LAJMI I FUNDIT:
URMV

URMV

369 Artikuj

Petrovska – Brieger: Maqedonia e Veriut është eksportuese e sigurisë dhe stabilitetit në rajon dhe në Evropë

Petrovska – Brieger: Maqedonia e Veriut është eksportuese e sigurisë dhe stabilitetit në rajon dhe në Evropë

Maqedonia e Veriut
BE-ja do të ndajë nëntë milionë euro për pajisje të Grupit të Batalionit të Këmbësorisë së Lehtë të Armatës së RMV-së

BE-ja do të ndajë nëntë milionë euro për pajisje të Grupit të Batalionit të Këmbësorisë së Lehtë të Armatës së RMV-së

Maqedonia e Veriut
Shpallet konkurs për oficer të ri në Ushtrinë e Maqedonisë së Veriut

Shpallet konkurs për oficer të ri në Ushtrinë e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së mori vendim për aktivitetet e stërvitjes së NATO-s për menaxhimin e krizave

Qeveria e RMV-së mori vendim për aktivitetet e stërvitjes së NATO-s për menaxhimin e krizave

Maqedonia e Veriut
Petrovska – Chernohova: Maqedonia e Veriut dhe Republika e Çekisë po thellojnë bashkëpunimin e tyre në mbrojt

Petrovska – Chernohova: Maqedonia e Veriut dhe Republika e Çekisë po thellojnë bashkëpunimin e tyre në mbrojt

Maqedonia e Veriut
31 milionë dollarë shtesë nga SHBA për modernizimin e Ushtrisë së Maqedonisë

31 milionë dollarë shtesë nga SHBA për modernizimin e Ushtrisë së Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Këta janë pjesëtarët e ARM-së që ndihmuan në shpëtimin e Sulejmanit të vogël në Turqi

Këta janë pjesëtarët e ARM-së që ndihmuan në shpëtimin e Sulejmanit të vogël në Turqi

Maqedonia e Veriut
Armata e Maqedonisë me ndihmë shtesë për Turqinë, dërgon edhe 36 pjesëtarë të trajnuar

Armata e Maqedonisë me ndihmë shtesë për Turqinë, dërgon edhe 36 pjesëtarë të trajnuar

Maqedonia e Veriut
Sindikatat e SPOGJ, revoltë për rritjen (jo)lineare të pagave

Sindikatat e SPOGJ, revoltë për rritjen (jo)lineare të pagave

Maqedonia e Veriut
Petrovska – Boyer: Përkrahja për modernizimin e ushtrisë forcon sigurinë e rajonit

Petrovska – Boyer: Përkrahja për modernizimin e ushtrisë forcon sigurinë e rajonit

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut në vendin e 108-të si forcë ushtarake

Maqedonia e Veriut në vendin e 108-të si forcë ushtarake

Maqedonia e Veriut
Nga 145 vende, Maqedonia e Veriut në vendin e 108-të për forcën ushtarake

Nga 145 vende, Maqedonia e Veriut në vendin e 108-të për forcën ushtarake

Maqedonia e Veriut
Sot u bë pritja e 200 ushtarëve të ri që i bashkohen Ushtrisë së Maqedonisë së Veriut

Sot u bë pritja e 200 ushtarëve të ri që i bashkohen Ushtrisë së Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Në vitin 2022 URMV dëshmoi profesionalizëm, përkushtim dhe gatishmëri

Pendarovski: Në vitin 2022 URMV dëshmoi profesionalizëm, përkushtim dhe gatishmëri

Maqedonia e Veriut
Republika e Çekisë do të riparojë dy helikopterët të Maqedonisë së Veriut

Republika e Çekisë do të riparojë dy helikopterët të Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Qeveria merr vendim për pjesëmarrjen e URMV-së në misionet e reja të huaja

Qeveria merr vendim për pjesëmarrjen e URMV-së në misionet e reja të huaja

Maqedonia e Veriut
Ushtarët në Maqedoni do të kenë rritje të pagave prej 2.000 denarë

Ushtarët në Maqedoni do të kenë rritje të pagave prej 2.000 denarë

Maqedonia e Veriut
Plaçkitet shtëpia e ARM-së në Shkup

Plaçkitet shtëpia e ARM-së në Shkup

Kronikë e Zezë
Akademia ushtarake e RMV-së promovoi nëntogerët dhe kadetët e rinj

Akademia ushtarake e RMV-së promovoi nëntogerët dhe kadetët e rinj

Maqedonia e Veriut
Qeveria ka marrë vendim për hyrjen dhe qëndrimin e forcave të armatosura të huaja në territorin e Maqedonisë së Veriut

Qeveria ka marrë vendim për hyrjen dhe qëndrimin e forcave të armatosura të huaja në territorin e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Mbështetje për aleatët prej 78 milionë dollarësh nga Shtetet e Bashkuara për një ushtri moderne dhe të avancuar

Petrovska: Mbështetje për aleatët prej 78 milionë dollarësh nga Shtetet e Bashkuara për një ushtri moderne dhe të avancuar

Politikë
Pendarovski: Nuk jam i mendimit të kthehet shërbimi i obligueshëm ushtarak

Pendarovski: Nuk jam i mendimit të kthehet shërbimi i obligueshëm ushtarak

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, shpallet konkurs për pranimin e 200 ushtarëve profesionistë

Maqedoni, shpallet konkurs për pranimin e 200 ushtarëve profesionistë

Maqedonia e Veriut
Gjurçinovski: Ushtria po punon intensivisht në përmirësimin e komunikimeve strategjike në përputhje me doktrinën e NATO-s

Gjurçinovski: Ushtria po punon intensivisht në përmirësimin e komunikimeve strategjike në përputhje me doktrinën e NATO-s

Maqedonia e Veriut