Jankullovska ka dorëzuar dy ankesa te Avokati i Popullit

Maqedonia e Veriut
​Avokati i Popullit dorëzoi raportin në Kuvend: 676 ankesa pranohen për hetim të shkeljes së të drejtave të njeriut

​Avokati i Popullit dorëzoi raportin në Kuvend: 676 ankesa pranohen për hetim të shkeljes së të drejtave të njeriut

Kosovë
Avokati i Popullit pranon 45 ankesa kundër Ligjit të ri të pagave, dominojnë ato kolektive

Avokati i Popullit pranon 45 ankesa kundër Ligjit të ri të pagave, dominojnë ato kolektive

Elfije Boletini
Banorët shqiptarë në Graçanicë, letër Avokatit të Popullit, Institucioneve dhe Ambasadave: Jemi të diskriminuar dhe të shkelur nga komuna

Banorët shqiptarë në Graçanicë, letër Avokatit të Popullit, Institucioneve dhe Ambasadave: Jemi të diskriminuar dhe të shkelur nga komuna

Kosovë
Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Donjeta Zeqiraj
Sindikata e Policisë kërkoi dërgimin në Kushtetuese të Ligjit të Pagave, Avokati i Popullit u pranon kërkesën

Sindikata e Policisë kërkoi dërgimin në Kushtetuese të Ligjit të Pagave, Avokati i Popullit u pranon kërkesën

Kosovë
KGJK i kërkon Avokatit të Popullit që Ligjin e Pagave ta dërgojë në Kushtetuese

KGJK i kërkon Avokatit të Popullit që Ligjin e Pagave ta dërgojë në Kushtetuese

Financa
Pagat për muajin shkurt do të dalin me koeficientin e ri

Pagat për muajin shkurt do të dalin me koeficientin e ri

Financa
Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Albert Spahiu
Mjekë, infermierë e zyrtarë komunalë ankohen për koeficientin, Avokati i Popullit: Po e analizojmë ligjin

Mjekë, infermierë e zyrtarë komunalë ankohen për koeficientin, Avokati i Popullit: Po e analizojmë ligjin

Donjeta Zeqiraj