LAJMI I FUNDIT:

Armët ilegale

20 Artikuj

Vrasjet që cenojnë sigurinë publike

Vrasjet që cenojnë sigurinë publike

Siguri
Alarmon Policia, brenda një viti e gjysmë në Kosovë janë konfiskuar mbi 2,100 armë

Alarmon Policia, brenda një viti e gjysmë në Kosovë janë konfiskuar mbi 2,100 armë

Siguri
Kontrabanda me armë nga Serbia, akuza e re që Kisha Serbe e mohon

Kontrabanda me armë nga Serbia, akuza e re që Kisha Serbe e mohon

Kosovë
Ripërsërit deputetja britanike, Kearns: Burimet ushtarake më kanë thënë, armët nga Serbia hyjnë në Kosovë

Ripërsërit deputetja britanike, Kearns: Burimet ushtarake më kanë thënë, armët nga Serbia hyjnë në Kosovë

Kosovë
Dy vrasje e disa plagosje vetëm gjatë muajit mars në Kosovë

Dy vrasje e disa plagosje vetëm gjatë muajit mars në Kosovë

Siguri
Numër i madh i armëve ilegale në Kosovë, ekspertët kërkojnë aksione për grumbullim

Numër i madh i armëve ilegale në Kosovë, ekspertët kërkojnë aksione për grumbullim

Siguri
Deri në 600 mijë armë në duart e qytetarëve të Kosovës, eksperti i sigurisë ngre alarmin

Deri në 600 mijë armë në duart e qytetarëve të Kosovës, eksperti i sigurisë ngre alarmin

Elfije Boletini
Nis fushata “Festo me zemër, jo me armë” – Policia çdo vit konfiskon rreth 1.500 armë ilegale

Nis fushata “Festo me zemër, jo me armë” – Policia çdo vit konfiskon rreth 1.500 armë ilegale

Kosovë
Tre të akuzuar pranojnë fajësinë për import dhe shitje të armëve dhe municionit

Tre të akuzuar pranojnë fajësinë për import dhe shitje të armëve dhe municionit

Drejtësi
Rritet numri i vrasjeve në Kosovë, shqetësuese numri i madh i armëve ilegale te qytetarët

Rritet numri i vrasjeve në Kosovë, shqetësuese numri i madh i armëve ilegale te qytetarët

Siguri
Armët ilegale po kërcënojnë sigurinë në Kosovë

Armët ilegale po kërcënojnë sigurinë në Kosovë

Siguri
Armët ilegale që vrasin në Kosovë

Armët ilegale që vrasin në Kosovë

Kosovë
Veliu: Qytetarët e Republikës së Kosovës të qëndrojnë sa më larg armëve ilegale dhe dhunës

Veliu: Qytetarët e Republikës së Kosovës të qëndrojnë sa më larg armëve ilegale dhe dhunës

Kosovë
Nga përdorimi i armëve ilegale, 29 të vdekur këtë vit në Kosovë

Nga përdorimi i armëve ilegale, 29 të vdekur këtë vit në Kosovë

Kosovë
Brenda nëntë muajve 29 persona të vrarë me armë zjarri në Kosovë

Brenda nëntë muajve 29 persona të vrarë me armë zjarri në Kosovë

Kronika e Zezë
Gjermania dhe Franca me plan koordinativ për pengimin e tregtisë me armë ilegale në Ballkanin Perëndimor (Video)

Gjermania dhe Franca me plan koordinativ për pengimin e tregtisë me armë ilegale në Ballkanin Perëndimor (Video)

Amir Jakupi
Armët ilegale, kërcënim i përditshëm për sigurinë e qytetarëve

Armët ilegale, kërcënim i përditshëm për sigurinë e qytetarëve

Siguri
Dorëzohet në polici me armën ilegale

Dorëzohet në polici me armën ilegale

Kronika e Zezë
Çdo i shtati qytetar i Kosovës ka armë të paligjshme: Deputetët pajtohen për Projektligjin për Armët,

Çdo i shtati qytetar i Kosovës ka armë të paligjshme: Deputetët pajtohen për Projektligjin për Armët,

Siguri
Kosovarët të rrezikuar nga numri i madh i armëve ilegale

Kosovarët të rrezikuar nga numri i madh i armëve ilegale

Siguri