LAJMI I FUNDIT:

ARKEP

81 Artikuj

Haradinaj: Kryeministri është bërë i dëmshëm e zullumqar

Haradinaj: Kryeministri është bërë i dëmshëm e zullumqar

Politikë
ARKEP del me sqarim lidhur me pjesëmarrjen e Kosovës në BEREC

ARKEP del me sqarim lidhur me pjesëmarrjen e Kosovës në BEREC

Kosovë
​Kurti takon bordin e ARKEP-it, flasin për krijimin e një tregu konkurrues

​Kurti takon bordin e ARKEP-it, flasin për krijimin e një tregu konkurrues

Ekonomi
Shqetësime për vendosjen e antenave ilegale të telefonisë mobile në veri, ARKEP thotë se po verifikon informatat

Shqetësime për vendosjen e antenave ilegale të telefonisë mobile në veri, ARKEP thotë se po verifikon informatat

Të Tjera
Tre ish-drejtuesit e Telekomit sërish para gjykatës, ngarkohen për afro 30 milionë euro

Tre ish-drejtuesit e Telekomit sërish para gjykatës, ngarkohen për afro 30 milionë euro

Të Tjera
Telekomi i detyrohet ARKEP-it mbi 10 milionë euro

Telekomi i detyrohet ARKEP-it mbi 10 milionë euro

Të Tjera
Rreth 80 mijë euro ka arritur borxhi i Telekomit të Kosovës për mos zbatimin të kodit shtetëror +383

Rreth 80 mijë euro ka arritur borxhi i Telekomit të Kosovës për mos zbatimin të kodit shtetëror +383

Të Tjera
Rizvanolli raporton para deputetëve të Komisionit për Ekonomi, shqyrtohen disa projektligje

Rizvanolli raporton para deputetëve të Komisionit për Ekonomi, shqyrtohen disa projektligje

Të Tjera
Hyjnë në fuqi tarifat e reja të Roamingut në Ballkan, qytetarët e Kosovës do të komunikojnë pa çmime shtesë

Hyjnë në fuqi tarifat e reja të Roamingut në Ballkan, qytetarët e Kosovës do të komunikojnë pa çmime shtesë

Të Tjera
Shërbimet e internetit nuk përfshihen në heqjen e tarifave të Roamingut

Shërbimet e internetit nuk përfshihen në heqjen e tarifave të Roamingut

Ekonomi
Zgjatja e orarit për gastronominë, shkarkimi i bordit të AKP-së dhe emërimi i atij të ARKEP-it – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Zgjatja e orarit për gastronominë, shkarkimi i bordit të AKP-së dhe emërimi i atij të ARKEP-it – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Shkarkimi i Bordit të AKP-së, marrëveshja me Pfizer për blerjen e vaksinave dhe lehtësimi i masave antiCOVID-19 – top lajmet e javës

Shkarkimi i Bordit të AKP-së, marrëveshja me Pfizer për blerjen e vaksinave dhe lehtësimi i masave antiCOVID-19 – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Shkarkimi i bordit të AKP-së, akuza e kundërakuza, debate të ashpra pozitë-opozitë: Gjithçka që ndodhi gjatë seancës së Kuvendit

Shkarkimi i bordit të AKP-së, akuza e kundërakuza, debate të ashpra pozitë-opozitë: Gjithçka që ndodhi gjatë seancës së Kuvendit

Politikë
Emërohet Bordi i ri i ARKEP-it

Emërohet Bordi i ri i ARKEP-it

Ekonomi
Komisioni për Ekonomi nuk e voton bordin e ri të ARKEP-it të nominuar nga Qeveria

Komisioni për Ekonomi nuk e voton bordin e ri të ARKEP-it të nominuar nga Qeveria

Të Tjera
Mbulimi i shpenzimeve të rrymës në veri, emërimi i anëtarëve të bordit ri të ARKEP-it dhe përfundimi i afatit për deklarimin e pasurisë së zyrtarëve – top ngjarjet e javës në ekonomi

Mbulimi i shpenzimeve të rrymës në veri, emërimi i anëtarëve të bordit ri të ARKEP-it dhe përfundimi i afatit për deklarimin e pasurisë së zyrtarëve – top ngjarjet e javës në ekonomi

Albert Spahiu
Komisioni për ekonomi pa vendimmarrje për bordin e ri të ARKEP-it

Komisioni për ekonomi pa vendimmarrje për bordin e ri të ARKEP-it

Ekonomi
Qeveria e Kosovës emëron bordin e ri të ARKEP-it

Qeveria e Kosovës emëron bordin e ri të ARKEP-it

Të Tjera
​Kuçi premton kompletimin e bordit të ARKEP-it

​Kuçi premton kompletimin e bordit të ARKEP-it

Të Tjera
Oda e Afarizmit: Mosnjohja e kodeve të internetit në Kosovë, faktor dëmtues i bizneseve

Oda e Afarizmit: Mosnjohja e kodeve të internetit në Kosovë, faktor dëmtues i bizneseve

Biznes
​ARKEP: Nuk kemi informata zyrtare nëse Telekom Serbia ka shpreh interes ta blejë IPKO-n

​ARKEP: Nuk kemi informata zyrtare nëse Telekom Serbia ka shpreh interes ta blejë IPKO-n

Ipko
Hoxha: Serbia dhe Rusia me iniciativa të fshehta për të depërtuar në tregun e telekomunikimeve në Kosovë

Hoxha: Serbia dhe Rusia me iniciativa të fshehta për të depërtuar në tregun e telekomunikimeve në Kosovë

Ipko
Qeveria i kërkon “Dardafonit” t’i zhbllokojë llogaritë bankare deri më 1 tetor

Qeveria i kërkon “Dardafonit” t’i zhbllokojë llogaritë bankare deri më 1 tetor

Të Tjera
Deputetët kundërshtojnë shitjen e IPKO-s te Telekomi i Serbisë, thonë se po cenohet siguria kombëtare

Deputetët kundërshtojnë shitjen e IPKO-s te Telekomi i Serbisë, thonë se po cenohet siguria kombëtare

Ipko