LAJMI I FUNDIT:

Asambleja Parlamentare e NATO-S

20 Artikuj

Avancimi i statusit në Asamblenë Parlamentare, kongresisti Torres: Do të vazhdoj angazhimin për anëtarësimin e plotë të Kosovës në NATO

Avancimi i statusit në Asamblenë Parlamentare, kongresisti Torres: Do të vazhdoj angazhimin për anëtarësimin e plotë të Kosovës në NATO

Kosovë
Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, deklaratat dhe roli i këtij institucioni

Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, deklaratat dhe roli i këtij institucioni

Kosovë
Kosova u bë anëtare e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, reagon Petkoviq

Kosova u bë anëtare e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, reagon Petkoviq

Kosovë
Konjufca i gëzohet vendimit të Asamblesë Parlamentare: Kosova është histori suksesi e NATO-s

Konjufca i gëzohet vendimit të Asamblesë Parlamentare: Kosova është histori suksesi e NATO-s

Kosovë
Avancimi drejt NATO-s, Haliti: Fiton Kosova, dështon Serbia

Avancimi drejt NATO-s, Haliti: Fiton Kosova, dështon Serbia

Kosovë
Kurti: Sofja, sikurse para 25 viteve u bë vendtakimi ku Kosova bëri një hap të rëndësishëm drejt NATO-s

Kurti: Sofja, sikurse para 25 viteve u bë vendtakimi ku Kosova bëri një hap të rëndësishëm drejt NATO-s

Kosovë
Ministri i Mbrojtjes i gëzohet vendimit të sotëm: Kosova vetëm një hap larg anëtarësimit të plotë në NATO

Ministri i Mbrojtjes i gëzohet vendimit të sotëm: Kosova vetëm një hap larg anëtarësimit të plotë në NATO

Kosovë
Kosovës iu avancua statusi, por cili është roli dhe funksioni i Asamblesë Parlamentare të NATO-s?

Kosovës iu avancua statusi, por cili është roli dhe funksioni i Asamblesë Parlamentare të NATO-s?

Kosovë
Osmani: Votimi në NATO, hap i rëndësishëm për fatin e Kosovës

Osmani: Votimi në NATO, hap i rëndësishëm për fatin e Kosovës

Kosovë
Hyseni: Kosova avancon statusin në NATO, pavarësisht përpjekjeve të Serbisë për ta ndaluar

Hyseni: Kosova avancon statusin në NATO, pavarësisht përpjekjeve të Serbisë për ta ndaluar

Kosovë
Asambleja e NATO-s voton pro avancimit të statusit të Kosovës

Asambleja e NATO-s voton pro avancimit të statusit të Kosovës

Kosovë
Haradinaj apel aleatëve të Kosovës: Mbështetni avancimin e vendit tonë në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Haradinaj apel aleatëve të Kosovës: Mbështetni avancimin e vendit tonë në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Kosovë
​Mbledhja e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, sot vendoset për avancimin e statusit të Kosovës

​Mbledhja e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, sot vendoset për avancimin e statusit të Kosovës

Kosovë
Serbia i kërkon NATO-s të mos ia avancojë statusin Kosovës

Serbia i kërkon NATO-s të mos ia avancojë statusin Kosovës

Kosovë
Avancimi i Kosovës në NATO, Lancaster: Aleatët duhet të konsultohen

Avancimi i Kosovës në NATO, Lancaster: Aleatët duhet të konsultohen

Kosovë
Sesioni pranveror i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Kosova më 27 maj në agjendë, Hyseni: Presim epilog pozitiv  

Sesioni pranveror i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Kosova më 27 maj në agjendë, Hyseni: Presim epilog pozitiv  

Besnike Salihu
Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, ish-ministrja Kodheli publikon pamje nga procesi i votimit

Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, ish-ministrja Kodheli publikon pamje nga procesi i votimit

Kosovë
Hap i madh për sigurinë – avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, roli i saj dhe reagimet  

Hap i madh për sigurinë – avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, roli i saj dhe reagimet  

Siguri
“Dhurata e SHBA-së për FSK-në”, mirëpritet avancimi i Kosovës në AP të NATO-së

“Dhurata e SHBA-së për FSK-në”, mirëpritet avancimi i Kosovës në AP të NATO-së

Siguri
Cili është roli i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në të cilën avancoi Kosova?

Cili është roli i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në të cilën avancoi Kosova?

Mirjeta Hajzeraj


mob5