LAJMI I FUNDIT:

Aston Martin DB5

13 Artikuj

Aston Martin ndërton motorë dhe sisteme transmisioni të reja për veturën DB5 dhe modele të tjera klasike

Aston Martin ndërton motorë dhe sisteme transmisioni të reja për veturën DB5 dhe modele të tjera klasike

Auto Lajme
Aston Martin DB5 nga filmi i James Bondit nxirret në ankand  për 2.4 milionë dollarë

Aston Martin DB5 nga filmi i James Bondit nxirret në ankand  për 2.4 milionë dollarë

Auto Lajme
Aston Martin DB5 që përkiste Sean Connery shitet në ankand, pronari i ri duhet t’i ndajë 1.7 milion euro për të

Aston Martin DB5 që përkiste Sean Connery shitet në ankand, pronari i ri duhet t’i ndajë 1.7 milion euro për të

Auto Lajme
Çdo Aston Martin që James Bond e ka vozitur

Çdo Aston Martin që James Bond e ka vozitur

Auto Lajme
James Bondi do të impresionohej, shitet koleksioni i veturave të Aston Martin

James Bondi do të impresionohej, shitet koleksioni i veturave të Aston Martin

Auto Lajme
Në filmin e ri me James Bond është një Aston Martin, me armë të montuar në pjesën e dritave

Në filmin e ri me James Bond është një Aston Martin, me armë të montuar në pjesën e dritave

Auto Fun
Land Rover Defender bëhet pjesë e skenave aksion në filmin e ri të James Bond

Land Rover Defender bëhet pjesë e skenave aksion në filmin e ri të James Bond

Auto Fun
Lëvizjet e shkathëta të Aston Martin DB5 në skenat aksion të filmit për James Bond

Lëvizjet e shkathëta të Aston Martin DB5 në skenat aksion të filmit për James Bond

Ngjarje
Aston Martin DB5 tregon shkathtësitë në xhirimet e filmit James Bond

Aston Martin DB5 tregon shkathtësitë në xhirimet e filmit James Bond

Auto Fun
Aston Martin tregon tri veturat të cilat do t’i shfrytëzojë James Bond në filmin e ri

Aston Martin tregon tri veturat të cilat do t’i shfrytëzojë James Bond në filmin e ri

Auto Fun
Aston Martin i modifikuar që u përdor në filma nga agjenti 007, pritet të shitet në ankand për pesë milionë funte (Foto)

Aston Martin i modifikuar që u përdor në filma nga agjenti 007, pritet të shitet në ankand për pesë milionë funte (Foto)

Auto Fun
Aston Martin do të jetë pjesë e filmit të ri James Bond (Video)

Aston Martin do të jetë pjesë e filmit të ri James Bond (Video)

Auto Fun
Kthehet Mini klasik i para 60 vjetëve, kushton rreth 60 mijë euro

Kthehet Mini klasik i para 60 vjetëve, kushton rreth 60 mijë euro

Modelet e Reja