LAJMI I FUNDIT:

Argjentinë

55 Artikuj

Grushta, shqelma e shkulje flokësh, filmohen tri femra duke u rrahur në mes të rrugës (Video, +18)

Grushta, shqelma e shkulje flokësh, filmohen tri femra duke u rrahur në mes të rrugës (Video, +18)

Nga Bota
Argjentinë: Prokurori nuk ka bërë vetëvrasje, por është vrarë

Argjentinë: Prokurori nuk ka bërë vetëvrasje, por është vrarë

Nga Bota
Ndërpriten përpjekjet për gjetjen e nëndetëses argjentinase

Ndërpriten përpjekjet për gjetjen e nëndetëses argjentinase

Nga Bota
Rusia, SHBA dhe Britania, në kërkim për nëndetësen e Argjentinës

Rusia, SHBA dhe Britania, në kërkim për nëndetësen e Argjentinës

Nga Bota
Nëndetësja argjentinase mund të ketë shpërthyer

Nëndetësja argjentinase mund të ketë shpërthyer

Nga Bota
Ferrari i 800 mijë eurove, ngec në baltë (Video)

Ferrari i 800 mijë eurove, ngec në baltë (Video)

Auto Fun
Juliana Awada, Zonja e Parë e Argjentinës që çmohet për elegancën e saj (Foto)

Juliana Awada, Zonja e Parë e Argjentinës që çmohet për elegancën e saj (Foto)

Yjet
Adoleshentet ikën të frikësuara, nga gjallesa e misterioze (Video)

Adoleshentet ikën të frikësuara, nga gjallesa e misterioze (Video)

Interesante
Punonjësi i ngathtë i qendrës së regjistrimit të automjeteve, rrëzon dy rafte përplot dokumente (Video)

Punonjësi i ngathtë i qendrës së regjistrimit të automjeteve, rrëzon dy rafte përplot dokumente (Video)

Dështime
Cjapi “djallëzor” që frikësoi banorët… për tri orë! (Video)

Cjapi “djallëzor” që frikësoi banorët… për tri orë! (Video)

Interesante
Tentativa e ngathtë për të ikur nga burgu, i nxori shumë punë gardianëve (Video)

Tentativa e ngathtë për të ikur nga burgu, i nxori shumë punë gardianëve (Video)

Dështime
Mercedes bëri të ditur datën e lansimit të modelit X-Class (Video)

Mercedes bëri të ditur datën e lansimit të modelit X-Class (Video)

Modelet e Reja
Gjatë garës të rrëzimit të duarve iu thye krahu (Video)

Gjatë garës të rrëzimit të duarve iu thye krahu (Video)

Dështime
Shpeza gjigante përqafon shpëtimtarin i cili e shëroi kur ra nga çerdhja (Video)

Shpeza gjigante përqafon shpëtimtarin i cili e shëroi kur ra nga çerdhja (Video)

Interesante
Pamje që ua ngrijnë gjakun në vena: Kamerat e sigurisë filmojnë diçka të tmerrshme (Video)

Pamje që ua ngrijnë gjakun në vena: Kamerat e sigurisë filmojnë diçka të tmerrshme (Video)

Interesante
Adoleshentja shtatzënë gjendet e përdhunuar dhe e vdekur, disa muaj pas postimit të një mesazhi në mediat sociale (Foto)

Adoleshentja shtatzënë gjendet e përdhunuar dhe e vdekur, disa muaj pas postimit të një mesazhi në mediat sociale (Foto)

Nga Bota
Bretkosa që ndriçon në errësirë (Foto)

Bretkosa që ndriçon në errësirë (Foto)

Interesante
Lëvizjet e çuditshme të shtratit nëpër oborrin e spitalit (Video)

Lëvizjet e çuditshme të shtratit nëpër oborrin e spitalit (Video)

Interesante
Ivanov sot do t’i pranojë letrat kredenciale nga ambasadorët e rinj të Moldavisë dhe Argjentinës

Ivanov sot do t’i pranojë letrat kredenciale nga ambasadorët e rinj të Moldavisë dhe Argjentinës

Emir Hamzai
Ikin të tmerruar, besojnë se e panë shpirtin e ligë (Video)

Ikin të tmerruar, besojnë se e panë shpirtin e ligë (Video)

Dështime
Përplasen autobusët, 12 të vdekur në Argjentinë

Përplasen autobusët, 12 të vdekur në Argjentinë

Nga Bota
Dyert e rënda të spitalit u hapën vet, derisa në afërsi nuk ndodhej askush (Video)

Dyert e rënda të spitalit u hapën vet, derisa në afërsi nuk ndodhej askush (Video)

Interesante
Ishulli që rrotullohet, e që njihet si “Syri i Alienëve” në Tokë (Video)

Ishulli që rrotullohet, e që njihet si “Syri i Alienëve” në Tokë (Video)

Interesante
Rrotullohet autobusi në Argjentinë, 19 të vdekur

Rrotullohet autobusi në Argjentinë, 19 të vdekur

Nga Bota