LAJMI I FUNDIT:

ASHAK

51 Artikuj

Kraja: Nuk kam kërkuar falje, do të vazhdoj të jem kryetar i AShAK-ut

Kraja: Nuk kam kërkuar falje, do të vazhdoj të jem kryetar i AShAK-ut

Kosovë
Kraja iu përgjigjet kolegëve të Akademisë: Marr përgjegjësi për çdo shkronjë të tekstit

Kraja iu përgjigjet kolegëve të Akademisë: Marr përgjegjësi për çdo shkronjë të tekstit

Kosovë
Seksioni i Shkencave Shoqërore të ASHAK: Dokumenti i publikuar nga Mehmet Kraja nuk ishte i autorizuar

Seksioni i Shkencave Shoqërore të ASHAK: Dokumenti i publikuar nga Mehmet Kraja nuk ishte i autorizuar

Kosovë
Krasniqi: Publikimi i ASHAK-ut është pamflet anti-shqiptar

Krasniqi: Publikimi i ASHAK-ut është pamflet anti-shqiptar

Kosovë
Mosmbajtja e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë, iniciativa “Open Balkan” dhe pozita e shqiptarëve në rajon – gjithçka nga intervista me akademikun Kraja

Mosmbajtja e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë, iniciativa “Open Balkan” dhe pozita e shqiptarëve në rajon – gjithçka nga intervista me akademikun Kraja

Kosovë
ASHAK: Politikat destabilizuese të Serbisë janë bërë më agresive në rajon

ASHAK: Politikat destabilizuese të Serbisë janë bërë më agresive në rajon

Kosovë
Promovohet libri “Demografia e Kosovës” i Hivzi Islamit, akademikët e vlerësojnë si vepër kolosale

Promovohet libri “Demografia e Kosovës” i Hivzi Islamit, akademikët e vlerësojnë si vepër kolosale

Kosovë
Akademia e Shkencave alarmon për menaxhimin e situatës me COVID-19, kërkon nga klasa politike përgjegjësi e unitet

Akademia e Shkencave alarmon për menaxhimin e situatës me COVID-19, kërkon nga klasa politike përgjegjësi e unitet

Kosovë
Miftaraj: Disa marrëveshje në dialogun Kosovë–Serbi me mungesë transparence dhe llogaridhënie, BE në heshtje ka miratuar dykuptimësinë e tyre

Miftaraj: Disa marrëveshje në dialogun Kosovë–Serbi me mungesë transparence dhe llogaridhënie, BE në heshtje ka miratuar dykuptimësinë e tyre

Kosovë
Hoti: Kam mbështetjen e fuqishme të Akademisë së Shkencave për qasjen e Qeverisë në dialog

Hoti: Kam mbështetjen e fuqishme të Akademisë së Shkencave për qasjen e Qeverisë në dialog

Kosovë
Hoti thotë se dialogun me Serbinë do ta udhëheqë ai, fton opozitën t’i bashkohet procesit

Hoti thotë se dialogun me Serbinë do ta udhëheqë ai, fton opozitën t’i bashkohet procesit

Kosovë
ASHAK: Dialogu Kosovë-Serbi ka devijuar qysh në vitin 2013 me marrëveshjen e Asociacionit

ASHAK: Dialogu Kosovë-Serbi ka devijuar qysh në vitin 2013 me marrëveshjen e Asociacionit

Kosovë
Akademia e Shkencave në Kosovë dhe Shqipëri me qëndrim të përbashkët rreth situatës me COVID-19

Akademia e Shkencave në Kosovë dhe Shqipëri me qëndrim të përbashkët rreth situatës me COVID-19

Kosovë
Akademia e Shkencave dhe Arteve fton politikanët të përmbahen në kohën e pandemisë

Akademia e Shkencave dhe Arteve fton politikanët të përmbahen në kohën e pandemisë

Kosovë
Reagon ASHAK: Në betejën e tyre politike, presidenti dhe qeveria mos t’i përdorin miqtë tanë

Reagon ASHAK: Në betejën e tyre politike, presidenti dhe qeveria mos t’i përdorin miqtë tanë

Kosovë
AShAK me dokument për sistemin e arsimit

AShAK me dokument për sistemin e arsimit

Kosovë
ASHAK për Mini-Shengenin: Kosova nuk mund të përfshihet në një proces të udhëhequr nga Serbia

ASHAK për Mini-Shengenin: Kosova nuk mund të përfshihet në një proces të udhëhequr nga Serbia

Kosovë
ASHAK shënon 44 vjetorin e themelimit

ASHAK shënon 44 vjetorin e themelimit

Kosovë
Rezultatet e PISA-s, reagon Akademia e Shkencave

Rezultatet e PISA-s, reagon Akademia e Shkencave

Kosovë
Rreth 50 referues nga e gjithë bota në konferencën “Studimet albanistike në Itali”

Rreth 50 referues nga e gjithë bota në konferencën “Studimet albanistike në Itali”

Arsim
Mbahet konferenca shkencore ndërkombëtare “Studimet albanistike në Itali”

Mbahet konferenca shkencore ndërkombëtare “Studimet albanistike në Itali”

Kosovë
ASHAK-u reagon për ndarjen e çmimit Nobel për Letërsi për shkrimtarin Handke

ASHAK-u reagon për ndarjen e çmimit Nobel për Letërsi për shkrimtarin Handke

Cult+
Përurohet “Leksikoni i vendbanimeve”

Përurohet “Leksikoni i vendbanimeve”

Cult+
Ngasje për polemikë me Ali Aliun

Ngasje për polemikë me Ali Aliun

Cult+