LAJMI I FUNDIT:

Asociacioni i Komunave Serbe

278 Artikuj

Analistët thonë se Kosova ndodhet në momentin e tretë historik, pas Rambujesë dhe Vjenës

Analistët thonë se Kosova ndodhet në momentin e tretë historik, pas Rambujesë dhe Vjenës

Kosovë
Walker: Asociacioni nuk është mirë të krijohet

Walker: Asociacioni nuk është mirë të krijohet

Kosovë
Kryeziu-Hyseni: Nuk do të ketë Asociacion një etnik, duhet të mbrojmë qëndrimin e kryeministrit

Kryeziu-Hyseni: Nuk do të ketë Asociacion një etnik, duhet të mbrojmë qëndrimin e kryeministrit

Kosovë
Mushkolaj: Kritikat e kryeministrit për Asociacionin e Komunave Serbe janë adresuar në draftin e FES-it

Mushkolaj: Kritikat e kryeministrit për Asociacionin e Komunave Serbe janë adresuar në draftin e FES-it

Kosovë
Zyra e Kurtit dhe ajo e Osmanit konfirmojnë pjesëmarrjen në diskutimin për Asociacionin

Zyra e Kurtit dhe ajo e Osmanit konfirmojnë pjesëmarrjen në diskutimin për Asociacionin

Kosovë
Mushkolaj: Nuk bëhet fjalë për kompetenca ekzekutive për Asociacionin, Kushtetuesja nuk lejon një gjë të tillë

Mushkolaj: Nuk bëhet fjalë për kompetenca ekzekutive për Asociacionin, Kushtetuesja nuk lejon një gjë të tillë

Kosovë
Deputeti i LVV-së: Si mund të kemi Asociacion një etnik, kur Kushtetuta thotë se jemi shoqëri shumë-etnike

Deputeti i LVV-së: Si mund të kemi Asociacion një etnik, kur Kushtetuta thotë se jemi shoqëri shumë-etnike

Kosovë
Juristët thonë se drafti i Asociacionit i sjell probleme Kosovës, po krahasohet me Republikën Serbe

Juristët thonë se drafti i Asociacionit i sjell probleme Kosovës, po krahasohet me Republikën Serbe

Kosovë
Rohde: Kosova të bëjë një propozim për Asociacionin që nuk cenon sovranitetin, ndryshe veprojnë të tjerët

Rohde: Kosova të bëjë një propozim për Asociacionin që nuk cenon sovranitetin, ndryshe veprojnë të tjerët

Kosovë
Mediumi serb: Asociacioni deri në fund të prillit, marrëveshja përfundimtare Kosovë-Serbi deri në qershor

Mediumi serb: Asociacioni deri në fund të prillit, marrëveshja përfundimtare Kosovë-Serbi deri në qershor

Kosovë
PSD me aksion simbolik para Qeverisë e Kuvendit: Tension për Asociacion

PSD me aksion simbolik para Qeverisë e Kuvendit: Tension për Asociacion

Kosovë
Analistët komentojnë deklaratat e Escobarit në Prishtinë

Analistët komentojnë deklaratat e Escobarit në Prishtinë

Kosovë
Kurti për agjencinë austriake APA: Me Asociacion, Beogradi kërkon kompensim për luftën e humbur

Kurti për agjencinë austriake APA: Me Asociacion, Beogradi kërkon kompensim për luftën e humbur

Kosovë
Ambasadori gjerman: Kosova dhe Serbia duhet të marrin vendime të vështira – Asociacioni të krijohet në harmoni me Kushtetutën

Ambasadori gjerman: Kosova dhe Serbia duhet të marrin vendime të vështira – Asociacioni të krijohet në harmoni me Kushtetutën

Kosovë
OJQ-të serbe në Kosovë kërkojnë nga Kurti që të nis themelimin e Asociacionit

OJQ-të serbe në Kosovë kërkojnë nga Kurti që të nis themelimin e Asociacionit

Kosovë
Murati pas marrëveshjes: Asociacionin e kemi te dera

Murati pas marrëveshjes: Asociacionin e kemi te dera

Kosovë
Vuçiq thotë se Asociacioni i Komunave Serbe nuk mund të jetë organizatë joqeveritare

Vuçiq thotë se Asociacioni i Komunave Serbe nuk mund të jetë organizatë joqeveritare

Kosovë
Krasniqi: Nuk mund të ketë asociacion një etnik në Kosovë

Krasniqi: Nuk mund të ketë asociacion një etnik në Kosovë

Kosovë
Kurti: S’do lejojmë ‘Serbi të dytë’ në Kosovë, si në Bosnje – Asociacioni është i papranueshëm

Kurti: S’do lejojmë ‘Serbi të dytë’ në Kosovë, si në Bosnje – Asociacioni është i papranueshëm

Kosovë
Lajçak tha se Kosova meriton liberalizimin e vizave, analistët shprehen skeptikë se do të ndodhë gjatë këtij viti

Lajçak tha se Kosova meriton liberalizimin e vizave, analistët shprehen skeptikë se do të ndodhë gjatë këtij viti

Meridiana Statovci
Escobar dhe Lajçak në Kosovë, qytetarët shprehen kundër Asociacionit

Escobar dhe Lajçak në Kosovë, qytetarët shprehen kundër Asociacionit

Meridiana Statovci
LB: Kosova t’ua thotë ndërkombëtarëve se e pranon Asociacionin e serbëve nëse një gjë të tillë aplikon Serbia për shqiptarët e Luginës

LB: Kosova t’ua thotë ndërkombëtarëve se e pranon Asociacionin e serbëve nëse një gjë të tillë aplikon Serbia për shqiptarët e Luginës

Politikë
​Ministri Krasniqi: S’ka hapësirë për Asociacion njëetnik

​Ministri Krasniqi: S’ka hapësirë për Asociacion njëetnik

Kosovë
Qeverisë i kërkohet të këmbëngulë në vendimin e Kushtetueses për Asociacionin, LVV refuzon themelimin e tij

Qeverisë i kërkohet të këmbëngulë në vendimin e Kushtetueses për Asociacionin, LVV refuzon themelimin e tij

Kosovë