LAJMI I FUNDIT:

Avni Spahiu

39 Artikuj

Ish ambasadori Spahiu: Projekt statuti i propozuar për Asociacionin cenon parimet e pavarësisë së Kosovës

Ish ambasadori Spahiu: Projekt statuti i propozuar për Asociacionin cenon parimet e pavarësisë së Kosovës

Kosovë
Çfarë porosie kishte marrë Rugova nga Clintoni, tregon ish-ambasadori Spahiu

Çfarë porosie kishte marrë Rugova nga Clintoni, tregon ish-ambasadori Spahiu

Kosovë
Diplomati Spahiu: Rusia përmes Serbisë do të vazhdojë ta destabilizojë Kosovën

Diplomati Spahiu: Rusia përmes Serbisë do të vazhdojë ta destabilizojë Kosovën

Kosovë
Themelohet Këshilli i Ambasadorëve të Kosovës

Themelohet Këshilli i Ambasadorëve të Kosovës

Kosovë
Ish-ambasadori i Kosovës në ShBA: Qarqet diplomatike besojnë se brenda vitit të ardhshëm do të ketë marrëveshje finale Kosovë-Serbi

Ish-ambasadori i Kosovës në ShBA: Qarqet diplomatike besojnë se brenda vitit të ardhshëm do të ketë marrëveshje finale Kosovë-Serbi

Kosovë
Mesazhet e Blinkenit, të qarta dhe shpresëdhënëse për dialogun

Mesazhet e Blinkenit, të qarta dhe shpresëdhënëse për dialogun

Kosovë
Spahiu: Raporti mes Kosovës dhe Serbisë paraqet problemin kryesor në rajon

Spahiu: Raporti mes Kosovës dhe Serbisë paraqet problemin kryesor në rajon

Siguri
Mundësi që në Bruksel sërish të arrihet një marrëveshje e përkohshme për targat

Mundësi që në Bruksel sërish të arrihet një marrëveshje e përkohshme për targat

Kosovë
Pas situatës në Ukrainë, shtohen mundësitë që Kosova të bëhet me ulëse në OKB

Pas situatës në Ukrainë, shtohen mundësitë që Kosova të bëhet me ulëse në OKB

Kosovë
Diplomacisë kosovare i kërkohet dinamikë më e madhe pas agresionit rus në Ukrainë

Diplomacisë kosovare i kërkohet dinamikë më e madhe pas agresionit rus në Ukrainë

Kosovë
“Serbia po tenton të afrohet me SHBA-në”, ish-ambasadori Avni Spahiu apel institucioneve: Ripërtërini kontaktet me Kongresin

“Serbia po tenton të afrohet me SHBA-në”, ish-ambasadori Avni Spahiu apel institucioneve: Ripërtërini kontaktet me Kongresin

Kosovë
Njëqind vjetori i themelimit të PEN International

Njëqind vjetori i themelimit të PEN International

Cult+
Diplomatë e ekspertë të sigurisë paralajmërojnë emra të tjerë politikanësh e biznesmenësh nga Kosova në listën e zezë të SHBA-së

Diplomatë e ekspertë të sigurisë paralajmërojnë emra të tjerë politikanësh e biznesmenësh nga Kosova në listën e zezë të SHBA-së

Siguri
Disa shënime mbi traditën moderne greke

Disa shënime mbi traditën moderne greke

Fjala+
Cilat dëshira janë politikisht të rëndësishme?

Cilat dëshira janë politikisht të rëndësishme?

Fakte
Spahiu: Rusia ka pasur një fushë të hapur të ndikimit, SHBA-ja dhe vendet perëndimore po rikthehen në rajon

Spahiu: Rusia ka pasur një fushë të hapur të ndikimit, SHBA-ja dhe vendet perëndimore po rikthehen në rajon

Kosovë
Dialogu Kosovë –Serbi, Spahiu: Në Shtëpinë e Bardhë është një mik i madh i Kosovës

Dialogu Kosovë –Serbi, Spahiu: Në Shtëpinë e Bardhë është një mik i madh i Kosovës

Kosovë
Ish-ambasadori Spahiu numëron tri arsyet pse Kosova nuk u ftua në Samitin e Demokracisë në SHBA

Ish-ambasadori Spahiu numëron tri arsyet pse Kosova nuk u ftua në Samitin e Demokracisë në SHBA

Kosovë
Ish-diplomatë të Kosovës komentojnë angazhimin amerikan në Ballkanin Perëndimor

Ish-diplomatë të Kosovës komentojnë angazhimin amerikan në Ballkanin Perëndimor

Kosovë
Prania e ShBA-së në Ballkan, garancë se nuk do të përsëritet e kaluara

Prania e ShBA-së në Ballkan, garancë se nuk do të përsëritet e kaluara

Kosovë
Serbia agresion diplomatik ndaj Kosovës, njohësit e fushës bëjnë kritika ndaj MPJD-së për mungesë lobimi

Serbia agresion diplomatik ndaj Kosovës, njohësit e fushës bëjnë kritika ndaj MPJD-së për mungesë lobimi

Kosovë
Lëvizja dramaturgjike irlandeze

Lëvizja dramaturgjike irlandeze

Teatri
Poeti dhe politikani

Poeti dhe politikani

Fjala+
Ish-ambasadori Avni Spahiu: Do të ishte një mrekulli nëse arrihet një marrëveshje e tillë Kosovë-Serbi për targat

Ish-ambasadori Avni Spahiu: Do të ishte një mrekulli nëse arrihet një marrëveshje e tillë Kosovë-Serbi për targat

Kosovë