LAJMI I FUNDIT:

Armend Mehaj

586 Artikuj

Mbi 20 mijë euro shpenzime nga ish-ministri Mehaj dhe zëvendësit e tij në gjysmën e parë të vitit

Mbi 20 mijë euro shpenzime nga ish-ministri Mehaj dhe zëvendësit e tij në gjysmën e parë të vitit

Jehona Hulaj
Mehaj: E vetmja zgjidhje është të imponohen sanksionet për armatim ndaj Serbisë

Mehaj: E vetmja zgjidhje është të imponohen sanksionet për armatim ndaj Serbisë

Kosovë
Ish-ministri Mehaj për ngjarjet në veri: Edhe 10 mijë euro rrogë janë pak për djemtë e Kosovës, ata nuk janë thesar i asnjë partie politike

Ish-ministri Mehaj për ngjarjet në veri: Edhe 10 mijë euro rrogë janë pak për djemtë e Kosovës, ata nuk janë thesar i asnjë partie politike

Siguri
Ish-ministri Mehaj kërkon nisjen e fushatës për anëtarësim në BE dhe NATO

Ish-ministri Mehaj kërkon nisjen e fushatës për anëtarësim në BE dhe NATO

Kosovë
Takim lamtumirës për ish-ministrin Mehaj, Kurti: Me insistimin e Armendit pagat në FSK u rritën për 30%

Takim lamtumirës për ish-ministrin Mehaj, Kurti: Me insistimin e Armendit pagat në FSK u rritën për 30%

Kosovë
Rama e nderon ish-ministrin Mehaj me “Çelësin e Qytetit”

Rama e nderon ish-ministrin Mehaj me “Çelësin e Qytetit”

Kosovë
Dorëheqja e ministrit Mehaj, vrasja në Runik e subvencionimi për izolimin e shtëpisë – lajmet që shënuan javën

Dorëheqja e ministrit Mehaj, vrasja në Runik e subvencionimi për izolimin e shtëpisë – lajmet që shënuan javën

Kosovë
Mehaj u nderua me urdhrin ushtarak “Kryqi i nderit në ar”, Kurti falënderon ambasadorin gjerman

Mehaj u nderua me urdhrin ushtarak “Kryqi i nderit në ar”, Kurti falënderon ambasadorin gjerman

Kosovë
Ambasadori gjerman, nderon Mehajn me urdhrin ushtarak “Kryqi i Nderit në Ar”

Ambasadori gjerman, nderon Mehajn me urdhrin ushtarak “Kryqi i Nderit në Ar”

Kosovë
Dy ministra e tre zv.ministra dhanë dorëheqje për arsye të ndryshme në qeverinë Kurti – çka dihet deri tash?

Dy ministra e tre zv.ministra dhanë dorëheqje për arsye të ndryshme në qeverinë Kurti – çka dihet deri tash?

Besnike Salihu
Mehaj: Takim përshëndetës me djemtë më të zot dhe më të mirë që ka Kosova

Mehaj: Takim përshëndetës me djemtë më të zot dhe më të mirë që ka Kosova

Siguri
Ish-ministri Mehaj: Çdo hap drejt forcimit të ushtrisë e kemi bërë me mbështetjen e ShBA-së

Ish-ministri Mehaj: Çdo hap drejt forcimit të ushtrisë e kemi bërë me mbështetjen e ShBA-së

Siguri
Ministri i ri i Mbrojtjes për herë të parë në mbledhjen e Qeverisë, Kurti falënderon Mehajn për angazhimin dhe kontributin e pashoq

Ministri i ri i Mbrojtjes për herë të parë në mbledhjen e Qeverisë, Kurti falënderon Mehajn për angazhimin dhe kontributin e pashoq

Kosovë
Diplomatë të huaj në Kosovë, vlerësojnë punën e Armend Mehajt

Diplomatë të huaj në Kosovë, vlerësojnë punën e Armend Mehajt

Siguri
Pas dorëzimit të detyrës, Mehaj viziton Ambasadën e SHBA-së dhe Prekazin e Adem Jasharit

Pas dorëzimit të detyrës, Mehaj viziton Ambasadën e SHBA-së dhe Prekazin e Adem Jasharit

Kosovë
Haradinaj falënderon ministrin Mehaj për shërbimin ndaj atdheut

Haradinaj falënderon ministrin Mehaj për shërbimin ndaj atdheut

Kosovë
Elezi: Mehaj ishte një nga ministrat më serioz të Qeverisë Kurti, bleu dronë Bayraktar

Elezi: Mehaj ishte një nga ministrat më serioz të Qeverisë Kurti, bleu dronë Bayraktar

Kosovë
Sëmundja e gruas, arsyeja e dorëheqjes së Mehajt nga pozita e ministrit

Sëmundja e gruas, arsyeja e dorëheqjes së Mehajt nga pozita e ministrit

Kosovë
Ambasadori amerikan falënderon ish-ministrin Mehaj për bashkëpunimin e ngushtë

Ambasadori amerikan falënderon ish-ministrin Mehaj për bashkëpunimin e ngushtë

Kosovë
“Truri po ikë prej Kurtit”, “Vetëm Donika Gërvalla po i qëndron në qeveri” reagimet e ashpra të opozitarëve pas dorëheqjes së Mehajt

“Truri po ikë prej Kurtit”, “Vetëm Donika Gërvalla po i qëndron në qeveri” reagimet e ashpra të opozitarëve pas dorëheqjes së Mehajt

Kosovë
Dorëheqja nga posti i ministrit të Mbrojtjes, rrëfehet Mehaj

Dorëheqja nga posti i ministrit të Mbrojtjes, rrëfehet Mehaj

Kosovë
Kurti emëron ministër të Mbrojtjes, Ejup Maqedoncin

Kurti emëron ministër të Mbrojtjes, Ejup Maqedoncin

Kosovë
Ndryshime në qeveri, Mehaj zëvendësohet nga koloneli i FSK-së, Ejup Maqedonci

Ndryshime në qeveri, Mehaj zëvendësohet nga koloneli i FSK-së, Ejup Maqedonci

Siguri
Senati amerikan përfshiu Kosovën në trajnime me forcat amerikane, Mehaj falënderon senatoren Shaheen

Senati amerikan përfshiu Kosovën në trajnime me forcat amerikane, Mehaj falënderon senatoren Shaheen

Siguri