LAJMI I FUNDIT:

Arkat Fiskale

23 Artikuj

Fiskalizimi, Shqipëria vlerësohet si i vetmi në rajon me proces të përfunduar

Fiskalizimi, Shqipëria vlerësohet si i vetmi në rajon me proces të përfunduar

Shqipëri
Fiskalizimi në Kosovë, mbi 375 milionë kuponë fiskal lëshohen gjatë vitit 2021

Fiskalizimi në Kosovë, mbi 375 milionë kuponë fiskal lëshohen gjatë vitit 2021

EnterNet
Enternet me çmime të reja, për vetëm 50 euro në vit ofron abonim dhe mirëmbajtje teknike për arkat fiskale

Enternet me çmime të reja, për vetëm 50 euro në vit ofron abonim dhe mirëmbajtje teknike për arkat fiskale

EnterNet
Ftohen gastronomët të pajisen me arkë fiskale

Ftohen gastronomët të pajisen me arkë fiskale

Biznes
Administrata Tatimore në kërkim të një operatori të ri për furnizim me arka fiskale në Kosovë

Administrata Tatimore në kërkim të një operatori të ri për furnizim me arka fiskale në Kosovë

Të Tjera
Mosfiskalizimi i bizneseve, Administrata Tatimore ka gjobitur 600 subjekte deri më tani

Mosfiskalizimi i bizneseve, Administrata Tatimore ka gjobitur 600 subjekte deri më tani

Financa
Shkalla e informalitetit në Kosovë mbetet e lartë – vetëm 36 mijë biznese janë të fiskalizuara, u gjobitën 16 mijë biznese jotatimpaguese

Shkalla e informalitetit në Kosovë mbetet e lartë – vetëm 36 mijë biznese janë të fiskalizuara, u gjobitën 16 mijë biznese jotatimpaguese

Financa
Enternet mbështet kërkesën e Ministrisë së Financave për arka fiskale, del në treg me ofertë të mirë për gjithë bizneset

Enternet mbështet kërkesën e Ministrisë së Financave për arka fiskale, del në treg me ofertë të mirë për gjithë bizneset

Financa
Shumica e bizneseve në Kosovë ende pa arka fiskale

Shumica e bizneseve në Kosovë ende pa arka fiskale

Biznes
Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet ndaj ATK-së për arkat fiskale

Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet ndaj ATK-së për arkat fiskale

Financa
Shmangia nga fiskalizimi, rrit ekonominë joformale

Shmangia nga fiskalizimi, rrit ekonominë joformale

Biznes
ATK mbyll biznese të pa fiskalizuara

ATK mbyll biznese të pa fiskalizuara

Të Tjera
ATK nuk tregon çka do të ndodhë me 30 mijë Arka Fiskale

ATK nuk tregon çka do të ndodhë me 30 mijë Arka Fiskale

Financa
Kompanitë e arkave fiskale: Mos fiskalizimi i naftëtarëve i qëllimshëm

Kompanitë e arkave fiskale: Mos fiskalizimi i naftëtarëve i qëllimshëm

Biznes
Shteti, marrëveshje të “fshehtë” me naftëtarët

Shteti, marrëveshje të “fshehtë” me naftëtarët

Të Tjera
Zbriten çmimet e arkave fiskale për naftëtarët

Zbriten çmimet e arkave fiskale për naftëtarët

Biznes
Diskutohet për procesin e fiskalizimit të naftëtarëve dhe bizneseve tjera

Diskutohet për procesin e fiskalizimit të naftëtarëve dhe bizneseve tjera

Të Tjera
I vjen fundi operimit të naftëtarëve pa arka fiskale (Video)

I vjen fundi operimit të naftëtarëve pa arka fiskale (Video)

Energjetika
Taksitë në Kosovë nuk lëshojnë kuponë fiskale, ATK paralajmëron gjoba

Taksitë në Kosovë nuk lëshojnë kuponë fiskale, ATK paralajmëron gjoba

Biznes
5 mijë euro dënimi për bizneset pa arkë fiskale

5 mijë euro dënimi për bizneset pa arkë fiskale

Të Tjera
Në 2015-n u importuan vetëm 2120 arka fiskale

Në 2015-n u importuan vetëm 2120 arka fiskale

Të Tjera
Ministri Hoti paralajmëron fiskalizimin e KEDS-it

Ministri Hoti paralajmëron fiskalizimin e KEDS-it

Të Tjera
Paralajmërohen ndryshime në Udhëzimin Administrativ për arkat fiskale

Paralajmërohen ndryshime në Udhëzimin Administrativ për arkat fiskale

Ekonomi