LAJMI I FUNDIT:

Atdhe Hykolli

27 Artikuj

Kurti takoi kryetarin e BSPK-së, bisedojnë edhe për Ligjin për Pagën Minimale

Kurti takoi kryetarin e BSPK-së, bisedojnë edhe për Ligjin për Pagën Minimale

Financa
ASK: Rreth 100 mijë të rinj në Kosovë janë të pa punë, pa shkollë dhe nuk ndjekin trajnime profesionale

ASK: Rreth 100 mijë të rinj në Kosovë janë të pa punë, pa shkollë dhe nuk ndjekin trajnime profesionale

Biznes
BSPK distancohet nga kritikat ndaj Qeverisë për koeficientin e pagave, thotë se do të deklarohen pas takimit me federatat sindikale

BSPK distancohet nga kritikat ndaj Qeverisë për koeficientin e pagave, thotë se do të deklarohen pas takimit me federatat sindikale

Financa
Ikja e fuqisë punëtore, tronditje e madhe për vendin

Ikja e fuqisë punëtore, tronditje e madhe për vendin

Të Tjera
SSHCK-ja kërkon dorëheqjen e Hykollit – thonë se në takimin me Kurtin ai shiti interesin e punëtoreve

SSHCK-ja kërkon dorëheqjen e Hykollit – thonë se në takimin me Kurtin ai shiti interesin e punëtoreve

Kosovë
Takimi i Kurtit me Hykollin, SPAK: Mbështetja e dhënë për Ligjin për pagat dhe Zyrtarët Publikë qëndrim personal, jo i BSPK-së

Takimi i Kurtit me Hykollin, SPAK: Mbështetja e dhënë për Ligjin për pagat dhe Zyrtarët Publikë qëndrim personal, jo i BSPK-së

Kosovë
Qeveria thotë se BSPK ka mirëpritur Ligjin për Zyrtarët Publikë dhe Ligjin për Pagat në Sektorin Publik

Qeveria thotë se BSPK ka mirëpritur Ligjin për Zyrtarët Publikë dhe Ligjin për Pagat në Sektorin Publik

Kosovë
Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Financa
Pagat e grevistëve, Hykolli: Dalin të hënën, besoj që ka qenë gabim teknik

Pagat e grevistëve, Hykolli: Dalin të hënën, besoj që ka qenë gabim teknik

Kosovë
Kurti takon kryetarin e BSPK-së, nuk ka vendim për ndërprerjen e grevës

Kurti takon kryetarin e BSPK-së, nuk ka vendim për ndërprerjen e grevës

Kosovë
Hykolli i BSPK-së shpreson se shumë shpejt pritet të arrihet marrëveshja me Qeverinë

Hykolli i BSPK-së shpreson se shumë shpejt pritet të arrihet marrëveshja me Qeverinë

Kosovë
BSPK shpall grevë të përgjithshme nga 25 gushti

BSPK shpall grevë të përgjithshme nga 25 gushti

Kosovë
“Vendosni deri më 10 gusht”,  BSPK ultimatum Qeverisë: 100 euro shtesë për punëtorët deri në miratimin e Ligjit të Pagave

“Vendosni deri më 10 gusht”,  BSPK ultimatum Qeverisë: 100 euro shtesë për punëtorët deri në miratimin e Ligjit të Pagave

Financa
Reagon BSPK-ja: Nuk e përkrahim protestën për tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Reagon BSPK-ja: Nuk e përkrahim protestën për tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Financa
Protesta e sindikalistëve për Ligjin e Pagave – përkrahje nga partitë e kundërshtime nga njohësit e arsimit

Protesta e sindikalistëve për Ligjin e Pagave – përkrahje nga partitë e kundërshtime nga njohësit e arsimit

Donjeta Zeqiraj
Protesta e BSPK-së, thirrje kryeministrit që ta parandalojë grevën e përgjithshme

Protesta e BSPK-së, thirrje kryeministrit që ta parandalojë grevën e përgjithshme

Kosovë
Qeveria ‘nuk përfill’ sindikatat

Qeveria ‘nuk përfill’ sindikatat

Të Tjera
BSPK vendos që më 12 maj të mbajë grevë në gjithë sektorin publik, më 20 maj protestë

BSPK vendos që më 12 maj të mbajë grevë në gjithë sektorin publik, më 20 maj protestë

Të Tjera
BSPK pas miratimit të vlerë së re të pagës minimale: Qëndrojmë fuqishëm pas kërkesave sindikale

BSPK pas miratimit të vlerë së re të pagës minimale: Qëndrojmë fuqishëm pas kërkesave sindikale

Financa
Hykolli nga BSPK: Të ndahen nga 100 euro deri në miratimin e Ligjit të Pagave

Hykolli nga BSPK: Të ndahen nga 100 euro deri në miratimin e Ligjit të Pagave

Ekonomi
Hykolli nga BSPK: Së shpejti takohemi për të vendosur për pagën minimale

Hykolli nga BSPK: Së shpejti takohemi për të vendosur për pagën minimale

Financa
Rritja e pagës minimale në Kosovë, BSPK: Duhet të jetë mbi 350 euro

Rritja e pagës minimale në Kosovë, BSPK: Duhet të jetë mbi 350 euro

Financa
BSPK kërkon që paga minimale të mos jetë nën 300 euro

BSPK kërkon që paga minimale të mos jetë nën 300 euro

Ekonomi
BSPK: Draftligji i Pagave është i papranueshëm, diskriminon punëtorët e Kosovës

BSPK: Draftligji i Pagave është i papranueshëm, diskriminon punëtorët e Kosovës

Financa