LAJMI I FUNDIT:

Arian Zeka

266 Artikuj

Oda Amerikane ndan Çmimet e Partneritetit SHBA-Kosovë

Oda Amerikane ndan Çmimet e Partneritetit SHBA-Kosovë

Të Tjera
Osmani dhe Zeka në Teksas tregojnë mundësitë dhe përparësitë e investimeve në Kosovë

Osmani dhe Zeka në Teksas tregojnë mundësitë dhe përparësitë e investimeve në Kosovë

Biznes
Partneriteti Kosovë-SHBA, përpjekjet e Odës Ekonomike Amerikane dhe diasporës në rritjen e bizneseve dhe investimeve

Partneriteti Kosovë-SHBA, përpjekjet e Odës Ekonomike Amerikane dhe diasporës në rritjen e bizneseve dhe investimeve

Të Tjera
Zeka: Qeveria e Kosovës të tregohet e ndërgjegjshme lidhur me ndikimin e vendimit për dinarin serb

Zeka: Qeveria e Kosovës të tregohet e ndërgjegjshme lidhur me ndikimin e vendimit për dinarin serb

Të Tjera
Kriza në Detin e Kuq pritet t’i rrisë çmimet e disa artikujve në Kosovë

Kriza në Detin e Kuq pritet t’i rrisë çmimet e disa artikujve në Kosovë

Biznes
​Harrohet zona ekonomike amerikane, Zeka: Kosova, partnere joserioze

​Harrohet zona ekonomike amerikane, Zeka: Kosova, partnere joserioze

Biznes
BQK-ja dhe Oda Amerikane diskutojnë lidhur me sektorin financiar dhe planet për avancimin e tij

BQK-ja dhe Oda Amerikane diskutojnë lidhur me sektorin financiar dhe planet për avancimin e tij

Financa
Zeka: Qeveria ka eliminuar barrierat për një sërë mallrash të cilat importohen nga Serbia, por jo edhe për produktet e fabrikave që janë në pronësi të amerikanëve

Zeka: Qeveria ka eliminuar barrierat për një sërë mallrash të cilat importohen nga Serbia, por jo edhe për produktet e fabrikave që janë në pronësi të amerikanëve

Biznes
Tensionet në veri me ndikim negativ në ekonominë e Kosovës

Tensionet në veri me ndikim negativ në ekonominë e Kosovës

Biznes
Zeka: Shteti nuk duhet të ndërhyjë në pavarësinë ose integritetin e bizneseve

Zeka: Shteti nuk duhet të ndërhyjë në pavarësinë ose integritetin e bizneseve

Biznes
Drejtori i Odës Amerikane merr certifikatë nderi nga FLORI Diamonds në ditën e pavarësisë së SHBA-ve

Drejtori i Odës Amerikane merr certifikatë nderi nga FLORI Diamonds në ditën e pavarësisë së SHBA-ve

Marketing
Guvernatorja e Iowas: Duhet të zgjerojmë marrëdhëniet tona ekonomike me Kosovën

Guvernatorja e Iowas: Duhet të zgjerojmë marrëdhëniet tona ekonomike me Kosovën

Të Tjera


mob5