Artan Grubi

Artan Grubi

Artan Grubi është ministër për sistem politik dhe zv.kryeministër i parë i Qeverisë së Maqedonisë.

Vjen nga partia BDI, ku edhe ka mbajtur për disa vite pozitën e sekretarit organizativ.

330 Artikuj